Jul 27, 2010

what the hell babeh?

sehari dua ni aku bace paper pasal FDI...
menatang ape FDI aku sendiri p0n xtau.. tp dengar2 cite FDI ni pasal index ek0n0mi ape ntah..
0rang2 yang memang fuck p0litik memang xambik p0rt benda2 b0d0h macam ni...
tp aku nih jenis suke p0litik, menhijau je p0litik scene aku..
s0 n0 w0nderlah aku tetiba cakap psl FDI nih...
Najib si memanda menteri cakap ek0n0mi malaysia akan mengunjur secara teguh dengan kenaikan 7% dari segi keupayaan utk berkembang.. apekebenda aku p0n xpaham..
yang aku paham ek0n0mi makin 0k, tu jer yg aku paham ape yg Najib nak bgtau..

tup2... 5 in 1!!!!!!!!!!!!!!!
barua bet0l!!!
memang la minyak nak 5 sen jer..
tp kal0 manusia yg macam aku ni, jalan 70km++ setiap hari..
xke macam gampang rasenyer... cube k0rang calculate setahun jadi brape? huh!!!

semalam ke kelmarin.. aku da lupe..
keluar la index FDI nih.. PBB yg bgtau.. Malaysia punyer index macam sial..
0k hape ek0n0mi...
makin mejunam ade la...

jadi aku harap Najib buat perm0h0nan maaf secara terbuka kepda rakyat Malaysia sbb buat kenyataan yang tidak benar pasal persepsi ek0n0mi di Malaysia..
letak jawatan lagi bagus rasenyer..

cube bagi 0rang lain pulak.. tp lain brand la..
brand tu memang da xleh pakai...
cube gune brand hijau sekali..

1 comment: