Dec 1, 2010

Inilah gunanya Pendidikan m0ral..



Budak-budak harus diajar bagaimana menjaga perasaan 0rang tua..
Main gaya celaka. Alasan tak b0leh main dalam salji tak masuk akal malah mengundang penampar padu dari Pak Alex.. 0rang tua ni memang dah lama tak tampar budak. Sejak Macheda kant0i r0k0k dalam tandas, takde lagi penampar yang melayang hinggap kat mana-mana pipi budak Manchester. Saje cari nahas..

J0nny Evans b0leh siap-siap daftar 0KU.. 3 g0l gara-gara defending gaya budak cacat, Evans memang layak diajar dengan beberapa das tumbukan padu kat perut.  Senak perut b0leh ditahan. tapi maruah aku kat Malaysia sape nak back up?

0'Shea juga main gaya gampang.. Terpengaruh dengan cerita-cerita mistik 2 Alam membawa padah!! Dr R0zmey b0leh senyum bangga filem beliau ada kesan sampai ke benua Er0pah.. Jenis tidur tak baca d0a.

Anders0n harus tadah muka untuk ditampar.. Langsung hilang b0la kat tengah. Melilau bagai.. Mabuk t0di gayanya. Buat muka nak nangis bukanlah lesen untuk mengelak dari seksaan pedih Pak Alex.. Pisau ramb0 dah siap asah.. Musim sunat kat Malaysia b0leh diadaptasi dengan baik 0leh Pak Alex..

Bebe.. Budak ni b0leh main b0la ke tak? Demm!!!

Kuzsczak dah b0leh cari passp0rt dalam almari.. Asyik melayan betina West Ham.. Alasan gangguan seksual dari tepi padang memang mengundang bahana.. Dasar iman tak kuat. D0a makan p0n kadang-kadang b0leh lupa.. Inikan pula g0daan separuh b0gel dari tepi padang.. Fail..

Fletcher huru-hara kejar b0la. Angkara Anders0n main celaka, Fletcher p0n kena turut sama tadah pipi.. 

Giggs dah b0leh panggil budak-budak ni g0t0ng r0y0ng sapu salji kat laman rumah.. Baju-baju k0t0r el0k h0ld dulu hantar d0bi.. Raging gaya asrama kadang-kadang berguna time macam ni. Suruh p0t0ng kayu api buat panaskan badan p0n dah kira 0k..Nak lagi dajal, suruh budak juni0r ni basuh salji yang k0t0r kena tanah. Buat ABC pulut tapai.. Scene tapai tengah up kat Pantai Timur sekarang ni..

Maruah aku di Malaysia sape nak back up.. Budak-budak sejarah memang tunggu nak buat bahan.. Budak-budak pra klasemen apatah lagi.. Budak sek0lah meriam dah start buat muka anjing.. Mana b0leh tahan br0!! Aku diperk0tak-katikan pepagi buta nih!! Demmmm!!!!!!!!

Alasan kalah pagi ni:
  1. Aku tukar menu.. Nasi lemak tak sedap adalah petanda awal.
  2. Chicharit0, Fabi0, Rafael terpes0na dengan salji.. Di0rang ni jakun dengan scene salji.
  3. Bebe ingat dia main kat tepi jalan.
  4. Berd0sa terlibat dengan arak (Carling), Bir0 Agama Amen0 ngan Perkasa ancam buat rusuhan kalau menang malam ni.
  5. Takdir adalah segala-galanya.. Kita hanya merancang.. (Backgr0und azan Subuh berkumandang)

2 comments:

  1. bosan lah carling cup, kasi can team lain pulok

    keh keh keh

    GGMU!

    ReplyDelete