Sep 24, 2010

Kembali bernafas..

Prestasi semasa dalam arena bl0gging agak merudum..
Biasa la.. Lisa punya schedule minggu ni agak padat.. Aku ni jenis sangat memahami, s0 dengan penuh rendah diri dan istiq0mah aku kena temankan Lisa pergi set, sh00ting, teman pergi 0pen h0use.. huh!! Penat kal0 jadi pakwe 0rang femes nih.. Tapi takpe, kejap jer.. Lepas kawen Lisa cakap nak retired dari dunia artis..Sejuk hati aku...


Berbalik kepada update ala Mahathir:

  • Chelsial kena makan dengan team baru naik.. Newcastle!! Macam biasa, alasan gampang akan kedengaran.. " Tak layan Carling Cup".. Dah tak layan ape kejadah letak Anelka, Kal0u main.. Bagi jer budak-budak belum baligh main.. Kan bagus.. Tapi aku anggap benda ni biasa.. Sebab Chesial ni team baru nak naik.. Kasi can..
  • Part klimaks minggu ni.. Liverp00l kalah bai.. Lawan team divisyen 3!! Nama kelab ni p0n aku tak pandai nak sebut.. t0n.. t0n ape ntah.. Dah main macam celaka memang la celaka result Liberp0l.. Sek0r2 lahabau Liberp0l aku jejak.. Mana mau lari dalam dunia serba canggih nih!! Fesbuk k0mpem pecah.. Paling best jumpa fan Liberp0l.. Jalan buka dada sambil buat muka celaka!! Kalau nak menganjing Liberp0l ni biar sampai masuk neraka.. Wuahahaha..
  • Minggu paling aktif selepas puasa.. Main putsal 2 jam, 2 hari.. Malam ni main b0la kat Pancar0na.. Macam biasa.. Aku main persis Kaka...
  • I'DA ape ntah... ambik gambar bagi replika cek RM4billi0n.. Cakap kat 0rang surat kabar dia dapat pr0jek RM317billi0n kat kampung aku.. Perghhh!! Memang dah jatuh tahap syirik teng0k pr0p0sal di0rang.. Nak kencing agak-agak la brader!!
  • Kes Allahyarhamah S0silawati still ade dalam TV.. Aku dah b0san!! Last2 aku layan Wild Nat Ge0 versi0n bahasa Malaysia.. Serius macam celaka!!!
  • Aku sedang teruja dengan planning b0ss nak ant0r training kat San Francisc0... Harap-harap aku balik Malaysia sebagai se0rang lelaki yang masih teruna...



p/s: Lisa ajak aku balik kampung.. Bukan kampung dia, tapi kampung aku!! Nak jadi babysitter Bazli katanya.. Aku syak Lisa dah tak sabar timang anak kami..



No comments:

Post a Comment