Jun 14, 2010

dah name p0n w0rld cup...

w0kehhh!!!
aku rase ni lah kempen w0rld cup paling hancuss dalam idup...
da tinggal lagi 1 game..

game waktu magrib ni payah ckit nak layan.. ade k0mitmen sebagai se0rang lelaki...
bajet ade famili laaa...

sl0venia vs algeria

ape da nak k0men...
aku xtgk game ni.. kan aku da kate.. k0mitmen bakal bapa nih tinggi...
memerlukan sedikit peng0rbanan...
jd bace jer p0st match rep0rt dan siaran ulangan kat 805... huhhuhuhu..
dgr citer, game ni sedikit defensive...
nerv0us k0t..
sl0venia menang 1-0, r0bert k0ren yang sc0re..


serbia vs ghana

game ni sempat la tgk.. tanggungjawab sebagai bakal bapa semakin kurang dipertengahan malam...
serbia macam p0wer kal0 tgk list player yg main.. tp bab Zigic tu aku x brape nak mel0mpat..
dua2 bukan team pilihan aku..
tp asal b0la, aku layan jer..
lahabau Zigic tu tinggi macam tiang letrik tapi haram heading macam celaka..
xde p0wer langsung!!!
krasic yg digembar gemburkan nk main ngan MU p0n kureng dapat b0la..
Kuzmanovic ni p0n satu.. pakai tangan dalam penalti b0x.. penalti la gamaknyer...
1-0, si gyan asam0ah sc0re..
men p0n 10 0rang si serbia nih...


Germany vs Australia

huh!!! pasukan peberet aku!!
silap besar la kal0 aku tibe2 nk jd bapa yg bertanggungjawab mase ni..
duk depan tv mungkin lebih bertanggungjawab...
1st game aku tgk game yg ade class w0rld cup..
pergghhhh!!! xyah citer la macam mane geng2 nazi ni memperk0tak katikan mamat kanggar00...
terl0mpat2 lucas neil layan Kl0se..
aku teruja tgk game ni... terus cakap Jerman mase sarapan td..
P0d0lski rembat xingat dunia..
Kl0se memang pandai gune kepala..
Cacau p0n b0leh sc0re...
Muller dah start mimpi nk jd best y0ung player...
4-0 beb!!!!
c0ntr0l game buat aku tersenyum depan tv..
ade can.. detik hati kecilku....

No comments:

Post a Comment