Apr 28, 2010

cubaan utk menjadi penyibuk...

kal0 aku jd PM 0k?
xp0n ahli parlimen...
kal0 aku update mcm ni sure keluar utusan muka depan...

  • budak um0r 15thn kene tembak.. k0n0nnye berbahaya sehingga mengancam nyawa p0lis... huh!!! aku dah dgr bnyak alasan pak p0lisi nih...kal0 aku jd parent arwah budak ni.. 1st aku saman.. PDRM skaligus kerajaan malaysia yang mana pak p0lisi ni di bawah jagaan Kementerian Dalam Negeri... Hishamuddin nyer department.. sec0nd kene, Musa Hassan dan ketiga Ketua P0lis Selang0r... 
  • aku p0n baru sedar Th0mas Cup da start mggu depan.. weii.. ape da pr0m0ti0n... aku rase 0rg Ulu Tembeling xtau p0n ade Th0mas Cup thn ni.. uk asyik sack 0rg. ape kes BAM? banyak bunyi la k0rang.. buat kerje sudah... patut la badmint0n makin hancur.... BAM nk jd FAM ke? 
  • FAM? jngn buat aku mencarut pepagi buta nih.. k0men lebih2 kang nanti kene tahan sbb hina sultan... sultan=maksum kat Malaysia nih... baik jadi Jebat yg derhaka dari jd Tuah yg setia...
  • PRK Hulu Selang0r.. aku da agak dahh.. aku tgu duit atuk aku jer.. dapat ke x 0rg tua tu.. Najib janji nk bagi 50k kal0 menang.. kal0 kalah? xbg la kan... xke rasuah name neyr tu... SPRM buat keje ke x nih? terang2 rasuah paling besar Najib buat kat Hulu Selang0r.. cibai t0l aaa....
  • lagi pasal Hulu Selang0r... Si Kamal Nathan Alan tu aku tgk mcm budak skema jer.. mesti time sk0lah slalu kene raging. xp0n kaki rep0rt.. ade gaya ke nk gazet undang2 kat Parlimen... xde kaliber langsung.. kene gertak ngan Mahfuz Omar aku rasa dia trus sakit jantung... cakap macam baca skrip mcm pembaca berita RTM...
  • baru tgk ranking pen0nt0n paling ramai pasukan Super League... skali lagi FAM macam cibaiiii...  Org kelate paling ramai g stadium... tp tetap jd anak tiri FAM... Fan N.Sembilan baling mercun... Fan Kedah gaduh ngn fan Perlis... tindakan? nehi bauje nehi... terserlahlah kebinatangan FAM..
  • Bayern main macam b0leh makan Barca@Inter... Midfield s0lid c0ntr0l ball.. layan lak ngan Dunhill 14.. pergghhh....
  • belia benci sihir... wei xtakut syirik ke? mati masuk neraka laaaa... xpayah jeles2 dgn aku... dtg jmpa kal0 xpuas hati... nk best lagi... kita tgk tangan sape paling berat penumbuk... baru anak jantan... 
  • dah2... aku nk td0... kang bgn makan nasik... ptg ni aku ade friendly game.. nak ajar budak2 Masterskill main b0la..  aku harap yg main b0la petang ni Nurse2 yg seksi.. main b0la pkai skirt.. xpayah pakai tight.... pakai jer G-String... b0leh aku bg kawalan paling ketat dari centre halve british.. hehehhehe....

1 comment:

  1. bongepp..tgk nurse..nurse xsuma girls ok..hahaha..but i like 'terserlahlah kebinatangan FAM.. 'hahaha

    ReplyDelete