Aug 17, 2010

unearth talent again.. Bebe


 Bebe ape ntah name dia..

ntah mane datang aku p0n xtau..
Vitória de Guimarães name club mamat nih..
Club dia p0n aku tak tau mane datang.. 
tup tup bukak website, "Man Utd sign new striker, unkn0wn called Bebe.."

aku terus usha mane datang mamat name Bebe nih..
0whh.. dia main ngan club Estrala da Amadora.. divisyen 3 liga P0rtugal.. lebih kurang Kedah LADA la kalau kat Malaysia.. pastu Guimareas sambar, k0ntrak 5 tahun.. klausa k0ntrak tak ingat dunia.. sampai GBP 7.4 juta. Tak sampai 5 minggu nga Guimareas, David Gill datang bawak cek yang banyak angka '0' kat blakang.. T0key Guimareas ni baru jer mimpi nk kawin satu lagi, ape lagi terus dia jual Bebe.. Katanya duit jual Bebe b0leh buat kenduri nanti..

Yang rekemen mamat Bebe ni xlain xbukan si Carlos Queiroz.. Mantan pen0l0ng ketua darjah kat 0ld Traff0rd.. Sc0ut MU p0n duk usha mamat ni.. Dengar citer Real Madrid p0n usha jugak.. Kalau dah stendek Real Madrid p0n usha, n0 w0nder la Pak Alex cepat2 beli mamat Bebe nih..

Dengar cite Bebe ni sadis jugak.. anak yatim.. tid0r tepi jalan.. makan Megi kari, kene kejar anjing mase curi-curi mempelam kat tepi simpang.. Takde rumah katakan.. memang lah merayau sakan.. Nasib baik geng sedekah budak tak recruit Bebe.. Kalau tak b0leh la teng0k Bebe ni mintak sedekah kat f00d c0urt  upt0wn sambil bawak stiker.. 


 kalau tampar muka Bebe sure dia cakap dia tengah mimpi



p/s: Baju Bebe pakai tu banyak jual kat upt0wn Danau K0ta.. aku syak dia rembat satu sebelum pergi jumpa David Gill


No comments:

Post a Comment