Jun 21, 2010

w0rld cup.. dan terus w0rls cup...

ntah hari ke brape ntah,
tp da masuk 2nd game...
da b0leh tau sape g0 thr0ugh t0 the next stage...

lets g0 babehh...


Sl0vakia vs Paraguay

agak rushing utk balik ke rumah kerna singgah membeli eskrem di giant..
cadangan Ilham Razali Rusli membuatkan aku terpedaya.. huh!!
sampi jer umah kene jd 0rg Islam dlu 0kehh!!!
n then melayan negara pecahan Checzsl0vakia yg kini jd 2 negara..
Paraguay ni b0leh tahan dia nyer laju..
Lucas Barri0s ini ade can nk men ngan big club hbs w0rld cup kang..
first g0al Paraguay di sc0re 0leh Enrique Vera yg agak cepat dan tepat kakinyer utk menguis b0la ke gawang Sl0vakia..
tp si Sl0vakia ni aku tgk macam xde bran sgt nk penetrate game thr0ugh midfielder..
Marek Hamsik yang aku minat p0n dah macam tenggelam dgn bunyi vuvuzela..
aduhh!!
2nd half Paraguay sc0re 2nd g0al..
g0l Cristian River0s ni agak dapat la pencal0nan g0l cantik..
b0leh tahan beb!!
2-0 kire da 0k buat Paraguay..


Italy vs negara susu lembu...

xsempat aku nk cucuh r0k0k.. si penternak lembu susu da sc0re...
aku agak b0la ni 0ffside sbb ade sikit t0uch dari Nels0n..
tp mamat tua bangka Canavar0 aku rase da xlayak nak main buat gel0j0h tahan b0la..
Smeltz dgn muka xbersalah terus t0lak b0la masuk g0l Italy yang k0n0nyer kebal...
kebal la sangat k0...
bagus!! aku nk Italy balik awal layan summer kat Fl0rence...
tp hajat aku nk tgk Italy kalah nampaknyer tidak kesampaian..
De R0ssi sgt pandai menjatuhkan badan..
Iaquinta trus blagak tunjuk hidung lepas sc0re penalti.. huh!!
1-1 da kire bagus utk negara susu lembu...


Brasil vs Iv0ry C0ast

akhirnya dapat bersamba dgn baik selepas si awang hitam macam kene rasuk 8 minit pertama..
passing memang buat aku tersenyum bangga..
kadang2 0ne t0uch f00tball samba buat aku ternganga tanda terpegun..
2 assist dari Kaka amat baik utk malam samba Brasil..
Luis Fabian0 wp0n anda sc0re dua g0al...
tp anda masih belum layak ganti R0nald0 the phen0men0n...
tp gracias utk anda...
awang hitam da start main celaka..
dibantai nyer Elan0 sampai kene usung..
pastu pr0v0ke ref sampai aku.. eh silap Kaka kene red card..
cibai...
tp mamat Dr0g b0leh tahan lari dari marker man...
dapat free header..
3-1... see u next r0und..
yeeehaaaaa!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment