Nov 9, 2010

Berb0la di Stadium Mini Permaisuri

Sabtu lepas bersamaan N0vember 5, KDNV mempamerkan aksi di Stadium Mini Permaisuri. Jaabil yang berjaya merampas kuasa dari Abe Jera nampaknya bersungguh-sungguh mahu memastikan rampasannya adalah berjaya. Beliau telah menyewa mini Stadium dan pasukan lawan yang masih tidak diketahui namanya. Malah Jaabil dengan b0ngkak dan takabur mendabik dada kerana berjaya mengumpul pemain, walaup0n terpaksa meminjam pemain Anaken..


Pemain Anaken sentiasa mempamerkan disiplin yang mengecewakan..
Lihatlah Semi dan MatYen..
Malah Semi telah didenda RM7000 kerana gagal mematuhi k0d etika berpakaian


N0 18 mempunyai hantaran iras-iras hantaran Paul Sch0les..


 Perlawanan berlangsung dengan harm0ni dan malu-malu. Pasukan lawan agak liat untuk meng0t0rkan jersi baru mereka yang masih berbau kedai. Aku syak bau kedai kat Pertama K0mpleks. Huh!! F0rmasi KDNV agak hebat, penjaga g0l di kawal rapi 0leh Abg J0e yang memakai sn0wcap. Pihak wartawan masih mencari jawapan kenapa beliau memakai sn0wcap sedangkan di Cheras masih lagi beriklim khatulistiwa. Barisan pertahanan dikawal 0leh barisan artis yang diketuai 0leh Asyran Yus0f. Bard juga beraksi di sisi Asyran, tetapi p0pulariti beliau ditenggelami 0leh Asyran. Biasa la artis, sudah pasti tumpuan adalah lebih kepada beliau. Peny0k0ng wanita menjerit setiap kali Asyran mendapat b0la.. Di kiri dan kanan masing-masing di isi 0leh Raat dan Pesa. Mereka juga ditenggelami 0leh p0pulariti Asyran.. 

Enjin pasukan dijana 0leh sain Murai dan Pakd0 ataup0n Kaka.. Tapi beliau memakai no 18, maka hantaran beliau adalah iras-iras hantaran Paul Sch0les. Cuma wajahnya sahaja yang berwajah Kaka.. Sayap kiri diisi 0leh Jaabil yang berkepala b0tak. Skartel katanya.. Tapi Skartel main defend!!! Ahhh.. Aku benci Liberpul!! Sayap kanan pula 0leh Piya ehh silap.. Murai sebenarnya. Manakala Matyen dan Nik Peja berlagak Maty0 dan Hai-0.. 

Aksi separuh masa pertama dibayangi sifat malu-malu tapi kadang kala bertukar kepada niat busuk pasukan lawan yang cuba mencederakan Kaka.. Saiz gedabak mereka disalah guna untuk niat buruk dan bersifat mazmumah.. Hasilnya....

Kaka dikasari 0leh pemain lawan..
Terbaring kesakitan beliau..
Lisa agak risau setelah diberitahu secara rahsia


Aksi separuh masa disudahi dengan 0-0. Walaupun pasukan lawan ada melancarkan sedikit serangan namun mereka seringkali di tipu 0leh perangkap 0ffside.. Dasar curi ayam memang tak berkat. Malah mencuri juga adalah satu d0sa. Matyen dihadiahkan kad t0uch n g0 0leh ref.. Biasa la Matyen.. Mujurlah ref dari g0l0ngan yang ada sifat sabar, jika ref itu Undertaker sudah pasti Matyen ditampar dan di ch0keslam 0leh ref.. Matyen bernasib baik..

2nd half bermula lagi.. Kali ini Kaka berada dip0sisi serangan bersama-sama Fikri.. Hairee di bahagian sayap kanan, manakala Bard naik pangkat ke sayap kiri. Asyran dan Ghazi menjadi defender. Sekali lagi aksi-aksi Ghazi dikaburi 0leh Asyran yang bersandarkan kepada reputasi artis.. Ghazi nampak kechiwa.. Peluang-peluang g0l banyak dihidangkan.. Tapi Kaka se0lah-0lah tidak mahu mencuri tumpuan dari Asyran.. Beliau tidak mahu melihat pen0nt0n wanita yang hadir membanjiri stadium beralih arah kepada Kaka. Asyran yang hilang tumpuan agak bahaya kerana beliau adalah benteng pertahanan. Very denger0us kata Jaabil.. Laby dan Semi menghiasi barisan tengah.. Mereka beraksi baik kerana aksi mereka dit0nt0n 0leh gadis-gadis yang h0t dari sekitar Cheras.. Gadis- gadis yang hadir berwajah R0zita Che Wan dan Wani.. Wani? Keh keh keh... 
Juga berakhir dengan 0-0... Bukan kerana ketumpulan barisan serangan tapi pasukan lawan menggunakan taktik khurafat di gawang g0l..


Lihatlah aksi mengg0da dari Asyran..
Wanita menjerit sehingga menitis air mata selepas beliau melambaikan tangan..Pasangan striker yang sangat merbahaya..


Gambar ini kabur kerana kuasa ghaib yang menyelubungi pintu g0l pihak lawan..


3rd half adalah segala-galanya.. Tekanan jersi baru pasukan lawan akhirnya memakan diri.. Mereka agak tertekan dengan Matyen yang cuba meng0t0rkan jersi baru mereka.. Matyen dijatuhkan didalam k0tak penalti yang menyebabkan ref tidak teragak-agak memberi sepakan penalti.. B0t0l-b0t0l air dan mercun dilemparkan pen0nt0n.. Tanda meraikan kejayaan mendapat penalti.. Fikri mengambil tugas dengan baik.. Sekali lagi mercun dan b0t0l mewarnai suasana.. 


Inilah g0l penalti dari Fikri..

Pasukan lawan mengambil kesempatan dari kelalaian KDN dengan menjaringkan g0l penyamaan. Pemain-pemain KDN asyik menjeling ke tempat duduk pen0nt0n kerana pen0nt0n wanita yang h0t mula hilang kewarasan.. Mereka menari dengan aksi-aksi yang membuatkan pemain KDN hilang punca di atas padang.. Lantas kesalahan g0l penyamaan pasukan lawan dituding ke arah pen0nt0n wanita.. Jaabil selaku care taker manager harus mengambil berat insiden ini.. Malah Semi dan Laby agak pantas bersama-sama gadis-gadis tersebut, bukannya berada di bangku pemain simpanan.. 

Tetapi Murai Batu atau Piya berjaya menjaringkan g0l disaat-saat akhir perlawanan.. Aku syak Murai sengaja melakukannya disaat akhir agar nampak lebih wira atau her0.. Malah gaya meraikan g0l juga agak Piya.. Laby dan Semi berpesta bersama-sama gadis-gadis h0t di tempat duduk pen0nt0n.. Jaabil harus lebih tegas!!! Ketiadaan Abe Jera membuatkan mereka lebih liar... Abe Jera juga harus take n0te di sini... Perlawanan berakhir dengan keputusan 2-1.. Ramai b00kie menang besar petang itu..Jaabil pula dengan b0ngkak mendabik dada dengan kemenangan ini.. Tapi Jaabil harus take n0te disiplin pemain!!!!


Aksi penjaring g0l kemenangan.. Auuww sekali aksi beliau..
Malah Bard masih lagi berinteraksi dengan gadis-gadis h0t dengan gaya 18SXLihatlah aksi-aksi mereka..
Teruja dengan gadis-gadis h0t!!!
Malah gadis-gadis h0t juga teruja dengan mereka
masing-masing teruja!!


Kredit kepada Hairee dan Laby untuk ph0t0-ph0t0 yang sudah pasti menggugat career Useran dan Matyu..p/s: Lisa Surihani mengamuk kerana Pakd0 injured, Ini kerana Pakd0 telah berjanji untuk menemani Lisa sh0pping dan makan-makan. 

 Aksi merajuk Lisa Surihani kerana Pakd0 mungkir janji..


5 comments:

  1. rampasan kuasa berakhir dengan kemenangan ... so saya menyerah kembali kuasa kepada abe jera dengan jaya nya ...

    ReplyDelete
  2. deskripsi berbaur bias dan melulu. kekalkan unsur jenaka kelas metro

    ReplyDelete
  3. gambar awek2 hot takder ker??

    ReplyDelete