Nov 5, 2009

tengket 0h tengket!!


tengket2 yg menanti utk diseyek di pintu masuk SBJ sabtu ini..

pakd0 datang lagi.. huh!! sedikit kelegaan eh bukan sikit tp banyak.. bajet atau belanjawan pakd0 utk 1st paper mengene dgn jayanya.. keghairahan pakd0 menjwab menyebabkan sedikit kekejangan pada 0t0t jari dan 0tak.. huhuhu..

berbalik kepada gmba atau figure di atas.. pada malam td, pakd0 dan yuyu telah pergi ke k0ta damansara utk pick tengket yg telah dib00kim..(walaup0n rakan2 yg lain sedang sibuk stdy) .. pakd0 mengalami kesesatan yg nyata ketika mencari rumah baru yuyu.. tujuan atau target ialah rumah yuyu, tp yg dijumpai ialah kubur atau jirat cina... adakah yuyu tinggal didlm kubur cina? pakd0 menjadi jeng k0il sebentar kerana sudah jauh tersesat dari jalan yang benar.. setelah mendapat hidayah barulah pakd0 menjumpai jalan masuk ke taman yuyu.. tetapi nyaris dilanggar dengan ganas dan mengerikan 0leh se0rang am0i yg tidak beberapa cantik.. pakd0 dengan berhemah memberi isyarat utk ke kanan... tetapi am0i itu dgn hati g busuk dan tidak berhati perut cuba melanggar... pakd0 agak cekap dlm mengelak.. ( mungkin kerana am0i itu tidak cantik, kal0 cantik sudah tentu pakd0 membiarkan sahaja dilanggar 0leh am0i itu, tp sayang).. kenalim pakd0.. kalau ada cik lily sudah tentu dia bg cl0ret kepada pakd0.. ubat kenalim katanya..

stelah memasuki jln taman yuyu, pakd0 sekali tersesat arah, yuyu dgn k0nfiden dan yakin, memberi arahan supaya ke kiri jika terjumpa signb0d '0ne way'.. pakd0 f0ll0w jer.. tetapi pakd0 tersesat lagi.. cik yuyu lain kali sila pastikan directi0n anda adalah bet0l!! kerana ada 2 signb0d 0ne way di situ!!!!

pakd0 bersama2 yuyu terus shaja ke k0ta damansara utk pick up tengket.. kali nin xsesat kerana pakd0 cukup mahir jln di situ.. terutama "pak ng0nar".. tempat pertemuan adalah rest0rem mamak KAYU.. dan harus diingat CASARANO!!! yuyu pasti memahaminya.. dan juga ked0ndong.. hahhahaha..

ketika berjmpa b0s edi putera, yuyu mengalami perubahan yg jelas di bahagian hidungya nk tau kenapa?
sila lihat gambar ini!!! (beci haku).. ini adalah sidang redaksi bagi magazine special editi0n Red Warri0r utk perlawanan Final Piala Malaysia..

 
 
sila perhatikan nama tugas2 khas.. NIK NURULWAHIDA!! adakah dia juga menyumbang tenaga? hahhaha..tetapi yuyu kelihatan sangat pening dan jeng k0il mengira tengket dan duit... pakd0 hanya mampu melihat yuyu pening dan terus jeng k0il.. pakd0 xbisa membantu.. baip2 sayam.. huhuhu..

sesudah mengambil tengket2.. pakd0 terpaksa pulang awal dan tidak berpeluang untuk "nukak" kerana  pakd0 ade final exam kees0kkan harinya (hari ni la)...


p/s: pakd0 p0n xtau ape sbenarnye m0tif p0sting pakd0 kali ni... sungguh mengharukan.. adakah pakd0 sedang jeng k0il?


 
 
 6 comments:

 1. mengom pakdo..yuyu juga dipersalahkan..akan tetapi..nama yuyu ada dimana2...sila jgm jeles..hehehe..kedondong!! cobaan...casarano..kebanggaan...sanggup tuh lompat pagar nop g bank!!

  ReplyDelete
 2. hahhaha..
  casaRANO..
  muRANO..
  meschaRANO..

  ken0 l0pak sbb xmuat k0k cel0h pagar...
  adakah?

  ReplyDelete
 3. temkiu nini...
  ken0 blaja nga nini lagi nih..

  ReplyDelete
 4. beci haku yuyu..
  baru n0k lenje2 nga nini..
  hahahha...

  ReplyDelete