Aug 29, 2010

menang secara gerek sehh...

cakap banyak tak guna.. si yahudi tua kutuk tu buat panas punggung jer datang 0ld Traff0rd..
Kena 3-0 p0n dah harus bersyukur.. es0k k0mpem tumbang kambing sek0r.. kenduri kesyukuran katanya..

0rang kate ala West Ham b0leh la makan 3 bijik, tapi Spurs kalah ngan Wigan apa ke hal y0b? Wigan tu ayam tapau jer.. kene bantai 12 g0l 2 game.. gile ke hape?

Tapi Lampard dah b0leh j0in club sepak penalti tak masuk.. lepas tu Lampard nak selamatkan maruah yang sedia buruk dengan berlak0n injured.. Cech ade sms lepas game tadi..

"Sial Lampard sepak penalti tak masuk, aku dah cuak, tapi mamat tu berlak0n injured.. Dia mengaku tadi."

Budak sek0lah sukan menang nasib 2-1.. Tu p0n kena ugut nak tutup dining hall 3 hari.. Arshavin main bagai nak rak sebab takde st0k Maggi.. Fabregas main macam celaka sebab st0k Maggi ngan st0k biskut mayat penuh l0ker.. Almunia p0n sama.. Dengar cerita dia dah duplicate kunci dining hall.. Bajet nak pecah masuk rembat tembikai malam2.. Dia sengaja bagi b0l0s.. Budak-budak juni0r takut nak pau tembikai Almunia.. 

Tapi haram jadah ape aku nak bebel pasal budak sek0lah sukan.. Aku nak j0in parti kat Stref0rd End sebelum sahur..


Sir Matt Busby award.. R00ney tak bawak balik tr0fi ni.. 
dia simpan kat tr0fi kabinet kat stadium..
nanti malaikat tak masuk dalam rumah yang ade patung..
warak jugak si R00ney ni ekk..


walaup0n penalti, tapi tetap dikira g0l..
Lampard ape cerita?


dasar baka sembelih 0rang..
nasib baik tak bawak pisau Ramb0 mase main..
Pak Alex dah warning awal2..
jangan bunuh 0rang dalam padang..
kesian kat anak dia jadi yatim piatu..


Padu jer..
kal0 kena kat perut Terry best nih...
tapi tak sempat nak buat pusing-pusing atas angin..
dia kata bahu baru jer 0k..
kal0 terseliuh lagi Pak Alex nak p0t0ng terus..
0rang tua tu bukan b0leh main-main..


"aku xmain la g0l tapping ni.." ujar Berbat0v dengan nada angkuh tapi penuh tawadhu'


p/s: Aku secara tak sengaja scr0ll m0use sampai bawah.. ehh terjumpa pulak satu team.. 0rang-0rang sejarah minat team ni.. 

 ape kes?

2 comments:

  1. loh la demo gillo awal2 musim nih .... malah kato gapo .... nati tengok MU haloh nga blackpool aku nok wak novel dale nih...

    ReplyDelete
  2. wat ah novel..silo2...nop tgk buleh lawe dop pakdo ngulahh!! baso aye tuo.

    ReplyDelete