Feb 8, 2010

pergi utk kalah...

sabtu lepas macam biase pakd0 akan meng0yakan diri menjadi Kaka ataup0n Sch0les.. cuma kali ni sudah tidak b0leh meng0ya menjadi Nakata kerna team pakd0 iaitu KDNV sudah mempunyai jersi sendiri walaup0n da beli thn lepas.. pakd0 tercari-cari jersi bern0mb0r 7.. yaa.. n07... lantak la.. tp sayam.. n07 masih belum pakd0 temui.. siapakh yg mengambil n0mb0r pakd0?

pakd0 bersama najman meredah kepanasan petang yg tetiba jer bertukar menjadi kesejukan hujan.. cehh.. beria-ria pakd0 brenti tepi jalan pakai rain c0at.. jln 1 km da xhujan.. xkan nk brenti lagi... game dijadualkn pkl 4.45pm.. masalah besar sbb pada 4.20 pakd0 masih d kg baru bersama najme.. waduh2.. berbekalkan pengalaman pakd0 ketika bersama Rossi dlm MotoGP, pakd0 praktikkan sepenuhnya.. sume skill baring, wheelie, cilap cil0k pakd0 buat... hasilnya----> sungguh memberangsangkan.. pkl 4.50pm pakd0 sampai di masjid UKM... tu p0n kire skali brenti kat stesen minyak cari Gat0rade prisa anggur versi0n Tiger W00ds... pakd0 hanya minum jer, bukan bertukar menjadi Tiger W00d jauh skali mewarisi scandal Tiger W00ds yg jd sex addict.. huh!!! 12 0rang beb!! ambik k0..

Game yg dijadualkn di padang Pavilli0n terpaksa dialih venue ke Stadium UKM... pada mula pakd0 agak bersemangat nk main b0la petang tu, awek-aweks penuh padang tuuuu!!! ade can nk jd Kaka nih... pakd0 cuba meng0ya... tp sayam... kene main kat stadium la pulak.. sampai jer stadium pakd0 macam biase la usha dulu padang.... gampanggg!!! ni stadium ke hape? mcm gampang jer padang... kepada sesiapa yg mempunyai pertalian darah dgn UKM, hamba di sini mem0h0n maaf... padang stadium anda memang gampang... 

starting line up pakd0 dan pesa jd twin striker.. huh pesa lagi yd jd partner, bg la r00ney ke, r0nald0 ke.. br la sepadan dgn skill ala-ala m0khtar dahari milik pakd0.. pakd0 da la xde m00d langsung petang tu.. main p0n ntah laa... main dlm 10 minit.. da kene 2-0!!!!waacchhaaaa!!!! mental d0wn yer babeh... xsempat kuar peluh da 2-0.. pakd0 yg da tensen bertambah la jd d0wn... hbs 1st half.. pakd0 da frust..

masuk jer 2nd half, team pakd0 da tukar tactical, pakd0 kembali ke p0sisi asal.. MIDFIELDER!! mampus aku kali ni.. Lan Chekgu xde.. Bad lak main defend kali ni.. kesudahannyer pakd0 berjaya menhabiskan 2 b0t0l air slepas tamat 2nd half... 3-0!!! mane nk cari 3 g0l dlm 20 minit pasni.. masuk jer 3rd half.. team pakd0 yg c0ntr0l game spenuhnya... tp tetap gak b0l0s sbijik lagi.. nk jugak empat.. memang bet0l la kenapa 0rang cina xsuak n0mb0r 4 nih... memang sial agaknyer... weiii datang dr g0mbak nk kalah 4-0 daaaa... memang hari yg penuh ketensi0nan yg amat... budak2 mechanical tentu b0le kire tensi0n.. sbb di0rg ade blaja mcm mane nk kire tensi0n setiap material yg nk guna.. 

game berkesudahan 4-0.. freekick pakd0 kene palang.. dan pakd0 xhbs kn game pd 3rd half sbb injured..  yuyu dan kekasih hati datang tgk... s0ri yer cik yuyu, pakd0 xde m00d hr tu.. s0 paham2 laaa.... mentally d0wn... smpai en Puden b0leh prasan... bermakna pakd0 sungguh tidak gembira hr tu... pakd0 sedam bersedih dan sedam berjengk0il... tambah pulak kalah terukkk!!! 


n0te jeng k0il: xd0k gmba trep nim.. abe jera xupl0d lagi...
 


No comments:

Post a Comment