Aug 22, 2010

Liga 0rang England..

Malam ni sec0nd game bagi liga yang femes tetapi tidak k0mpetitif.. Mereka femes disebabkan marketing di0rang agak p0wer sedangkan liga Primera Divisi0n de Argentina T0rne0 Apertura, Bundesliga, Futebal Brasileira0 adalh lebih k0mpetitf dan menarik.. sayang rakyat Malaysia lebih mendambakan penjajah.. sial aku p0n minat Manchester United!! Ciss...

Berbalik kepada liga yang lagak glam0r, ada 7 games malam ni.. takde pertembungan heavyweight yang b0leh dilayan.. Game biase2 aku tak brape nak layan kal0 BPL nih.. takde seni dan kurang b0nit0.. Tapi ntah macam mana aku b0leh terlayan Arsenal lawan Blackp00l... ape kelas.. 

0k la ulasan darjah satu sebab aku tak rase nak penetrasi ngan game malam ni..




aku tak tau hantu setan mane yang rasuk budak tadika walc0tt..
mamat ni bantai hatrik.. aku teng0k defend Blackp00l macam gampang...
Red card Ian Evatt adalah tak patut..
50-50 celen yang xbahaya.. memadai dengan penalti dan kad kuning..
Chamakh pulak buat lawak tapping b0la dalam 6 yards b0x tapi melangit..
aku syak Pipiyap0ng lepak mapley sampai pagi..
6-0 bai... aku b0leh bayang dia layan suria sambil buat muka dinding..



 
Spurs makan St0ke 2-1.. 
tu p0n cuak bile Fuller sc0re g0l kasi 1-1..
tapi v0lley Bale memang gampang...
budak ni layan ganja ke nak main b0la?
semacam jer aku teng0k..






 3-1
aku predict game ni draw sebab 2 team ni striker di0rang macam sial..
Elmander menjadi la pulak..
aku rase si Yahudi tu dah berak tak senang..
2 kali kalah besar..
nak jadi askar dah tua..
aku tak paham dengan West Ham...
palyer bagus tapi main macam cipan..
(B0lt0n tapau West Ham)






1-0
R0bert0 di Matte0 kate..
"we play f00tball, create chances, try t0 pass the ball and we deserve t0 win"
aku setuju dengan mamat patah kaki ni...
Sunderland kena lagi.. 



2-1..
Gardner ni datang celah mane aku p0n tak tau..
tapi yang pasti aku akan tampar sek0r2 midfieder Blacburn kal0 aku jadi Uncle Sam..
Blackburn ni aku tak tau m0tif di0rang main kat EPL..
mungkin sekadar nk main sekadar riadah..
teng0k highlight p0n da macam gampang...
kal0 teng0k full game?
k0mpem es0k aku kene pegi kedai.. 
usha tv baru...



1-1..
mungkin tradisi Evert0n layan bawah awal seas0n..
tak p0n da kena badi kelab pertengahan..
ahhhh.. memang kelab bandar ni suka layan pertengahan..
hakikat!!




aku syak Abram0vich bayar Wigan 2 juta duit British..
dengar cerita dia nak palatkan pak Arab kat Man City..
Sh0t Wigan lagi banyak dari Chelsea,
ball p0ssesi0n lagi banyak dari Chelsea..
kesimpulannya?
aku syak rasuah!!!
6-0 bukan main b0la!! 





hidup dah bermakna sekarang..
malam-malam layan gundik-gundik guling-guling atas rumput hijau..
0hhhh!!! B0leh klimaks weiii....................

2 comments:

  1. hahaha.. memang tak penetrasi la bro. arsenal ayamkan pasukan ayam je pun, buleh la 6-0.

    tp chelsea buh wigan 6-0 tu aku tak boleh komen. maybe wigan shot sambil maen telor, sebab tu tak masuk.

    ReplyDelete