Jan 17, 2010

cubaan berlagak menjadi hid0shi nakata.. hahaha

hr ni pakd0 bermain b0la bersama2 team kdnv (kalate.net) kat bangi.. main kat padang budak2 sk0lah kire cukai.. seperti biasa pakd0 akan main midfield.. sbenar nk main striker tp tidak dibenarkan jaabil dan abe jera.. mereka bimbang Real Madrid pecah rek0d lagi beli player.. nnti r0nald0 xleh cari makan kat santiag0 bernabeu..





pakd0 cuab berlagak manjadi hid0shi nakata sbb kali ni team pakd0 bawak jersi jep0n.. nasib baik xbawak bju 0tr0men.. k0mpem pakd0 jd 0tr0men Tiga.. huuhu.. da dapat jersi jep0n ni, pakd0 dgn pantas meng0yakan diri menjadi Nakata.. id0la tu!! n0 jersi biase la n0 7.. huhuhu.. da 4 game pakai n0 7 nih.. dulu xhbs2 nk pakai n0 18.. tu p0n sbb berlagak nk jadi Paul Sch0les.. tp skang ni nak stay no7.. nape? sbb pakd0 pakai n0mb0r ni? ermm sbb ****7... huhuhu.. mase **** beli jersi MU 15 0g0s thn lepas dia nk n0 7..
"****7" kata beliau...

game petang td team pakd0 menang 2-0.. pakd0 sc0re sbijik.. k0nterversi gak g0l tu.. sbb mase Rahman cr0ss kat pakd0, pakd0 tahan pakai tangan.. ape lagi menjerit la team lawan "reffff!! handball!!" mane ade 0rg jujur main b0la, gile ke hape tetiba nk jd jujur n0bita pegi mengaku handball.. hahahha.. b0la tu jatuh depan kaki Matle, dia punye step nk rembat bukan main lagi, penuh gaya mutu dan keunggulan tp alik2 pakd0 lak yg g sepak.. huhuhu.. s0ri t0 matle bec0z denying y0u t0 be a g0al sc0rer..xtahan w000, tgk keeper bukak kaki.. dan satu kuisan dicelah kangkang keeper.. OOOLLLEEE!!! puass hati...

walaup0n menang 2-0, tp pakd0 terpaksa keluar pd 2nd half.. injured la pulakkk!! da xleh main mggu ni.. kene sabar la sbb takut injured hamstring.. pakd0 xbisa berlari ke langit lagi..




p/s: cik yuyu sgt bahagia hri ini..

1 comment: