Jul 31, 2010

Chicharit0 sc0re on his Man United debut!!!

gamba ni saje jer letak!! because i'm t0tally delight with his debut..


xde ayat manis.. sebab aku da mula kagum ngn Mahathir...
  • sudah sebulan bergelar engineer.. sungguh aneh dunia engineer.. n0 w0nder member se'engineer' lambat kawen.. terutama telc0.. nampaknya kita sangat k0mited sehingga tid0 dalam kabin dalam hutan.. huh!!
  • motorsikal yg mempunyai silinder berkapasiti besar sangat mengujakan.. Subang-Gombak yang berperimeter 40km harus dalam lingkungan 15minit sahaja pada kelajuan 140km/j hingga 200km/j.. 
  • VLAN.. 0hh nampaknyer kita sudah tidak memerlukan burung merpati utk perhubungan.. IP sudah menjadi trend sekarang ini..
  • terpaksa berpuas hati di tangga kedua gamaknyer... melihat plan pembangunan.. ade can masuk liga J..
  • pre-seas0n yg paling teruk!! i miss all the match due t0 the c0mitment f0r became an engineer.. fcuk!!!!
  • weekand, 0rang lain pakai hensem2 keluar dating, aku pakai tracksuit sambil bawak kasut b0la.. agak-agak p0mpuan mesti nyampah nak fall in l0ve ngan lelaki spesis macam aku.. aku xpandai nak dating2.. sekian.
  • 0h ya... mase g site K0ta Kemuning cik Aziz ( engineer NSN) membuatkan aku menangis.. beliau bawak mini c00per 1.3 kaler putih, seat c0rak burberry, dashb0ard kayu walnut.. aku terus search dalam mudah.com usha2 mini c00per.. aku sanggup trade in ngan Pr0t0n Pers0na yg masih berplastik!!! sentimental bet0l kete mr Bean nih... 
  • J0h0r, Pasir Gudang... aku kat sane es0k.. layan b0la Super League.. aku sayang b0lasepak Malaysia.. cuma aku benci ngan FAM... bagi aku FAM is fucking idi0t ass0ciati0n yang dirunning 0leh 0rang-0rang yg thinking with their fucking idi0t brain.. r0mbak FAM!!
  • nampaknye minggu ni aku sangat femes dikalangan ahli Pakembar atau dalam bahase 0mputihnyer UMNO... sampai Tengku Adnan p0n add, Puteri Amen0 yg pinky p0n add aku dalam FB.. ade can aku nk masuk ISA nih.. Internal Security Add ni b0leh tahan aku kat Kamunting 60 hari tanpa bicara..  kal0 aku senyap 60 hari tanpa kabar berita, aku kene ISA la tu... Jgn harap b0leh jenguk kat Kamunting..  JIKA TAKUT PADA RISIKO, USAH BICARA TENTANG PERJUANGAN!!!!
  • Disagree--- At The End Of The Day..

2 comments:

  1. bola sepak msia.lama sungguh dah tak ikuti.dl big fan.

    ReplyDelete
  2. b0la sepak malaysia ni meriah lagi..
    cuma marketing jer kureng..

    ReplyDelete