Aug 18, 2010

Tak banyak..


Sikit-sikit dulu.. Awal-awal macam ni tak el0k membazir..
Tapau banyak-banyak kang nanti muak..
3 bijik tu da kire 0k..

 Macam biase aku s0rang2 duk layan b0la k0l 3 pagi.. Gile ape kal0 miss 0pening game Man Utd.. Kepala da tahap kene karate gaban.. aku still xleh tid0 utk hari kedua.. hanya sempat td0 40 minit untuk 2 hari ni.. ims0mia aku dah member0ntak!! Rebel la k0n0nnya..

Kepala ting t0ng ni aku jadi mati pil. xtau nk bebel ape.. Tapi masih terbayang aksi Sch0les.. Capell0 buat muka menyesal kat OT.. Dah percaya sangat kat Lampard nga Gerrard.. huh!!!

aku letak gambar dah ler.. nanti ims0mia aku brenti rebel, aku kasi ulasan macam kat SkySp0rt..
Paula Malai Ali dah tak senang duduk lepas aku bagi statement ni..

Sch0les memang superb.. Berbat0v dapat b0la yang agak h0rny terus melempiaskan nafsu g0l..
"GOOLLL!!" dalam nada sl0w sbb member aku tid0 depan tv.. siall!!


teng0k g0l ni aku rindu kat Nistelr00y..


first timer yg superbb!!
aku syak Sch0les pakai jin mase main..


g0lden 0ldies that regard as the LEGEND..
budak2 kat Malaysia harus teng0k dua 0rang ni main..
bukan layan Jangan Lupa Lirik..
macam gampang jer aku teng0k..


R00ney ni saje tak nak peak awal2..
nak simpan lepas Christmas katanya..
dia sms cakap jangan risau..


 antara peneckle terjahat dalam EPL..
Bart0n ngn Smith sedang trauma kene ayam ngan Sch0les..



p/s: aku teng0k game ni sambil-sambil sms ngan Lisa Surihani.. susah bet0l nak k0sentrate..

7 comments:

  1. mu teko aku sapo..

    kalau lah aku ada bersama mu ni..
    aku lah jadi peneman mu maso tengok game ni..
    haha
    selain dari lisa surihani..
    haha

    kuteringat saat manis aku bersama mu menonton world cup masa diriku bertandang ke rumah mu dulu..
    haha

    ReplyDelete
  2. caisss!!
    ejah mari din..
    wak teme kawe tgk b0la..
    Lisa surihani xleh wak mari g0mb0k..
    bahay0..

    ReplyDelete
  3. itu adalah kenyataan yang pasti bagi anda meneka nama hamba..
    anda seorang yang lupa akn kawan...
    kita sudah berkawan hampir 7 tahun..
    tpi ini balasan..

    ReplyDelete
  4. ayie ko heh??? lisa duk bangkok nuh! mano bules balip gombok..hahaha

    ReplyDelete
  5. man0 tau sap0..
    jeng k0il..
    lisa duk bak0k..

    ReplyDelete
  6. koya mu pakdo...lisa duk nga aku maso tuh...

    ReplyDelete
  7. lisa g bak0k..
    atar di0 airp0rt..
    di0 cium tange tand0 saye dan seti0..

    ReplyDelete