Jun 18, 2010

yer.. setiap hari adalah W0rld Cup..

xde mase nk merapu.. aku terus nk update..
tapi kali ni aku nk ulas ala2 Mahathir..
kasi up sikit...


Albiceleste vs S0uth K0rea

- start2 game da nampak pemain K0rea makan Satey Samuri sejam sebelum game.. berat perut..
- aku da start tensen lepas 0wn g0l Park Chu Y0ng.. tp xpe lame lagi nak abiss..
- higuain start buat giler.. senang2 je heading.. gampang!!!
- perghhh lega dapat satu g0l Lee Chung Y0ng.. kal0  2-2 dah kire 0k..
- tp sial ape si Higuain bantai hatrikk...
- geng2 biru putih mula meses aku.. 4-1......
   aku buat xlayan.. HUH!!!!


Greece vs Nigeria

- 1st half layan jap... walaup0n akan bangkrup dan berhadapan xde elaun mase men w0rld cup, tp Greece
   main utk kepuasan dan maruah...
- Sani Kaita cuba prektik Muay Thai.. ref bagi hadiah akibat tindakan hebat itu RED CARD... b0d0h sial...
   da team k0 leading 1-0, k0 main bangkai sape suruh da kalah 2-1...
- aku malas nak taip nama player Greece.. banyak dia punya p0lis..lis..sis..nis.. xleh blah nyer nama...
- 2-1.. ade harapan.. aku rase Menteri Sukan kat Greece tgh cari ejen nk jual tanah.. nak bayar elaun
   menang..


France vs Mexic0

- awal2 aku da kasi panas sikit telinga fan France kiss nih..
- memang France main macam sial... aku tggu nk gelak jer nih...
- mane Chicharit0 aku????? sial mexic0..
- kan da g0l... CHICHARITOOOO!!!! Gallas k0 tu dah tua.. bawak2 la bert0bat...
- Blanc0 p0n nak sc0re gak walaup0n da tua,...
- 2-0 membuatkan fan2 France xbuat French Kiss pagi ni...

No comments:

Post a Comment