Jul 12, 2010

yg akhir.. mencari cempi0ne..

mencari cempi0ne edisi Afrika..
antara dua pasukan yg belum pernah menjulang piala agung b0la sepak dunia..

H0lland vs Spain


 macam biase.. ambik gmba dulu buat kenangan... 

spain p0n nak jugak... xabi xtahan mengantuk.. siap menguap lagi..

p0sing weii useran ambik gamba.. arah br0ngk0ss kepada anak buahnyer

Busquets ni memang pandai blak0n.. pastu pr0v0ke ref.. Sneijder buat xlayan sambil pergi meninggalkan beliau tanpa belas kasihan.. ahh persetankan beliau..

final kali memang banyak pelanggaran padu!! huh!! pecah dada kal0 st0k2 Amri Yahya yg kene.. mau 6 batang tulang rusuk barai.. mata Puy0l tgk b0la.. datang pulak Casillas dgn melulu dan merbahaya.. perghh!! padu!!! 

yang ni lagi padu.. kaki ku di dadamu.. ambik k0!! cube bayangkan yang kene ni kembar Negeri 9 tu.. aku syak tembus sampai blakang.. H0ward Webb ni b0leh tahan bangsat... red card tu.. kaki ku di dadamu secara celaka memang xde k0mpr0mi nyer..


memang Webb ni jenis bangsat xingat dunia.. siriussss!! aku rase nk masuk tv baling b0t0l arak kat kepala b0tak tu.. dengar cerita, F00tball Assi0cati0n Sirap 3 Singa bayar mamat b0tak ni, kasi final macam gampang.. ala macam xbiase ref British buat gile mer0yan mase game.. tgk muka Sneijder meraung p0n aku da b0leh rase.. "babi la lu b0tak.. fcuk 0ff!!!" jerit Sneijder..

k0rang teng0k Puy0l gergasi zaman silam pegang R0bben.. gampang x si Webb tu? xde free kick apatah lagi penalti.. malah yell0w card p0n tidak terkeluar.. ape kejadahnyer wahai Webb!! si R0bben ni punyer la hangin sampai xleh sc0re.. pastu kejar ref sambil meraung dengan laungan caci nista yg memedihkan urat saraf salur separuh bulat.. Webb bagi yell0w card kat R0bben sebab pr0tes dgn gaya yg menjatuhkan maruah beliau sebagai refree terbaik dari Sirap 3 Singa..

superbbbb intercepti0n!!!!!!!!!!! marvel0us tackle fr0m Heitinga t0 deny Villa eff0rt.. Stekelenburg p0n b0leh tahan gile.. aku dah cuak time ni malah disusuli mesej sms berbunyi, "saya hampir berj0get td" ... cibaii bet0l pr0v0kasi dari Madrid..

R0bben spatutnyer da b0leh bawak balik W0rld Cup sambil berlari-lari kat ladang bunga tulip tepi kincir angin.. tapi aku xpaham ape yg dia nk buat mase 0ne by 0ne ngn Casillas.. ade ke placing kat kaki.. kal0 chip b0la tu.. Casillas pasti mengalami kehinaan tahap gaban sepanjang hidupnya sebagai penjaga g0l...

mase ni Fabregas dapat thr0ugh ball yang menggiurkan ramai jejaka.. tapi dia juga sama bangang dengan R0bben.. pastu buat muka nk nangis k0n0nnya terlepas g0lden chances yg b0leh menukar wataknya sehebat watak Sp0ngeb0b di mata Patrick.. mase tu aku rase nak ajak Stekelenburg layan cend0l pulut tapai dan r0jak kat Wangsa Maju.. tanda terima kasih kerna save b0la Fabregas..


tapi sedang aku berkira-kira nk cucuh Dunhill sebatang lagi.. tetiba Fabregas assist b0la kat Iniesta.. si Iniesta pulak macam tau2 jer nk lari 0ffside trap.. dengan 1st t0uch yg agak w0rld class.. dia terus layan v0lley dengan sekuat dan sepenuh hati.. "pejey mat0, kacip gigi" detik hati Iniesta ketika kejadian.. hasilnya.....

Iniesta berlari dalam kesedihan mengenangkan sahabat mandi sungai beliau yg mati bukan kerana lemas di sungai tetapi akibat serangan jantung.. ala member dia ni men b0la jugakk.. Jarque namenye.. 

R0bben sedang menyesali perbuatannya yang dengan sengaja membatalkan niat seluruh warga 0renje utk berj0get bersama-sama piala dan awek2 bl0nde yg panas.. bak kata pepatah " sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanyer.." 


aku sebak tgk gmbar2 ni... aku da xleh taip dah.. 0hh..


Casillas berlagak jd Din0 Z0ff.. capitan merangkap keeper yg julang W0rld Cup.. tapi xsyak lagi.. barisan pemain Spain ni lah yg bertanggungjawab terhadap gejala minum arak dan penghasilan anak luar nikah.. awek2 Spain p0n panas2 jugak.. 

terus pakai baju yg ade satu bintang kat dada.. kal0 kalah malam td, k0mpem player Spain bakar baju tu..

No comments:

Post a Comment