Mar 26, 2010

buang masa jap...

buang masa jap dgn berbl0g.. sbenarnyer aku tgh pening tgk datasheet multiplexer nih.. haram bet0ll. sape la pandai invent bendalah nih.. menyusahkan bet0l.. dah la panjang giler truth table (meja kebenaran) nk kene tgk.. juling mata aku.. es0k kene ant0r design.. dek keceluparan mulut menjanjikan kesiapsiagaan pr0jek yg semakin haru menjelang hari penyingkiran.. (ayat AF ckit).. 0hh AF.. aku lupe lak.. aku memang bengang tahap gaban dgn realiti sh0w nih.. macam gampang weiii!!! b0leh memusnahkan hubungan kekeluargaan.. mane xnyer.. yg p0mpuan sibuk nk layan AF, yg laki nak layan b0la... gaduh2 brebut channel tv.. lancau bet0l AF.. macam sial la sh0w ni... cisssssssss!!!! dan kat umah aku ni sesapa yg cuba men0nt0n diari gampang ni memang xleh lari dari kutukan dashyat kal0 kant0i ngan aku.. hahahhaha... memang k0 rase nk cucuk mata ngan garfu laa.. kasi buta terus... baik masuk sawah tanam padi. dapat gak berbakti kepada tanah, xp0n jd nelayan.. sungguh mulia kerjaya itu... 

tgh2 mggu ni aku sedikit tertekan sbb xde live b0la yg best.. (MU xde game).. da la mlm2 asyik duk layan pr0jek jer, tgk tv p0n aku s0rang jer yg melayan Astr0 Awani.. cehh!! budak2 ni memang xsuka menambah ilmu didada.. sudut pandang best jgak... haaaa!! mase tgk Awani ni la layan Musa Hitam jap... da jadi pengerusi Sime Darby mamat nih.. k0ngl0merat beb!!! mau elaun macam celaka Sime Darby bagi.. huh!!! Dalam sh0w ni dia ade bgtau pasal r0yalti minyak.. ala yg duk heb0h2 skang ni... Kelantan duk claim ngn Federal tu... alik2 dapat 20juta jer.. b0d0h nyer Awang Adek ngn T0k Pa... pau la banyak ckit.. pastu bg kerajaan yg sah pegang duit tu.. yg k0rang memandai nk buat JPP tu pandir ke haper? baik xyah mengundi 2008.. buat letih aku balik jer... xde nyer n kelent0ng duit tu... pandai la di0rang urus... huh!!! dasar pengkhianat amanah rakyat... aku da start hangin nihh!!!

tukar t0pic ahh.. kang xpasal2 mencarut... semggu dua ni aku nk bg 0rang muntah jap.. hahhahaha..
ade ke patut 0rang b0leh kate aku ni bru umur 23-24... babyface gamaknyer.. hahhahaha... macam gampang p0n ade... pnyer la da berpengalaman b0leh bantai umur setahun jagung tuh!! nasib baik xcakap umur 21.. memang aku baling jer p0k0k kaktus kat perut.. kasi b0c0r perut, susah cikit nk layan lai chi kang,.. hahhaa..
umur 21 ni budak hingusan lagi daa. br nk kenal dunia.. br b0leh msuk club.. cehh!!! masuk club.. nak mabuk2 la tu.. mabuk la k0rang.. pastu mampus masuk neraka.. b0leh main dam aji ngan firaun kat lubang neraka... xp0n k0 bukak jer c0urt putsal kat neraka.. k0mpem ramai nk j0in.. berbalik ke umur 23 nih.. mcm mane la di0rang b0leh tgk aku ni umur 23.. xpaham2.. da buat mach0 macam brad pitt p0n still xleh blah gak.. bg IC mel0p0ng lak.. hahahha.. nanti la uban aku banyak ckit.. k0rang da tertukar ngn Hassan Merican.. jgn panggil aku Tan Sri lak pasni.. ade kene pelempang free.. tp kan ade lak mamat yg nk tunjuk kuat la.. umur 21 thn.. pergghhh dia punyer sembangg.. budak ITM shah alam.. ambik Engine.. Mechi ke hape.. aku da lupe.. dia punyer sembang macam mafia kat dalam ITM.. kenal 0rg tu 0rg ni... siap petik nama
tu.. tp silap besar laaaa... k0 petik member aku... member td0 sebantal.. haaaa mel0p0ng k0.. m0ral 0f the st0ry jgn duk kerek2 ngan status budak ingusan umur 21 tuh!!! aku da tua... sila belasah aku dalam ITM kal0 brani.. xkire la penang ke shah alam ke.. kal0 kat penang xbalik tanah besar la k0..hahhaha.. 

hr ni da jumaat.. trenim lagi daaa.. aku rase nk menipu jer hr ni.. cakap demam.. t0bat aku xlarat giler nih.. nkmakan nasik p0n b0leh mengigil tangan aku.. sial c0ach aku b0leh bantai denda pumping sampai berpuluh ratus... da la denda kene sprint 400meter.. bg masa bawah 1minit satu r0und 400m.. giler babi nyer lari laaa.. terk0yak paru2 aku cari 0ksigen.. lutut semakin barai.. partner aku da b0leh cakap babai utk seas0n ni.. injured lutut mase trenim.. Naz k0 rehat2 la dulu.. 0perate jer.. t0ngkat aku da lame xberkhidmat... hahahhaa.... pain killer memang jd makanan wajib kal0 ade game.. huhuhuhu.. 2 thn lagi barai la buah pinggang aku nih... sabtu ni ade friendly game ngn UTM. sesape nak tgk Nesta main.. b0leh la pegi ke padang UTM semarak.. free jer.. kal0 pak guard xbg masuk, k0 bantai tulang rusuk dia 2 das... agak2 dia xleh bangun k0 masuk laa..Bile lagi nk tgk Nesta main kat Malaysia nih.. free lak tu.. xkan nk pegi milan.. 

alarm perut aku da bunyi.. mintak r0ti canai ngn telur sparuh masak ler tu!!! barai2..




6 comments:

  1. nesta yang nista!haha
    weii 21 toy boy boley arr..hingusan.tempat lepas gian xdpt bermesra di zaman kanak2..cis.xseswai.geli2! kalo pakdo omo 21,maka kita xmunkin kenal..babai la..haha

    ReplyDelete
  2. nesta yg nista!! huh!! 0ne 0f the best center halves tuh!!!
    pakd0 um0 21? mmg xkenal laaa.. kerna pakd0 masih bisa main tanah liat n p0lice sentri

    ReplyDelete
  3. nesta tidak nista.tp pakdo yang kakaH.haha.hey omo 21 xdop kot dlm diary idop?adik gua pom 23 der..

    ReplyDelete
  4. mu jangan kasi can sama bn
    teruskan pangkah bulan
    takbir!!!

    ReplyDelete
  5. sephia: nantikan kemunculan KAKA' di paf\dang utm semarak..

    deus: xpenah aku kasi can.. hahahha

    ReplyDelete
  6. mamak loser!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete