Apr 24, 2010

versi mengantuk...

lame dah aku xupdate bl0g nih.. kununnya (pinjam istilah mahathir) bz.. 
  • paling penting, Pak Alex kate dia xpenah p0n nk brenti.. s0 sila abaikan entry sbel0m ni.. yahh0000!!!!
  • ape aku buat mggu ni ekk? mcm bz..
  • 0h yaa... Si Pep Guardi0la 1st time rase kalah lebih 2 g0l.. kene jerat ngn M0urinh0.. aku xsuka M0urinh0 tp aku respek dia in term 0f f00tball...
  • Liberp0l? mcm biase kalah lagi..
  • mlm ni? My bel0ved Man Utd vs Spurs.. cuakkk sehhh!!! Spurs tgh naik giler skang nih... harap2 player MU x g makan nasik campur kat Greenw00d.. main tghri kan.. mane tau lapar..
  • Mlm ni jgak ler Red Warri0r aku men lawan kL Plus... harus g teng0k!!! sbenarnyer aku supp0rt b0la Malaysia, tp aku nyampah ngn FAM jer...
  • hr ni aku g interview.. huhuhuhu... barai gak jawapan2 aku.. nyesal aku letak sijil CCNA... OSI 7 layer aku mane ingat... gampangg!!!!
  • 0h yaa.. hr selasa bersama2 tentera Merah ( bukan peny0k0ng Thaksin) di Rest0ran Amir di Bangi.. layam Red Warri0r vs Kuala Lumpur.. c0mentat0r punyer ulasan macam gampanggg!!! seriuss!!
  • dan mlm itu aku rase nk g tampar Chanturu...
  • aku rase nk balik kampung.. nk bantai tulang rusuk pencuri duit bapak aku!! patah dua batang kire 0k la.. kire tambang blk ler..
  • thesis.. tetiba aku jdik munafik jap.. janji nk ant0r.. tp aku sering lari dari SV aku... mintak ampun En Saiful Yusri.. isnin ni kite jmpa ekkk...
  • aku sedang rindu....   (sila jgn muntah!!)

1 comment: