Feb 1, 2010

berb0la lagi d cheras...

 

sabtu lepas pakd0 skali lagi berb0la bersama-sama team yg bakal menyertai Liga sl0vakia.. KDNV... kali team lawan adalah darah muda dari Baitulmal... huh... bayangkanlah pakd0 yg sudah senje ni nak kejar budak2.. habis remm I..
game ni berlaku secara terancang pada sabtu lepas.. tp game ni langsung tiada kaitan dgn jenayah terancang maup0n k0nspirasi terancang..pakd0 sndiri da xingt brape haribulan... abaikan laa...
tidak sperti biasa pakd0 dan pesa bermain sebagai penyerang kembar.. ala ala r0mari0 dan bebet0 gerakan kami berdua... malah pesa memberitahu pakd0 pencari bakat AC Milan tgh usha kami berdua.. katanye nk buat duit kat Milan.. Reas0n dia, lps Beckham blah bulan 5 ni.. pakd0 b0leh ganti Beckham... k0mpem melet0p jualan jersi AC Milan.. pakd0 xtau p0n strategi bisnes di0rg.. tu pakcik Berscul0ni yg bgtau... pakd0 iya kn je.. pesa p0n begitu.. kami pasrah kal0 terpaksa meninggalkan malaysia nanti.. tindakan pakd0 mungkin mengundang rasa kecewa Sir Alex Fergus0n.. da lama dia tggu pakd0...

berbalik kepada game sabtu lepas, sparuh masa pertama game dikuasai spenuhnya 0leh KDNV dgn hantaran2 berbisa dari midfielder meastr0 Lan84... pakd0 dan pesa hanya perlu bergerak mencari angle yg sesuai utk meledakan rembatan.. hasilnya... Kami di depan dgn kelebihan 2-0....
Selesa dgn kelebihan 2 g0l KDNV mula lupa daratan dan menjadi angkuh b0ngkak dan takbur... kami menukar f0rmasi 2-5-3.. 3 defender dgn pakd0 sebagai anch0rman didpn the back three... maka bermula lah aksi kejar mengejar budak2 sk0lah.. kami serba serbi tidak menjadi.. mereka mempunyai paru-paru yg masih ptih dari asap r0k0k.. manakala KDNV rata2 sudah mempunyai paru2 yg agak hitam... sec0nd half geng budak sk0lah merapatkn jurang 2-1...tamat sec0nd half... 2-1...
third half bermula.. ya 3 half... KDNV memasukkan penyerang berat perut.. Lan17.. gerakan perut yg merbahaya langsung tidak berguna kali ini... cissss!!! kami semakin susah mengatur gerak.. pakd0 sudah dapat melhat bintang2 bermain di depan mata... da saat yg membuatkan pakd0 kechiwa akhirnya muncul..
pakd0 dgn penuh khusyuk dan tawaddu' cuba menghalang penyerang budak sk0lah dgn meng'shield'kn b0la
dgn badan pakd0 yg gagah perkasa ni.. tp mcm mane kaki budak sk0lah ni b0leh kuis b0la ke tepi.. maka pakd0 sudah hilang ped0man nk kejar balik.. hasilnya... KDNV melepaskn peluang utk bermegah2 dgn Anaken.. kami dipaksa seri... huh!!!! dari sudut p0sitif, ia bejaya menghalang kami melakukan d0sa riak dan takbur... huhuhu...
tp game ni membuatkn pakd0 susah utk td0 kerna masih tringatkan g0lden chances yg pakd0 lepaskan.. kal0 x.. memang pakd0 jd r00ney la hr tu.. 4 g0l babehhh!!!

next week pakd0 beraksi lagi.. kali ni di UKM...

0h ya... pakd0 memang se0rang yg lalai... lps hbs taip br prasan kat gmba tu da ade tarikh @ date... hahahahha...












No comments:

Post a Comment