Aug 7, 2010

kawen muda..

aku syak Ali Rustam makan kismis 2-3 mggu ni..
pick up semacam jer 0tak dia..
0rang tak habis duk bincang pasal sk0lah termengandung, dia dah bagi idea baru..

"kita galakkan remaja kahwin awal, supaya mereka tak buang bayi dalam longkang lagi"

amacam?


p/s: nanti kita b0leh dengar dial0g macam ni kat sek0lah.. 

      cikgu:     "awak pergi mane mase kelas saya td?"
      student:   "kantin.. hidangkan nasik untuk husband saya, ustaz cakap, isteri tak b0leh derhaka      
                       dengan suami. nanti tak cium bau syurga."

agak2 terkedu tak cikgu tu?
mampus sehh nak jawab!!

No comments:

Post a Comment