Jul 24, 2010

sabtu.....

malam sabtu?
xde mase aku nk td0 awal..
blk nukak bersama cik yuyu dan en puden p0n dah pkl 1pg...

bangun hari sabtu terasa k0s0ng la pulak.. tp aku da ade sedikit plan nk isi masa k0s0ng ni...
tid0 adalah jawapan yg terbaik... 0h ya... tid0 juga amat baik untuk lelaki single mingle seprti pakd0...
cuma dalam td0 standby k0t2 cik yuyu menelep0n utk menemani berjumpa familinyer.. biase la aku ni dah jd macam b0di guard cik yuyu... beliau tidak akan ke tempat2 yg aneh tanpa ditemani her b0yprem (en pudin) ataup0n lelaki hensem bernama pakd0..

nampaknya tiada k0ling dari beliau sepanjang peniduran aku.. 0hh nikmat2.. sudah 5 hari aku xpagi pada pukul 2pm... masyuk2.. ikut hati nk jer aku layan sampai magrib... tapi aku ni se0rang Muslim.. Z0h0r harus ade sehh!! mandi, s0lat, pakai lebih kurang pastu kuar makan.. makan secara s0l0 di kedai makan adalah rutin yg biase... xdenyer nk rase l0ser.. kal0 makan s0rang2 kat kedai nih aku rase l0serr bile tetiba aku tertinggal Dunhill.. huhh!! serabai la jawabnnyer nk cari sebatang...

0leh kerana aku agenda aku sabtu ni nk kasi repair tenggiling hitam.. maka itulah target aku.. well prepared babeh!!! g0dek2 ngan p0men tu hilang jugak 40 ringgit.. w0rksh0p ni memang aku la regular c0stumer dia..
da siap sume, aku pegi TRUMP Enterprise... kat sini sume ade.. k0 nak ape? cylinder head l0ri p0n ade... tapi aku xde la nk pegi bendalah tu.. aku pegi cuma nk beli baldi jer.. memang tu plan aku sebelum tid0... nk buat macam mane... beli baldi nk sebab aku nk basuh baju.. yer!! sila percaya... ade certain2 baju yg memang aku xant0r d0bi.. jersi2 kesayangan c0nt0hnyer... seluar2 jeans juga... malah seluar jeans adalah HARAM dihantar ke d0bi.. jeans2 aku adalah dari jenis RARE!!! agak susah utk dijumpai di mana2 kedai.. oleh itu jagaan dan kemasannyer harus lah juga RARE!!

petang plan nk j0ging tapi, memandangkan Astr0 kat umah adalah dari jenis RM86.40 sebulan maka amat tidak baik jika aku membazirkan bayaran itu... layan2 la rancangan kat Astr0 nih... well macam biase '0N' jer tv 801,811,812,813,814,815,816,818 adalah di inf0 kandungan nyer.. kemudian baru lah ke 501,502, 551,553,554,555, 556... dan juga 734.. 811 ade la tunjuk game pukul b0la ke dinding.. haram mane aku reti kira p0int sukan ni.. maka bergeraklah jari-jemari mencari channel yg lelaki... 734 gak aku melekat.. Fifth Gear.. layan la citer ni smpai k0l 6... tenggiling p0n da siap basuh, baju da siap rendam.. Astr0 p0n aku dah layan..

tetiba.. aku rase k0s0ng lagi sekali... huh!!!

No comments:

Post a Comment