Jun 4, 2010

agak banyak di dada akhbar dan di muka internet..

mgg ni memang xpuas baca brita kat newspaper mahup0n internet..
panas2 sehhh!!!

 













where is the humanity? ni tanye sape? Israel laknat? peduli hape di0rang.. da name yahudi.. aku bukan anti simetik macam yahudi ni tp... mari lah berfikir secara budak sek0lah.. supaya kita tidak pening..
tgklah kat Malaysia sendiri... PM p0n macam takut2 nak declare kecaman secara sirius kat Israel.. nak jaga APCO gamaknyer... yg kat Malaysia xyah la nk bising2.. kita dah tau p0n ataup0n aku takut SB datang umah ambik statement n pc aku nih.. xleh k0men lebih2..
jd aku nak k0men si OIC dan Liga Arab...
dua2 macam setan!!! da macam lebih kurang same jer ngan PBB..name jer pemimpin negara Islam.. tp asyik duk jaga perut masing2.. baik tembak jer di0rang ni...
dalam2 ramai aku salute kat Presiden Iran, si mamat 0tai Mahmud Ahmadinejad.. selamber jer acukan missile ke Israel.. siap warning lagi.. sentuh Masjidil Aqsa, Israel hilang dri peta dunia... huh!! SALUTE!!!!
dan s0rang lagi.. PM Turki.. b0leh tahan mafia mamat nih...
pemimpin Arab lain? macam haram!!!

















mesti k0rang kenal lah ngan l0g0 nih...
k0ngl0merat beb!!! biggest CPO c0mpany kat dunia nih!!
als0 0ne 0f the biggest merging in Malaysia hist0ry..
terhasil dari entiti Sime Darby, G0lden H0pe, GUthrie....
penggabungan super...
tapi rugi p0n SUPER!!!
RM1.4 billi0n...
mau xsuper...
aku da rase xsecure ngn GLC nih..
malaysia bangkrup 2019?
bukan pasal subsidi..
tp pasal di0rang ni lah...

2 comments:

  1. Btul2...kawe stuju,kalu nk potong blanje krjn pn dgn potong subsidi,apekate potong dulu gaji n elaun menteri tu..barula nmpak ikhlas

    ReplyDelete
  2. buke p0t0ng gaji...
    ejah breti pr0jek2 b0d0...
    k0rid0r saj0 jah nap0k..
    pah senyak!!

    ReplyDelete