Nov 20, 2009

bila jari pakd0 menari lagi...

title entry nak gempak jer.. hahahha.. biase la pakd0...
pepgi buta hr jumaat ni.. tetiba pakd0 bernafsu utk p0sting kat bl0g yg serba kekurangan nih... mungkin disebabkan pakd0 kekenyangan bersarapan dgn  nasi lauk itik di greenw00d @ kayu hijau...



f0r y0ur inf0rmati0n hari ni pakd0 akan berangkat pulang ke kelate terchentaa... lame dah xbalik.. 3 mggu dah.. (lame ke? abaikan).. walaup0n dah 10 tahun jadi anak kelate di perantauan.. pakd0 masih h0mesick.. aduhh macam mane la kalau pakd0 ditakdirkan kena buang jauh2 bile keje nanti... mungkin pakd0 akan mati h0mesick.. huhuhu.. 

0k la...  hari ni udah 20 november 2009.. hari ni merupakan  hari terakhir pakd0 dlm usia 25 tahun... tgh mlm nanti maka beralih lah satu angka dibelakang no 2 itu.. 5  kpada 6 dan jd 26 tahun.. udahh tua kamu seihh!!! semakin naik umur pakd0 maka secara 0t0matis nya makin kerap la s0alan bila nk kawen akan ditanya.. huh!!! bg pakd0 kawen n0 2.. skang finish y0ur degree 1st wahai pakd0.. cal0n dah ade p0n.. cuma xbgtau lagi kat cal0n tu... hahahhaha... sape cal0n tu? bak kata yuyu dan lily ~rahsi0~


0k kite tnggal kn bab tu.. this weekday pakd0 xlah terlalu b0ring, kerna pakd0 td0 disiang hari dan hidup dikala malam.. mlm pulak pakd0 duk ngadap b0la.. W0rld Cup Qualifying.. and it end with several sh0cking result... sl0venia layak ke W0rld Cup mengatasi Russia dgn kelebihan g0l di tempat lawan.. hakiakat yg perlu diterima 0leh peminat Andrie Arshavin.. hehhehe ..p0rtugal pula layak setelah mengenepikan cabaran b0snia.. walaup0n pakd0 amat berharap b0snia ke Afrika Selatan thn depan.. pakd0 sudah tidak minat p0rtugal setelah Rui C0sta, Nun0 G0mez dan Luis Fig0 bersara... pakd0 tidak minat p0rgal sekarang walaup0n mereka mempunyai pemain terbaik dunia Cristian0 R0nald0... pakd0 cuma respect jer kat C.R0nald0 nih dan tidak sampai ke tahap pemain pujaan.. (hanya R0nald0 brasil jer id0la pakd0)... ngeh2...


dlm banyak2 match kelmarin.. france vs republik 0f ireland paling menark hati pakd0...
















gambar ini menceritakan kenapa match ni menjadi match paling diingati 0leh seluruh rakyat Ireland...
"hand 0f G0d" tp bukan dari Marad0na, tp Theiry Henry!!! 


IT WAS HANDBALL!!!!!
WHY THE REFREE DIDN'T REFER TO LINESMAN? WHY? AND WHY?


maka menangis lah seluruh rakyat Ireland... mau xnangisss.. this decisi0n  c0st ireland the W0rld Cup!!!! di ulamgi W0rld Cup!! pentas tertinggi dalam arena b0la sepak.. maka ramai lah yg mahukan system 2 pengadil, system ulangan vide0 sebagai rujukan refree.. ahhhhh!!! pakd0 sama sekali tidak bersetuju...
kenapa? sebab ia akan menghilangkan manis masam pahit kelat b0la sepak.. yeahhh this is f00tball!!
0nce refree bl0w his whistle y0u cann0t turn it back... trima lah hakikat itu...  


ermm stakat ni dulu lah jari pakd0 menari atas keyb0d nih... pakd0 mau td0 sbentar. mau drive yer... INGATLAH ORG YG TERSAYANG..



No comments:

Post a Comment