Nov 22, 2010

Limly!!!!!!! Kamu sudah kawen..



0ne 0f my siblim already kawen.. Limly sudah kawen!!
Malah P0kwe dengan k0mpiden melafaz akad sambil buat isyarat 'nipisss' menggunakan jari beliau..
Sungguh riak p0kwe ketika itu.. 

Lisa menggelupur mau kawen lepas teng0k gambar Limly kawen!!
Ahhhh kacau2... Tetiba pulak Lisa ni nak kawen.. Aku senyum tanda puas hati... Lisa ni jenis setia dengan aku jer.. Walaup0n Farid Kamil ada ayat.. Tapi Lisa cakap susah nak jumpa Kaka versi Melayu.. Aku harap Farid Kamil jangan kecewa.. Nanti aku invite jadi pengepit time aku ngan Lisa kawen..

Melihat kepada gambar di atas.. K0piah putih adalah identiti sebenar pakd0!!! Bukan mainan ph0t0sh0p ataup0n super imp0se... Yumyu pula akan menunggu turnnya selepas ini.. Aku ambik n0mb0r last.. Lisa tu biase la.. Teng0k gambar kawen, terus menggelupur nak kawen.. Minggu depan c00l balik.. Tu belum masuk part gambar baby lagi.. Perghh!!! Nasib baik aku Islam.. Kalau tak aku dah buat stail Beckham.. Kawen lepas dapat Br00klyn.. Siap buat muka bangga lagi.. Dasar takde agama!!

Tapi aku p0n sebenarnya menggelupur gak nak kawen!! Demmmm!!!!!!

No comments:

Post a Comment