May 7, 2010

menyelami hati yang dingin....

ape kes tajuk aku cam jiwang nih?
sbenarnyer aku sajer jer buat tajuk entry yg k0n0n gempak...
xde gempak p0n kal0 tgk...

mggu ni macam best lak tgk tv and baca paper@bl0g....
nak tau kenapa?
  • kes tembak xhbs2 lagi... ambik k0 saksi utama pulak yg dgn muka selamber pecahkan lubang temberang pak p0lisi... Sampai merajuk abang Musa.. xnak bg pak p0lisi keje dah.. duk balai layan FB ngan Y0utube...
  • paling h0t bg aku laa.. as a kelantanese... kes tembak2 pengawal istana!! dah stail main tembak jgak sekarang nih.. aku ingt budak sk0lah jer kene tembak.. nasib baik aku bukan pengawal istana.. dalam keadaan member tu kat ICU lagi.. tap tap timbul pulak UTK ambush ger0mb0lan sultan.. perghhhh!!! nak cari mane sultan kene ambush ngn UTK.. siap pakai t0peng lagi.. aku igt Anwar Berahim jer kene ambush ngn UTK bert0peng... tp aku xleh k0men banyak2 pasal ni... aku risau UTK datang ambush umah aku kat g0mbak nih... gempak wa cakap lu.. UTK datang umah ambush aku.... aku syak mesti al-Jazeera datang buat liputan.. TV3 xmain la.. 
  • mggu exam yg terakhir dalam idup... aku xrase macam cuak p0n... b0la p0n tgh best... La Liga aku rase mcam b0ring nk layan.. tp excited nak layan.. xke pening macam tu... Barca ngn Real.. 1 p0int jer.. barca lawan sevilla hjg mggu ni... payah gak tuh!! da la Sevilla ni tgh berebut ngan Gatafe nk masuk liga pasukan juara... tp ape kes pasukan n0 2,3 dan 4 p0n masuk liga nih? kate liga juara... aku masih pening...
  • masuk bab b0la ni buat aku suke mengarut nih... tp paling best aku tgh Man City kalah malam td ngan Spurs.. d0a aku makbul k0t... giler k0.. kal0 dibuatnyer Ciy tu masuk Liga Cempi0n, mau sume player kat bumi ni dia b0r0ng... aku rase Halim Napi ngan Shukur Adan 1st player di0rang beli... xp0n Amri Yahya... pak Arab ni slalu buat amalan tarik duit kat padang pasir ngn tengah laut.. dia xlayan bab2 tarik duit kat jirat cina... dapat sikit katenyer... ntah aku p0n angguk jer mase dia citer.. sbb dia payungkan aku nyer nasi beriani gam... taktik kene baik br0...
  • tp aku da rase aura2 meluat si Satu Istimewa.. Liga Cempi0n dapat masuk final, C0ppa Italia dia da sebat, serie A p0n mcm di0rang jgak yg sebat... mau xkerek..kal0 aku jd si Satu Istimewa p0n aku da jadi takbur dan lupa daratan.. riak tu xyah citer la.. siap sruh 0rang lain bawak utk aku... lantak k0 la si Satu Istimewa...
  • haaa.. ptg tadi aku lawan b0la ngan TUDM.. lawan askar... k0 paham2 je lah... mula2 aku da excited sbb kembali jd 11 pertama... pastu b0leh lak aku clear xlepas.. ape lagi.. rembatan padu askar la... trus keeper aku jd ball b0y.. kutip b0la dalam g0l... sec0nd g0l lagi gampang... aku buat skill Gerrard... sialll!!!!!!!!!! macam mane aku bleh teraplikasikan skill Gerrard petang td... ape lagi... menjerit la c0ach aku... aku da d0wn tahap gaban.. mase tu baru la aku tau perasaan Gerrard.. tp aku xpakai kasut Adidas macam Gerrard.. aku pakai Mizun0...
  • pagi kang last paper... ptg layan teh tinggi kat h0tel Putra... malam layan siblim... amacam? dah acam mahathir x aku?
  • papehal aku nk g jumpa b0m0h jawa, siam, papua, v00d0... aku nk santau player chelSIAL... kasi kalah ngn Wigan... 

dah2 aku nk smayang subuh....

No comments:

Post a Comment