Apr 4, 2010

suka peluru...

ntah macam mane aku dah int0 ngn peluru nih..
  • aku rase nk g upah militan g tembak linesman game MU td pakai sniper, kasi headsh0t macam main CS... kal0 ade duit lebih b0leh tembak Mike Dean skali...
  • es0k aku bakal miss lagi F1 seas0n ni.. haram!!! 
  • aku rase aku da bz tahap 0bama... sampai aku b0leh khayal2 duk lepak atas kerusi tepi pantai usha awek sambil pegang gelas ade hiasan payung.. pastu ade bini ashley c0le urut kaki aku dgn pakaian xmenutup aurat... khayalan ni muncul mase aku tgh design pr0jek.. mungkin aku perlu rehat...
  • tgk status FB cikdin.. jumpa gmba2 lama dalam f0lder hardisk dia.. kenapa zaman aku muda2 dulu 0rg pakai K0dak? da aku susah nk cari gmba lame... kene sl0ngkar k0tak dlm st0r.. aku iri hati dgn budak2 zaman skarang... 
  • aku tgh risau dgn p0sisi baru rak kasut kat umah nih.. member aku buat idea celaka.. dan idea tu sudah direalisasikan (amacam educated x w0rd aku gune?)... prada hitam bersepuh emas, adidas rare kaler putih, le c0q sp0rtif kaler putih versi putsal, mizun0 stud blade kaler biru.. aku harap j0d0h kami hingga ke akhir hayat aku.. 
  • Dunhill 14 aku da hbs.. aku tgh pikir macam mane nk bg tahan samapi 24 jam.. xsmpai 8jam aku da kene g kedai cari st0k.. aku syak t0key Dunhill pakai ilmu guna-guna.. lusa nk g Darul Syifa'.. mesti t0key Dunhill ni kant0i santau aku..
  • kal0 undur balik pkl 7.45 mlm td b0leh x? aku xpuas hati lagi!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment