Dec 5, 2010

aut0sh0w yang banyak p0mpuan sh0w!!


Cepat aje aku pergi tempat-tempat macam ni.. Tiket RM20 kalau weekend , RM15 untuk weekday.. Ini dah menindas namanya.. Jenis ambil kesempatan.. Tapi aku harap dapat Prius sebijik dah kira 0k. 
Aut0sh0w kali ni p0mpuan kereta lagi ramai dari kereta itu sendiri. Ape kejadahnya. Ni satu lagi.. Suka ekspl0itasi wanita untuk jual kereta. Harap Syahrizat ambik p0rt benda-benda macam ni, bukannya bising pasal bantuan banjir kat Kedah.. 

Sedikit gambaran aut0sh0w yang pergi tadi.


Macam mana 0rang b0leh tak perasan mamat ni kat kaunter Pr0t0n..
Mamat ni kata sebagai balasan tahap alert aku, dia 0ffer aku jd chief engineer kat Pr0t0n..
Aku cakap, nanti email 0ffer tu..
Mamat ni angguk tanda setuju.



Ni bukan salah aku!!
Sape suruh pakai macam ni..
Syahrizat patut alert!!
Ni la 0rang panggil dikriminasi terhadap wanita..
Tapi bagus jugak Syahrizat tak alert..
Meriah..
Lisa start peluk pinggang aku sambil bagi warning..
Kacau-kacau!!



B0leh tahan Tuah..
Harap-harap tak setia b0d0h. Jenis bendul..
Tuah ni kalau harga tahap Pes0na, aku jamin Per0dua, T0y0ta, H0nda, KIA b0leh tutup kedai..
baru la ber'Tuah'



Emas
Gaya p0n macam ikan emas.. S0lid dan ada stail gebu-gebu..
Design gebu sebab desinger p0n sama jenis ngan designer Ferarri..
Jual harga MyVi.. Aku syak MyVi tak b0leh cari makan..
Lisa dah start jeling-jeling suruh aku beli..
Aku usap lembut pipi beliau sambil berkata;
"Yang... Ni c0ncept car Pr0t0n la.. Mana ada jual lagi"
Lisa jawab;
"Ambik yang ni b0leh tak?"
Aku terus bagi kunci tenggiling kat Lisa..



"Awak drive, saya duk tepi.."  ujar Lisa sambil berimaginasi..
aku terus cari salesgirl..
"Cik, Saya nak beli yang ni sekarang, cash yer.."  aku bgtau salesgirl sambil jeling kat Lisa..
Lisa terus tarik tangan aku sambil ajak pergi tempat lain..
Aku senyum nipis..



"Sayangg!!! Teng0k kereta ke teng0k ape??" suara jeles Lisa agak kuat dil0ntarkan..
Awek Camar0 terus buat muka kechiwa sejurus Lisa pegang tangan aku..
Demmmm!!!


"Jenis tak menyahut seruan Big Mama..
Macam mana nak kurus?
Benda ni membuatkan 0rang jadi malas walaup0n nak pergi dapur!!" ujarku tegas!!
Lisa terus buat muka... 



Dalam banyak-banyak aut0m0tif pr0duct..
Aku bagi markah paling tinggi untuk bendalah ni..
Jenis pandai berdikari dan b0leh buat duit...
Tip T0p!!!
Aku pusing teng0k Lisa..
Hilang!! teng0k-teng0k dia dah tertenggek atas Vespa m0del baru.. 
Cute katanya..
Aku redha..

1 comment: