Dec 6, 2010

berb0la di Padang PGRM (3kelate fc)

Hujung minggu memang sudah diperuntukkan  untuk berb0la sebaik mungkin. Kali ini bersama pasukan yang sedang mengalami pr0ses pembentukkan semula pasukan.. Mereka menjemput Kaka ,mungkin untuk mencari market lebih dipasaran pemain. Artis juga dijemput iaitu Asyran.. Malah kapitan pasukan menggunakan kesempatan wajah iras Dunga untuk memancing pemain.. Pemain p0ng0h juga tersenarai.. Ini untuk menunjukkan pasukan ini mempunyai desire untuk menang..Tetapi Nuyi Amm telah menaikkan nama beliau sebagai pakar lipak yang ters0h0r.. Status pelipak ters0h0r iaitu Nik Kuwe juga telah dirampas..

Pasukan lawan khabarnya dari Taman Melati. Walaup0n cuba mengaburi mata kami dengan memakai jersi H0lland, kami tau rakyat H0lland adalah bl0nde!!! Tapi mereka semua berambut hitam.. Malah berkulit warna tanah gambut yang sesuai untuk tanaman nenas Jasmine.. Jasmine agak manis, semanis namanya.. Malah gadis bernama Jasmine juga dikhabarkan manis 0rangnya.


 Barisan pemain. Artis tidak mahu bergambar kerana bimbang akan digosip


Game bermula sedikit lewat kerana team lawan yang agak terhegeh-hegeh dalam menyediakan pemain. Pasukan 3Kelate juga mengalaminya.. Ini kerana artis datang agak lewat.. Biasala artis.. Perlawanan dimulakan dengan sepak mula 0leh pasukan 3Kelate. 0h yaaa... Kaka kali ini bermain sebagai pertahanan tengah.. Ramai gadis-gadis yang sedang beriadah agak kechiwa.. Beberapa biji b0m asap dilemparkan tanda tidak setuju dengan Kaka. Ahh.. persetan semua itu.. Gadis-gadis mana pandai menilai seni yang dibawa 0leh Daniel Passarella dan Kaiser..

Pasukan 3Kelate mendapat g0l awal hasil sepakan penjuru yang diambil 0leh Ahmad Awang.. MatYen yang agak p0ng0h mengunakan lutut yang masih baik untuk menampan b0la ke gawang lawan.. Lutut beliau dijangka buruk tahun hadapan.. cikgu Lan dan Mat menjana barisan tengah dengan penuh nilai-nilai kes0panan yang tinggi kerana jarang sekali f0ul atau pawa (bahasa k0lam abu) dilakukan.. Agak banyak peluang yang disajikan. Malah sedulang peluang tidak disentuh.. Nasi kukus Nik Peja juga tidak disentuh.. SPRM dipanggil untuk menyiasat.. Ura-ura mengatakan ada yang menerima suapan dari b00kie. Pen0nt0n mula hilang sabar.. Ugutan bunuh mulai kedengaran.. FRU dipanggil untuk menenangkan keadaan.. Anjing p0lis juga berkeliaran di tepi padang tanda alert!!

Pasukan k0ya H0lland berjaya mendapat g0l penyamaan hasil gerakan tidak 0ffside mereka. Laby terlepas menahan b0la maka aksi kejar-mengejar berlaku di bahagian pertahanan. Peny0k0ng mereka meraikan jaringan dengan membakar r0k0k-r0k0k dipercayai mengandungi ganja dan dadah terlarang. Ini dibuktikan dengan beberapa peny0k0ng mereka kant0i urine test ketika keluar stadium. Kedudukan 1-1 membuatkan mereka hilang jatidiri dan pegangan hidup.. Sungguh r0sak anak muda sekarang. Laby selaku pemain veteren menggelengkan kepala tanda sedih.. Beliau cepat-cepat memberi tazkirah kepada pemain muda lain sperti MatYen, Mat, P0kchek dan lain-lain supaya tidak lupa asal usul masing-masing. Pemain-pemain muda ini diam tanda setuju.. Tapi tidak dapat dipastikan, adakah mereka setuju atau kechiwa hidup mereka dik0ngk0ng 0leh 0rang sperti Laby.. Laby sekarang sedang dik0ngk0ng.. Agaknya Laby mulai jeles dengan anak muda yang bebas seperti burung ke sana ke mari..

Sec0nd half bermula dengan 1-1.. Kali ini Kaka beraksi sebagai sayap kanan.. Asyran artis juga beraksi. Pesa uga beraksi. Gadis-gadis disekitar Cheras mulai memenuhi segenap penjuru tempat k0s0ng.. Mereka teruja!! Malah ada yang histeria ketika Asyran mendapat b0la. Pesa juga mendapat tepukan gemuruh dari pen0nt0n.. Ramai juga peminat Pesa.. Ambulans silih berganti memasuki pusat sukan PGRM.. Ramai gadis-gadis pengsan dan tidak sedarkan diri.. Jalan ke Pudu Ulu jem teruk!! Angkara aksi-aksi dari pemain ini.  Hasil dari s0k0ngan padu dari gadis-gadis cantik dan s0lid. 3Kelate berjaya mendapat g0l kedua.. MatYen dengan muka riak dan takbur, melenc0ngkan b0la ke penjuru kiri g0l lawan.. Tetapi Matyen menjeling ke arah pihak pengurusan 3Kelate.. Beliau mahukan elaun lebih dari pihak pengurusan. Walaup0n hanya berstaus pinjaman, MatYen agak kurang didikan di situ. Laby sekali lagi memainkan peranannya. Memberi sepatah dua kata kepada MatYen.. Matyen akur.. Beliau merajuk dan minta ditukarkan.. Dunga, ehh Wan Aijat masuk menggantikan beliau..


 MatYen mengambil kuda-kuda sebelum membuat jaringanKemasukan Dunga sebagai pemain serangan membuahkan hasil kerana beliau menjaringkan g0l ketiga pasukan. Walaup0n agak huru-hara dihadapan g0l, tetapi beliau menggunakan kepakaran sebagai Dunga untuk menempa nama sebagai penjaring. Ura-ura mengatakan Anaken mula masuk line.. Dunga kini nama panas di dada akhbar. Berita tentang Dr R0zmey dan 2Alam tenggelam dengan rum0urs Dunga. Kedengaran juga desas-desus pemain 3Kelate dipancing 0leh Anaken.. Rupa-rupanya kedatangan MatYen, Laby dan Asyran adalah dengan niat mencuri.. Mereka menawarkan sejumlah wang kepada beberapa pemain (tidak b0leh dinyatakan nama) untuk beraksi dengan Anaken.. Anaken cukup gelisah menjelang El Classic0 akan datang.. Malu tahun lepas masih berbekas di muka. 

Dengan kedudukan 3-1.. Pemain 3Kelate agak rileks dan santai.. Malah ada yang cuba bermain p0ker dan 400 di tengah padang. Hasil kelalaian ini, pasukan lawan menjaringkan g0l kedua untuk merapatkan jurang. Walaup0n Asyran berupaya untuk mengejar tetapi beliau hanya melihat lawan membawa b0la ke gawang g0l. Kesilapan pejaga gawang 3Kelate menyepak perlahan memberi padah. Beliau juga antara yang dis0al siasat 0leh SPRM sejurus tamat perlawanan. Walaup0n Kaka mendapat peluang menjaringkan g0l hasil dari cr0ss P0kchek, tetapi beliau mengambil langkah berjaga-jaga dengan tidak sc0re!! Agak bahaya kerana pihak keselamatan yang kurang untuk perlawanan ini. Sudah pasti gadis-gadis seksi dan daring akan menyerbu beliau.. Satu langkah bijak dari Kaka. FAM dan Kementerian Belia Sukan harus peka dengan keadaan padang!!Perlawanan berkesudahan 3Kelate menang 3-2.. Dua jaringan dari MatYen dan satu dari Aijat Dunga sudah cukup untuk membuatkan akhbar-akhbar s0ld 0ut!! Bukan kerana jaringan mereka, tetapi dengan kehadiran pemain pujaan wanita seperti Asyran, P0kchek, Pesa dan Laby.. Taktik pihak pengurusan 3Kelate FC nampaknya membuahkan hasil. Dengar cerita. 0lubunmi Adigun, Radhi MatDin, Azman Adnan, Subadr0n Aziz dan beberapa nama besar lain menyatakan kesedian untuk menyarung jersi 3Kelate FC.


Dunga (penjaring 1 g0l) sedang beraksi gaya celaka!!Jenis bajet winter!! Keluar asap ikut mulut.. Demmm!!


Laby yang bertindak sebagai ketua pengintip untuk mencuri pemain dan menyelidik kekuatan pemain KDNV


Sekian ulasan dari DailyMirr0r United Kingd0m....


p/s: Gambar baru diupl0d 0leh Laby..

3 comments:

 1. kemah keminggg....

  ReplyDelete
 2. Wow saya minat la kt Kaka tuhhh...
  Ehhhh Kaka ke Ka'kah? Huhuhu

  ReplyDelete
 3. kakakakakakakakakaka....

  ReplyDelete