Jun 25, 2010

w0rld cup edisi perlawanan serentakk!!!

3rd game bermakna semua perlawanan peringkat gr0up hendaklah dijalankan serentak utk mengelakkan berlakunyer perbuatan khianat akibat busuk hati dan sifat mazmumah dikalangan pengamal b0la sepak..

sesuatu yanga aku xsuka kerana terpaksa menswitch channel astr0 berulang kali.. huh!!


Gr0up A

France vs S0uth Africa

seharusnyer aku gelak setan bile dapat tau result game 2-1..
tgk highlight game memang xbest tp jd best sbb aku tgk sek0r2 mamat French Kiss kene ayam ngan mamat vuvuzela... xke haru naib juara 2006 kene bantai... dah la bermasalah macam budak sk0lah.. tp tgk ikut matematik algebra p0n, memang France nk kene menang besar malam tu...
apakan daya walaup0n aku xsuka 0rg yg suka kiss-kiss nih, tp D0menech harus dipecat sbb taktikal dia memang b0d0h.. dgr citer Azrai Kh0r akan dilantik jd manager France lepas ni.. sbb tu FAM bg cuti rehat kat Azrai Kh0r...


Uruguay vs Mexic0


dua negara telen0vela bertemu.. aku dapat rasekan skrip dia p0n macam sama dgn telen0vela.. game ni aku kechewa sbb Chicharit0 xde dalam starting eleven.. hampeh!! tp baik aku layan game ni dari tgk geng kiss-kiss lawan geng vuvuzela.. free header Luiz Suarez memang cun cuma aku xpaham kenapa mamat Blanc0 masih b0leh main.. macam haram aku tgk.. buat jatuh saham W0rld Cup jer.. sl0w nak mampus...
xkan masih nk guna m0dal kepit b0la kat kaki macam mase kat US dulu..
huh!! tapi papehal best jgak layan game nih.. masing2 nk jd chempi0n gr0up.. paisehhh!!



Gr0up B

Argentina vs Greece

da nak bangkrup p0n masih bersemangat nk main b0la.. itulah magis b0la sepak... game ni aku memang xnak layan.. satu da layak, satu lagi da b00king tiket kapal terbang tambang murah... xde feel nak layan.. 2-0 da kire bagus la utk Marad0na nak tunjuk kerek kat Pele.. si tua bangka Palerm0 p0n b0leh sc0re.. jadi n0 w0nder lah memang Greece ni serba serbi da nak bangkrup.. harap2 Ninis tukar nati0nality.. k0 ade talent tp xkan la nk duduk dalam negara bangkrup.. 0tt0 Rehegel p0n pandai blah slepas jd legend kat situ selama 9 tahun.. sebenaryer mamat Jerman ni bgtau dia xnak nama dia kene blacklist, kang susah nak buat l0an kete..


Nigeria vs S0uth K0rea

game ni memang best layan.. first free kick yg diiktiraf sebagai g0l yg sah kali ni.. perghhh!! cun si0t mamat sepet ni placing b0la.. makan rumput keeper Nigeria.. tapi penyerang taraf EPL xleh sc0re walaup0n da 0pen g0l dalam jarak sejengkal kera... adik aku yg nama Bazli p0n aku rase pejam mate jer tapping b0la tu.. tapi mase game ni break rehat jap.. iklan Maxix buat aku sebakk... Hassan mendapat b0la.. Hassan... masih lagi Hassan.. Hassan kepada James.. dan g0lllll..Malaysia layak ke sukan 0limpik!!!
k0 xsebak ke? K0rea Selatan la yg kene makan ngan Malaysia time tu.. tapi di mana Malaysia sekarang dikala K0rea Selatan dgn selamber tapau team lain kat W0rld Cup? aku rase Sultan b0la ade jawapn nyer..
hbs game 2-2.. aku masih lagi sebakk...


Gr0up C

Sl0venia vs England

aku saje xnak layan game US lawan Algeria sbb aku nak tgk muka kechewa J0hn Terry and the gang.. tp sayang si katik Def0e pulak hulur kaki taping b0la Milner.. gampangg!! England macam biase main macam gampang... yg aku sendiri p0n xpaham ape yg di0rang buat kat atas padang... Sl0venia jer tu.. xleh makan jugak... harapan aku nk teng0k geng2 England balik sama2 dgn geng2 kiss-kiss xkesampaian.. jahanam kredit tep0n buat bakar fan England awal2 game.. huh!! jumpa Jerman aku rase player England da b0leh siap2 beli 0le2 nk bagi kat sanak saudara kat UK.. 1-0 nasib baik jer baii...


USA vs Algeria

aku xtgk.. tp g0l minit 91 buat aku rase macam celaka.. spatutnyer Algeria layak sbb main superb mase lawan England.. aku malas nk ulas banyak pasal game ni sbb aku leka layan telef0n sambil dgr 0rg xde m00d cakap..
p/s: dia s0k0ng Algeria daaaa...


Gr0up D

Ghana vs Jerman

aku xrase cuak p0n sb memang k0mpiden b0leh makan Ghana.. Basti memang superb k0ntr0l tgh ngan Khadiera.. P0d0lski buat aku rase nk lempang ngn slipar.. mamat ni pandai placing b0la x? asyik nak rembat jer keje nyer.. Mesut 0zil ade can nk jd cal0n pemain muda terbaik kej0hanan.. tahan b0la, agak2 sedap nak rembat pastu hayun kaki bagi hujung g0l.. perghhh!!! kelass pakkk... bikin gua jerit s0rang2 kat sri g0mbak..
1-0 da cukup utk tutup mulut pengkritik (khususnyer fan England yg nk sgt aku kalah malam td).. s0ri ler brader... semangat Nazi masih erk0bar-k0bar..


Australia vs Serbia

xsempat aku nk layan.. da main serentak.. tp kanggar00 ni pakai enjin diesel laa.. lambat pickup.. tp bagus utk Vidic.. balik awal bermakna rehat yang cukup utk seas0n baru bersama Manchester United..
2-1 buat aku lega...


Gr0up E

H0lland vs Camer00n

ala 0renje da layak daaa.. aku xde ereksi nak layan walaup0n 0renje ni team peberet aku.. sure kene makan la geng2 Et0'0.. 2-1.. kang bet0l aku cakap.. van Persi p0n da pandai nk 0le keeper.. g0l yg membuatkan adik aku call sbb player Arsenal sc0re baik punyer skill.. haramm!! tp xpe.. 0renje punyer pasal.. aku layan.. rek0d baikkk menang 3 game.. ade can semi final...


Japannggg vs Denmark

sbelum W0rld Cup, ade sek0r mamat galah cakap.. dia nk jd pemain terbaik dunia dan penjaring terbanyak kat Africa.. aku agak dia gile ataup0n sindr0m d0wn.. dgn 0rang jep0n p0n xleh lepass. ade hati.. tp Jep0n memang class la mlm ni.. siriuusss wa cakap lu... 2 kali dead ball dapat sc0re.. mamat rambut kuning buat aku rase bangga naik m0t0r H0nda.. aku syak dia ni sedara pencipta m0t0r H0nda.. superbb freekick pastu superb skill mase assist 3rd g0l.. xheran la CSKA bayar 8juta p0und utk bawak mamat ni main salji kat M0sc0w.. ade klass... tp skali lagi aku sebak sebab dulu Jep0n ni memang ayam kal0 lawan Malaysia..
3-1 dalam sebakk.. aku da pandai t0uching pasal hist0ry ni..



Gr0up F

Italy vs Sl0vakia

salah satu team yg aku minat care dia main..Sl0vakia... k0 xpayah nk silang2 kaki bawak b0la.. Marek Hamsik buat gue hilang akal sehhh!!! ayuh Pak Alexx.. beli saja mamat ni.. Vittek pulak buat muka kerek layan 2 g0l malam ni.. ambik k0 Lippi... tanam anggur ler lepas ni.. k0mpem kene pecat!! 2-0 aku da rase lega sbb Italy da memang nampak nak j0in France.. tapi start jer 2-1 aku jd cuakk.. sial ape nih.. lepas 3-1 aku da 0k balik... tup-tup 3-2.. cuak lagi aku.. gampang bet0l Sl0vakia nih.. nasib baik K0punek sc0re 3rd g0l.. kal0 x memang aku rase nk baling jer burger ayam kat dinding.. 3-2 membuatkan aku layan sambil habiskan kredit celc0m dgn ....? ~rahsia~  hahahhaa...


Paraguay vs New Zealand

xde mase aku nk layan game ni sbb main serentak.. tggu aku jd macam Ananda Krishan.. aku beli tv LED samsung 52 inci, pastu pakai Estr0 bey0nd dua.. tgk sampai juling mata.. dg citer 0-0.. 0k la.. Paraguay p0n nak draw jer.. Santa Cruz terus jd cap ayam lepas j0in pak Arab kat City.. padan muka k0!!!

1 comment: