Jun 17, 2010

macam biase w0rld cup...

semalam nk update.. tp jiwa kacau..
jiwa kacau xsesuai buat lap0ran..
nnati buruk lak imej Lisa Surihani..
ye la pakwe dia jd ntah pape...

Chile vs H0nduras

aku xlayan game ni.. ade friendly kat Mindef.. team aku lawan ATM..
menang 1-0, sama macam Chile..
player H0nduras ni aku kenal 2 0rang jer..
Palaci0s ngan Suaz0... tu p0n di0rang men kat Eur0pe..
Chile macam biase aku admire kat Alexis Sanchez..
gempak mamat ni... harap2 Man Utd sambar budak ni dari Udinese..
Jean Beausejour aku xkenal p0n mamat ni..
tp yg aku tau dlm team H0nduras ni ade 3 bradik Palaci0s main..
bangga bapak dia...
kal0 family aku k0mpem 6 0rang men.. xke kr0ni tu..
sbb tu la bapak aku xbagi men Malaysia..
ntah ape yg aku lap0r psl game ni p0n aku xtau..
ahahhaha... macam gampang kan?


Spain vs Switzerland

k0mpem aku tgk.. sbb aku nak teng0k Spain kalah jer..
ramai cakap negara jam ni akan jd lauk lawan Spain...
ambik k0 sekarang sape lauk...
Stephan Lichtsteiner mamat defend Lazi0 ni buat aku teruja..
seriuss beb!!! Villa p0n xleh makan.. apetah lagi T0rres yg hanya bertaraf kelab pertengahan...
0leh kerana Spain ni pakai enjin Barca.. aku da dapat agak.. mesti ball p0ssessi0n lebih 60%..
tp b0la sepak ni 0rang tgk sape sc0re.. bukan tgk sape byak pegang b0la...
kesian aku tgk si T0rres.. da la taraf pertengahan pastu depan g0l p0n xleh nak sc0re..
memang sikap kelas pertengahan terbawa2 0leh beliau....
Gels0n Fernandes.. tetiba mamat ni menjadi target kebencian mamat dan minah Spain..
huh!!  aku xheran..
negara jam ni men dgn penuh disiplin b0lasepak...
k0 bayangkan.. 25 sh0ts.. 5 jer jer 0n target..
xke sampah Spain nih...
tp game ni aku ilang tumpuan atas sebab2 peribadi yg tidak dapat dielakkan sebagai se0rang bakal suami..
huh!!
rase xnaik nafsu nk kutuk geng2 Spain.. sbb aku tgh tensen... gile babi nyer tensen!!


S0uth Africa vs Uruguay

0leh kerana aku tgh serabai malam td..
tambah pulak c0ach buat giler nk buat training k0l 7.30pg.. s0 aku decide nk td0 awal..
dan tid0 awal la k0n0nnyer...
aku tewas!!!
terpacak aku di depan Tv layan F0rlan sc0re 2 bijik...
hahhaha...
aku rase vuvuzela xkuat dan x int0 sgt malam td...
brader2 Uruguay b0leh buat dekk layan passing...
si Luiz Suarez da pandai sh00ting nk jd act0r..
da kene red card mamat afrika s0rang.. g00lie pulak tu..
kesian dia...
3-0 mase ref tiup wisel penamat..
tp bukan wisel penamat kat TV1 tu...
tu gampang nyer sl0t..

No comments:

Post a Comment