Jun 11, 2010

harap2 salah satu jd campi0ne..

da start dah musim b0la bagi mereka yg meminati b0la secara bermusim..
biasenyer perempuan.. s0rry girls..
bg aku b0la hanya rehat mase summer jer.. tp klai ni summer da xde makne..
sbb ade w0rld cup.. yeahh!!!!

dan macam biase jugak setiap manusia ade team peberet masing-masing...
termasuk la aku..
tp aku ade 3 team peberet.. dan b0leh buat aku pening macam nak pilih bini kal0 dua-dua team aku lawan same sendiri... pening weiii!!!

berikut adalah team peberet pakd0@kaka@ran0syam...












always the peberet team...
samba... aku harap Dunga xbuat sial tahun ni..
dan harus diingat aku s0k0ng bukan kerna kembar aku kat sana 0key!!
(kaka adalah kembar aku.. sekian.)
tp s0k0ngan zaman berzaman...
j0ga b0nit0 walaup0n si Dunga ni dah terap stail Eur0 dlm pasukan Brasil..
cibai bet0l.
cibai tak cibai.. aku tetap pilih Brasil...













achtungg!! ntah ape ntah..
mesti ramai yg x pilih pasukan Ad0lf Hitler nih..
tp bagi aku Jerman ni pasukan yg balance setiap kali ade t0nement besar...
lagip0n xde mamat ensem dalam team ni.. maka team ni memang dijauhi 0leh gadis2 b0la bermusim..
pempuan mane la nak minat Kl0se.. yer x?













de 0renje!!!!!!!!!!
t0tal f00tball...
team yg suka men 3 defend dan 2 wingback!!!
nice passing dan xramai star2 yg gempak2..
hanya perlukan luck!!!!!!!
team peberet sejak kecikkk..
mase Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Van Basten..
huh!! h0ly trinity..

No comments:

Post a Comment