Jul 8, 2010

yang akhir 4, yang buat aku menangis!!!!!!!

yer..
kechiwa sampai merah mata... 
sedey weiii... teramat la sedey...
wp0n hnya berbekalkan td0 selama 3 jam utk 2 hari ni.. 
tetap aku gagahkan utkmu wahai pasukan Jerman..
kursus td aku xtau ape.. sbb kepala da lunyai tahap gaban.. aku ingt aku dah macam duk kat disneyland..

kelmarin si Jahanam lahanat Paul si Sutum gampang predict Spain...
haram!!!!! lahanat punyer sutum!!!

tp aku pr0fesi0nal.. aku kasi can la jgak kat Spain dgn update entry 4 yg akhir ni..


Spain vs Germany

aku teng0k game s0rang2.. nak layan blues.. 1st starting line up Spain aku teng0k yg bukan player Barca hanya 4 0rang.. Xabi, Capdevilla, Casillas, Ram0s... giler.. satu team Barca.. usha pulak German sayam, rata2 umur bawah 27.. Kl0se s0rang jer 32.. aku senyum jer sambil imagine Jerman julang W0rld Cup tahun ni dan tahun 2014.. huh!!

start game, Spain bantai main gaya Barca.. sh0rt pass sambil lari2 kegembiraan.. aku da detect muka xleh blah P0d0lski.. macam hangin jer kejar b0la xdapat.. ahh sudah!! aku cuak sepanjang game.. sial ape malam ni.. layan punyer layan ade sek0r mamat pakai baju Superman lari2 masuk padang sambil tiup vuvuzela... gampanggggg!!!!!!!!!!! 


mamat ni la buat perangai gampang.. lari masuk padang


aku syak player Jerman da jd saik0 lepas mamat cibai tu masuk padang.. dengar cerita mamat tu da siap nak tikam Basti ngan pisau ramb0... ramai yang nampak pisau tu kat p0ket belakang jeans mamat tu.. sebab tu Basti main macam takut takut nak sc0re.. 0zil p0n sama.. dia p0n kene saik0 jugak.. mase mamat tu kene heret masuk balai.. dia sempat t0leh kat 0zil sambil jeling kat pisau.. 0zil jadi takut sebab dia budak lagi.. xkawen lagi... 

p0sessi0n b0la dah jadi milik Spain dek ketakutan player Jerman terhadap pisau ramb0... 


puy0l ambil kesempatan akibat ketakutan player Jerman terhadap ugutan mamat baju biru bersenjata pisau ramb0



mase c0rner Xavi da aim Basti nga 0zil dan terus kenyit mata kat Puy0l agar mengambil kesempatan.. Puy0l angguk tanda setuju.. dan terus Puy0l terbang tanduk b0la tu.. mase ni lah tep0n aku bunyi xhenti2 sampai Subuh.. aku dah agak dah.. tapi aku diam.. sebab kate Nabi, kal0 marah, kene duduk. kal0 marah lagi kene baring.. marah lagi kene bangun ambik wudhu'.. sebb tu la aku xlayan meses2 dan panggilan yg masuk.. aku jaga nafsu amarah.. bagus x tindakan aku?

Basti terus terduduk lepas ref tiup wisel..

aku terus senyap lepas tgk Basti kechiwa.. Basti tau aku p0n sedang kechiwa.. paparazi sempat ambik gmba Basti tengah sedih mengenangkan nasib aku kat Malaysia.. pg td paparazi tu email gmba tu kat aku.. 

dia kata " Basti suruh ambik gmba ni, tanda sayang kat k0"

0k la.. aku p0st jgak gmba tu..

ni la gambar yg paparazi tu email kat aku

aku memahami mu Bastian Schweinsteiger sebagai mana kamu memahami ku...
0hhh... 
walaup0n kita kalah 1-0 tp kita berjaya tapau Sirap 3 Singa dan Marad0nas baby 4 bijik!! 
satu dunia tau...

No comments:

Post a Comment