Nov 29, 2010

Lenn0n ni b0leh tahan laju...

"Katik-katik p0n k0 lari lagi laju dari aku.." ujar Cr0uch

Cakap banyak tak guna.. Dah dasar ayam.. Lawan sama ayam p0n kalah.. Kyut buat muka gampang lepas Lenn0n lari laju-laju sambil j0l0k b0la depan Riena.. Lenn0n ni b0leh tahan kurang ajar.. Mamat Greece masuk sebagai perhiasan.. Carragher buat-buat injured, saje tak nak malu..

"ayam jer mamat kunyit ni" Bale menganjing sambil tersenyum

Kah kah kah

Tapi setiap kekalahan akan disambut dengan kata-kata berikut:

"This year will be 0ur year"

"T0rres are back!!We are back!!"

"Where are y0u in Istanbul?"

"King Kev"

"T0p f0ur is 0ur target"

"c0me back if y0u win 18"

Jenis main sejarah. Memang tak tau malu..



Budak nama Carr0ll ni memang b0leh diharap

Carr0ll buat gaya terbang..
Menganjing Peter Cech yang terkapai-kapai kejar b0la..


Budak ni memang b0leh diharap.. Aku syak dia sc0re malam ni. Dan telahan aku bet0l.. Aku tak pakai jin.. Tapi teng0k gaya Chelsial main aku dah agak.. R0utledge selamba makan Ass-ley C0le.. J0nas tak habis-habis hina B0singwa..

T0ite agak gagah perkasa.. Kepada Chelsial baru 3 0rang takde.. Dah kucar-kacir.. Bayangkan kalau 7 0rang yang injured.. Aku syak Chelsial senang-senang kena titik lawan Kedah Lada.. 

Pesanan dari pihak penaja... "Kah kah kah"

Nov 28, 2010

Berb0la lagi di Maktab Teknik Cheras..

Hari minggu adalah hari beriadah, bukannya hari berpeleseran di KLCC dan cium mulut di Pavilli0n.. Jadi bagi menyahut seruan suci Big Mama yang risaukan rakyat Malaysia semakin gemuk, maka aku bergegas pergi ke padang Maktab Teknik Cheras.. Pasukan ulung KDNV akan menentang pasukan.. pasukan.. Ntah aku p0n tak tau apa jenis pasukan yang bakal dihadapi..

Perlawanan tertangguh hampir sejam kerana pasukan lawan masih belum sampai dan hujan ribut yang melanda sekitar Cheras.. Satu peringatan kepada remaja-remaja yang pilih KLCC sebagai panduan hidup.. Kecik-kecik dulu nenek aku selalu cakap petir tu untuk panah setan. Malah cium mulut di tepi jalan adalah ajaran setan, mungkin juga setan sendiri tak pernah cium mulut tepi jalan..

Setelah siap sedia, barisan KDNV yang dibarisi penjaga g0l imp0rt dan se0rang defend imp0rt amat bergaya dengan jersi tajaan Sime Darby dan Fig0s. Elaun makan juga disp0ns0r 0leh La Cucur KLCC.. KLCC lagi.. Kan aku kata KLCC tengah up sekarang.. Matyen semakin mendampingi KDNV.. Ura-ura mengataka Abe Jera ada meng'0ffer' sejumlah wang kepada Matyen untuk berhijrah dari pasukan rival Anaken.. Semi juga diberitakan menerima tawaran.. Berita ini menghadirkan gusar kepada Azjuan sebagai pengurus Anaken. Sudah tentu gusar..

Team lawan berjersi kuning agak kucar-kacir kerana keeper p0n haru biru mencari jersi.. Padang becak atau lecah membantutkan usaha KDNV mempamerkan aksi-aksi seperti pasukan Brasil 1974 dan Spain 2010.. Walaup0n berkemampuan melakukannya, adalah tidak adil kerana pasukan lawan adalah amatur sepenuhnya. Kami sedar.. Tidak baik memperk0tak-katikkan lawan yang tidak berd0sa.

Separuh masa pertama, barisan tengah yang dijana 0leh Semi dan Pakd0@Kaka beberapa kali membuat hantaran kelas A kepada barisan hadapan.. Namun kehadiran semula Rahman dibantutkan dengan kecederaan. Beliau terpaksa keluar memberi laluan kepada pemain muda meningkat naik iaitu Abe Jera..

Gerakan dari pemain pertahanan pinjaman (an0k bu0h Jemey) telah membuat satu l0r0ngan yang cantik kepada Matyen. Matyen mempamerkan aksi yang baik dalam usaha memikat hati pihak pengurusan KDNV dengan g0l pertama perlawanan.. Matyen membuat muka riak dan takbur setelah sc0re g0l tersebut.. Abe Jera dan pihak pengurusan harus ambil perhatian..

KDNV menambah g0l kedua dengan rembatan Semi yang terbang rendah meredah jaring g0l.. Tapi g0l itu dibatalkan kerana Murai 0ffside.. Referee nampaknya agak pening, malah linesman mengatakan Murai adalah active player ketika g0l tersebut. Nampaknya linesman tidak up t0 date dengan undang-undang baru FIFA..
Marah dengan tindakan tersebut KDNV hilang punca selepas hantaran kebelakang ditangkap 0leh keeper pinjaman. Indirect kick diberikan.. Pesa yang khabarnya dipancing 0leh Anaken membuat kesilapan kedua dengan tidak berada ditempat yang sepatutnya sebagai benteng!! Tindakan Pesa mengundang pelbagai pers0alan dikalangan pemerhati b0la sepak antarabangsa. Malam sebelumnya, beliau juga menaringkan g0l sendiri ketika perlawanan futsal di Sp0rt Planet Subang.. Terikat 10-10, sebelum Pesa menjaringkan g0l sendiri menjadikan 11-10.. SPRM dipanggil untuk menyiasat..

Separuh masa kedua berlangsung dengan sedikit lewat kerana referee tertinggal kad kuning didalam kereta.. Sungguh mengecewakan.... FAM patut ambil berat benda-benda kecik macam ni.. Serangan-serangan dilancarkan 0leh KDNV tapi ketumpulan barisan depan menghasilkan penyudah amat membimbangkan.. Termasuklah g0lden chance 0leh Murai yang menyungkit b0la ke atas palang ketika hanya berhadapan penjaga g0l lawan.. Murai juga akan disiasat 0leh SPRM..

Perlawanan berkesudahan 1-1.. Tetapi Abe Jera tetap berkeras bahawa keputusan adalah 2-1.. Hamidin agak gusar kerana Abe Jera mahu membawa isu ini ke FIFA..

Pesa kini dalam pemerhatian pihak pengurusan kerana melakukan tindakan yang mencurigakan dalam 2 perlawanan berturut-turut..


p/s: tiada gambar kerana cuaca bersalji dan suhu dibawah paras beku b0leh mer0sakkan camera.. Jika ada pun, ia kurang berkualiti kerana tangan kacheramen terketar-ketar menahan sejuk..

zalim sangat kalau dah bagi 7..



Aku tengah taip entry ni dengan dada dipenuhi sifat-sifat mazmumah... Takbur, riak, hidung tinggi, periuk kera.. Semua perlu ada!! 

 Teng0k line up.. Aku risau sikit kat tengah sebab And0 yang main.. Mamat ni tengah naik kat Greece.. Kalau beliau buat celaka malam ni memang ade can pergi Greece.. Lain-lain pemain aku tak risau sangat.. Berba p0n aku syak beliau main bagus.. Sebab nama Berba p0n tengah naik kat Turin.. Kedai k0pi  kat Turin tengah up pasal Berba.. Jualan r0ti sardin jadi bagus.. Tea tarik tak payah cerita.. Memang up habis.

Main kat OT memang team lain cuak.. Peny0k0ng Red Devils hilangkan b0ring tunggu game start sambil trim kuku guna pisau ramb0. Ramb0 p0n tak pernah buat macam tu.. Pemain Blackburn mulai takut. Awal-awal game, R00ney buat gerakan untuk hapuskan d0sa-d0sa lampau.. Bagus R00ney.. Cr0ss dari Nani ditanduk kemas R00ney untuk Berba.. Macam biasa Berba ni layan g0l tapping yang ade class.. Tapping b0d0h dia rela sepak ke langit.. Macam gampang prinsip!! G0l minit ke-2 buat aku jeling-jeling manja Dunhill yang masih penuh.. Satu pembakaran yang berkualiti berlaku disusuli asap yang berbentuk bulat di udara..

Gaya tapping ala-ala v0lley..
G0l nak ada class..


Passing dari Carrick agak menggiurkan.. And0 main bagus.. Ada larian dan passing yang baik.. Tak mengarut gaya permainan.. Selalunya huru hara kalau dapat b0la.. Aku senyum nipis.. Nani dan Park kasi Blackburn kucar kacir kat tepi padang. Chimb0nda buat gaya nak nangis teng0k Evra 0verlap sampai tepi line g0l.. Tak tahan dihina sebegitu rupa.. Rafael p0n kadang-kadang kurang ajar dengan 0rang tua dari Spain.. Aku syak ni semua hasil didikan Vidic. Habis r0sak akhlak budak-budak. 

R00ney memang gayanya nak tebus d0sa.. Assist kat Park agak bagus. Walaup0n Park muka celaka, tapi beliau pandai sc0re g0l.. Sejuk ais penyudahnya. R0bins0n macam redha diperk0tak-katikkan 0leh Park.. 

Muka celaka dah sebati dengan Park


Sedang el0k aku nak bersandar kat s0fa empuk yang dibeli d Harvey N0rman, Berba buat muka tak bersalah curi ayam.. Chimb0nda tiru aksi C0le, Lampard dan Gerrard.. Passing belakang sambil buat muka menyesal. Aku dah siap-siap nak baling rem0te Astr0 kat dinding.. Kalau Berba tak b0leh sc0re, nampaknya aku kena pergi Giant pagi es0k. Beli rem0te baru.. Nasib baik g0l.. Berba bantai macam nak kasi R0bins0n masuk ICU.. Padahal dia cuak sebab Pak Alex selalu sebut pasal Turin.. Lagipun mase dapat back pass dari Chimb0nda, Pak Alex keluarkan pist0l Gl0ck..  Main-main ngan trigger sambil senyum  depan Berba.. Berba perasan.. Terus hayun sekuat hati.. 

Gaya takut jelas kelihatan.
Pak Alex memang kejam..


3-0 1st half .. Terry ngan Lampard dah start cuak.. Gerrard tak payah cerita.. Asyik-asyik duk cerita pasal Istanbul.. Start 2nd half, Setan Merah macam bernafsu lebih malam ni.. Penetrate jenis padu.. Nani dapat b0la cantik belah kanan.. Mamat ni memang suka permainkan perasaan Chimb0da.. Satu l0w cr0ss yang b0leh 0rang klimaks dihantar kepada Berba.. Berba ni jenis g0l nak gempak. Hayun sekuat hati sampai jaring bergegar. Hatrik!! Harga mesti naik.. Sedang el0k aku nak buat gaya klesemen, Nani pulak buat hal.. Sekali lagi defend Blackburn dihina dengan penuh keji.. 

B0la tak cecah jaring, tapi Berba dah buat muka riak!!

Chimb0nda memang kena ayam..
Nani kurang ajar malam tadi


Bukti beliau memang kurang ajar dengan 0rang tua seperti S0lgad0..


Aku ingat sampai situ jer temp0h penghinaan terhadap Blackburn.. Setan ni suka menghina.. Hasil gerakan memukau pandangan mata secara ilmiah, Berba sekali lagi buat hal.. Betul-betul mengamuk mamat ni.. G0l ke-6 malam ni dilakukan dengan penuh sifat-sifat keji dan mungkar.. 


Memang keji dan mungkar gaya penghinaan..

Satu benda aku agak risau, Vidic minta dikeluarkan.. Aku syak dia taknak tambah d0sa hina 0rang.. Evans masuk buat muka rileks.. K0n0n takde tekanan dalam hati sanubari. Evans ni kalau masuk, Dunhill aku jadi laju tahap pembakarannya.. Budak ni perlu lebih banyak belajar. Isu Dunhill bukan perkara main-main.. Part ni Evans kena faham.. Kat G0mbak selalu hujan.. Risik0 tinggi pergi usha Dunhill dalam keadaan jalan licin dan berbahaya.. 

Game ada lagi 20 minit.. Aku syak 10 g0l kalau terus main macam ni.. Budak 0bertan ni wajib kena penampar ngan Pak Alex. Jenis suka membazir. 0rang tua pantang dengan pembaziran. Kipas ruang tamu p0n b0leh jadi isu kalu tak switch 0ff.. Tanya Beckham.. Dia pecah kening sebab tak switch 0ff kipas jer. Media British kasi up lagi cerita ni. Tulis pasal benda lain. Memang hati tak ingat Tuhan masa tulis berita.. Sama dengan Utusan dan TV3.. 

Berba faham.. Beliau tak tunggu lama. 5 g0l peribadi dalam satu game.. Andy C0le senyum nipis.. 0bertan harus peka dan ambil pengajaran..


"Aku dah sama level ngan Andy C0le" 
sms dari Berba lepas hbs game.. Celaka!!!


7-0 satu m0dal yang baik untuk berada di mana-mana p0rt geng-geng Chelsial dan pasukan sejarah lepak.. Tapi di0rang dah start hilang.. Demmm!!!! Takde prinsip langsung!! Telur p0n jenis mudah hilang..  

Dalam keadaan bermegah-megah.. Samba (bukan K.Sambagaran) sc0re g0l saguhati.. Evans ni memang saja buat aku panas.. Samba sedang el0k tadah kepala.. VDS muka bengang sebab melepas b0nus clean sheet.. Tapi 7-1 agak klesemen.. 

Es0k aku tunggu Andy Carr0ll buat muka gampang depan Peter Cech..

Nov 26, 2010

Highlite hari ini..

FELDA
Felda kata beli Menara Felda tidak b0r0s.. Menara ntah ke mana tapi dah kata untung RM300 juta menerusi nilai hartanah. Purata pendapatan Felda adalah RM1.1 billi0n. Pendapatan susut p0n main billi0n jugak.. 0rang b0d0h jer b0leh percaya Felda ni tak b0r0s.. Dalam 6 tahun Felda b0leh kumpul pendapatan RM 7 billi0n menerusi hasil ladang yang seluas 340 000 hektar.. Tapi duit ntah mana pergi... Ahmad Maslan ni b0leh tahan buat statement kucar kacir.

ENJIN JET
0rang curi enjin jet kena tangkap balik.. Aku syak ada benda tak kena pasal enjin jet ni.. Tapi KLCC makin up sekarang.. Enjin jet 0rang dah tak layan.. K0misyen kapal selam ape cerita?

PADI
Scene padi tengah up kat utara.. Pasal pemberian benih padi.. SPRM tutup mata buat-buat tak dengar.. Atuk aku p0n sedang tanam padi. Scene padi belakang dan tepi rumah kat kampung masih tak up.. Sebulan dua lagi scene padi jadi sangat em0si bagi aku..

UTUSAN
Utusan ni takde p0n takpe.. Macam gampang gaya penulisan.. Rumah aku dah fatwa haram beli Utusan. Bapak aku lebih rela beli Ding Dang untuk Bazli dari beli Utusan.. Huh!!

AROWANA
Aku syak di0rang tiru idea aku.. Tapi takkan nak makan ar0wana, padi ape cerita?

HOKI
PHM patut ambil berat tentang fesyen rambut pemain h0ki negara.. Dapat perak dah kira bagus, tapi part rambut kurang bagus.. R0nald0 mana main h0ki bai!!!

HUB PETROLEUM
Najib kata Malaysia mampu jadi hub minyak dan gas dunia dengan mendaratkan gas asli di S0ngkla, Thailand.. Harap faham..

Nov 25, 2010

p0wer rangers p0n senyap...



Lambat ckit update, letih ulang alik kL-glasg0w.. Kat Ibr0x asyik hujan jer.. Teringat musim tengkujuh kat Kelate.. 

Walaup0n takde pressure sangat game ni.. Tapi Pak Alex tak harus buat aku hitamkan paru-paru dengan Dunhill seawal line up keluar!! Gampang ape 0'shea jer yang ada experience.. Dah la si 0'Shea ni lembab dalam setiap tindak tanduk beliau.. Kalau Rafael yang main belah kanan k0mpem Pak Alex buat sejarah letak defend bawah umur mumayyiz!! Cuak br0!!

Tapi barisan midfielder berjaya mengurangkan perasaan itu.. Sch0les pairing ngan Carrick, apit kiri dan apit kanan 0leh Giggsy dan Nani.. Sch0les ada kurang sikit rasa rindu pada beliau. Carrick agak s0lid sekarang. Apit kiri dan kanan macam biasa.. Tapi bahagian cetakan g0l agak membimbangkan.. R00ney ni baru main, Berba semakin kucar kacir gaya permainan.. Huh!!!

0rang-0rang Glasg0w agak bagus dalam men0nt0n b0la.. Naik segala bulu dengar di0rang nyanyi.. Perghh!! Harap-harap peny0k0ng Malaysia juga begitu.. Kita nyanyi lagu kutuk FAM.. FAM ni kena ajar cara ri0t baru dia tau.. Berbalik ke Ibr0x, 1st half agak mendatar penetrasi.. jenis tak padu.. Rangers ni b0leh tahan laju.. Naismith macam celaka bawak b0la.. Kalau Br0wn main aku syak budak ni dah masuk wad 0rth0pedik.. Patah.. Mamat ni sejenis dengan Vidic, jenis takde hati perut bab tackle..

Walaup0n 1st half takde g0l.. Tapi gaya permainan b0leh save st0k Dunhill.. Tak pasti samada budak-budak Rangers ni tak kuat ataup0n Man Utd terlalu s0lid.. 2nd half start dalam keadaan rileks.. Kat Ibr0x sejuk.. Aku p0n tibai baju sampai 2-3 helai.. Dunhill p0n kena ada 2 k0tak.. Layan sejuk ni st0k Dunhill  kena berilmiah.. Bukan macam Berba kat tengah padang.. Huru hara aku teng0k.. Pak Alex jeling-jeling kat aku..  Aku faham jelingan Pak Alex.. Aku balas jelingan Pak Alex. Berba harus ditukar.. Tapi Sch0les yang keluar dulu.. Anders0n yang masuk.. Jahanam!!!!!! Aku daring Pak Alex.. Pak Alex serba salah.. Digaru hidung yang tak gatal sambil curi-curi jeling aku.. Aku merenung tajam!! Pak Alex tunduk.. Berba ditukar, Chicharit0 yang masuk.. Aku senyum nipis sambil bakar Dunhill.. Asap berbentuk bulat dibuat tanda puas hati..

Perlawanan tinggal belas-belas minit lagi.. Ada can berseri-seri lagi.. masuk minit yang last-last, Setan Merah makin s0lid.. Hasilnya.. Fabi0 disepak padu di dada.. Dalam penalti b0x!!! R00ney ambik step.. Aku cuak.. Terus bakar Dunhill..

Gaya ni memang lama aku tak teng0k.
Tapi muka R00ney sedikit cuak..
 

Kali ni takde edisi tumbukan padu ke udara..
Tapi edisi menggelupur secara s0lid..


1-0 diminit 87 agak melegakan.. Bukan macam team budak sek0lah layan Braga.. Layan team dari Semenyih p0n b0leh kena 2-0.. 

Habis jer game Pak Alex panggil.. Ajak layan red wain kat Glasg0w.. Mentang-mentang ler dia 0rang sini.. Tapi aku cakap.. Wain haram disisi agama Islam.. Pak Alex tunduk tanda malu..
28 games unbeaten in all c0mpetiti0n!!!

Nov 23, 2010

Mahathir ni releven lagi.. Macam KLCC

Dah lama aku tak buat kerja ala-ala Mahathir..



  • Pemilihan Parti Keadilan Rakyat (PKR). Kucar kacir.. Perangai Amen0 masih ada..
  • Zaid Ibrahim keluar PKR. Buat parti baru.. Cara Zaid  guna 0tak agak RARE dikalangan Melayu.. Jenis ada telur kalau buat statement.. "Aku pun Melayu" kata Zaid..
  • KLCC tengah naik sekarang.. 
  • Sukan Asia... Ch0ng Wei dah b0leh start guna b0m0h... 
  • Exp0 Cheng H0.. B0leh tahan.. Side inc0me jual air jambu kat sini b0leh bayar Inspira cash!!
  • Harian Metr0 kata, budak sek0lah rendah umur 12 tahun dah pandai buat seks.. Bagus!! Nampaknya rakyat Malaysia up t0 date.. Tak ketinggalan.
  • Chelsial kalah 3 kali berturut-turut.. Arsengal p0n dah main sejarah..Barca buat Almeria macam ayam. Real Madrid start bakar line.
  • Scene kawen dan bertunang agak menganggu k0sentrasi.  Demmm!!
  • Besday aku b0leh tahan sunyi kali ni.. Huh!! Nasib ada Lisa..

Nov 22, 2010

Limly!!!!!!! Kamu sudah kawen..



0ne 0f my siblim already kawen.. Limly sudah kawen!!
Malah P0kwe dengan k0mpiden melafaz akad sambil buat isyarat 'nipisss' menggunakan jari beliau..
Sungguh riak p0kwe ketika itu.. 

Lisa menggelupur mau kawen lepas teng0k gambar Limly kawen!!
Ahhhh kacau2... Tetiba pulak Lisa ni nak kawen.. Aku senyum tanda puas hati... Lisa ni jenis setia dengan aku jer.. Walaup0n Farid Kamil ada ayat.. Tapi Lisa cakap susah nak jumpa Kaka versi Melayu.. Aku harap Farid Kamil jangan kecewa.. Nanti aku invite jadi pengepit time aku ngan Lisa kawen..

Melihat kepada gambar di atas.. K0piah putih adalah identiti sebenar pakd0!!! Bukan mainan ph0t0sh0p ataup0n super imp0se... Yumyu pula akan menunggu turnnya selepas ini.. Aku ambik n0mb0r last.. Lisa tu biase la.. Teng0k gambar kawen, terus menggelupur nak kawen.. Minggu depan c00l balik.. Tu belum masuk part gambar baby lagi.. Perghh!!! Nasib baik aku Islam.. Kalau tak aku dah buat stail Beckham.. Kawen lepas dapat Br00klyn.. Siap buat muka bangga lagi.. Dasar takde agama!!

Tapi aku p0n sebenarnya menggelupur gak nak kawen!! Demmmm!!!!!!

Wigan ni layan guna kepala jer..




Slamat hari raya qurban.. 
Semalam Man United bagi aku hadiah besday yang terbaik.. tidak seperti Deus.. Man United kasi menang 2-0 sebagai hadiah besday aku yang ke 27.. Tak macam pasukan Malaysia kat China.. Saje jer nak sp0ilkan parti besday aku!! Huh!! Cibai bet0l...

Berbalik kepada game lawan Wigan.. Teng0k line up, Pak Alex letak 3 0rang pemain yang yang tak layak mengundi iaitu, Rafael, Macheda dan 0bertan.. 0bertan dah sipi-sipi layak.. Tapi mamat ni tak register lagi dengan SPR.. Dengar cerita 0bertan tertarik dengan parti baru Zaid Ibrahim... 

1st half b0leh tahan celaka Wigan main.. Dunhill macam biasa, akan jadi laju tahap pembakarannya.. Astr0 juga bekerjasama dengan agak baik walaup0n macam gampang liputannya ketika game bedmint0n.. Aku layan massage traditi0nal.. Padu dan s0lid tangan 0rang tua ni membetulkan k0ndisi dan p0sisi urat saraf aku.. 

0-0 aku sempat SMS Pak Alex.. Aku pesan jangan buat gila time-time macam ni.. pukul 12 waktu Malaysia kang besday aku!!! Pak Alex reply tanda faham.. Lantas beliau kenyit mata secara telepati kepada Evra.. Evra ni jenis setia tak tentu pasal..

Evra sanggup buat aksi suicide ni untuk aku..
0h terharunya...


Melihat g0l Evra aku tersenyum puas... Aku bagitau Pak Alex.. Sbijik ni tak cukup.. Aku tak selesa layan Dunhill.. Pak Alex kata tunggu.. Dia dah suruh Chicharit0 warm up.. Aku send ic0n kiss tanda terima kasih..  Rafael main bagus.. Tak macam budak baru habis SPM.. Rafael ni kadang-kadang ikut m00d.. Tapi Pak Alex dah pesan awal-awal.. Hari ni besday aku.. Main bet0l-bet0l ataup0n kena dr0p!! Sampai begitu sekali Pak Alex ugut budak ni.. Kejam!! Malah Evra juga main bagus.. Kucar kacir aku teng0k Wigan kena attack..Macam team klesemen kena dengan Birmingham.. 

Tapi aku hangin dengan Park!! Aku dah pesan jaga imej masa besday aku!! Tapi.... Demmm!!

Park memang suka buat muka celaka!!!


Wigan dah main 9 0rang.. Ahh peduli ape aku!!! Si R0dallega layan tackle 2 kaki kat Rafael.. Tak agak-agak nak bantai budak.. Ref suruh dia keluar tanda bersalah buli budak.. Chicharit0 macam nak kamcing dengan aku.. G0l tandukan terbang dia kata dia sengaja buat.. Bagi nampak spesel hadiah besday untuk aku!! Aku angguk jer tanda ambik hati.. Bagus hasil kerja kamu..

Chicharit0 ni b0leh tahan kurang ajar..


Ref tiup wisel pada 21 N0vember, bermakna hadiah besday yang cukup mantap dari Man United.. Manakala aku tengah pening sebab Lee B0wyer tetiba antar call wish besday untuk aku.. Katanya g0l dia tadi spesel untuk aku... Aku syak dia ambik n0mb0r f0n aku dari Pak Alex..

3 kali secara berturut-turut... 
Kah Kah Kah


Dulu Chelsial b0ngkak duk tibai budak baru naik sampai 6 g0l.. Aku dah cakap jangan takbur.. Itulah balasan 0rang cakap besar... Alasan Terry, Lampard ngan Essien takde.. Macam gampang alasan!!! Aku tunggu Mal0uda ngan Kal0u main defend!! Ada can lawan Carrick ngan Fletcher tak? Mamat dua 0rang ni steady jer main defend musim lepas.. 

Satu lagi icing 0n the cake besday aku ialah kekalahan pasukan budak sek0lah kepada team ayam.. team ayam ni b0leh tahan celaka.. Bale ngan Van der Vaart memang saja kasi m0ral budak sek0lah d0wn.. Aku risau jugak sebab SPM dah dekat sangat.. Memang team ayam ni takde perasaan nak teng0k 0rang sc0re dalam exam.. 

Fabregas ngan Walc0tt nangis sambil hentak kaki lepas Van der Vaart menganjing mereka


Team sejarah dalam kenangan aku tak ambik p0rt.. Tapi dengar cerita Gerrard pencium kamera sakit urat peha.. Alasan!!! We are back.. Kedengaran lagi.. minggu depan aku syak senyap balik.. 


Tapi besday aku dirai dengan cara b0la sepak sebenar malam semalam..
Barca tak agak-agak bantai Almeria 8 bijik.. Celaka!!! Real Madrid bantai Bilba0 5 g0l.. 
Guardi0la ngan M0urinh0 dah pakat kasi hadiah g0l untuk aku.. Terima kasih aku ucapkan..
Zlatan p0n tuju g0l lawan Fi0rentina untuk aku.. Tengkiu ler Zlatan.. 


Nov 16, 2010

edisi 'Lu dewa b0la sepak Malaya'

Malam-malam indah ni (tidak indah bagi Chelsial dan Liberpul) aku tersentap la dengan sejenis manusia bingai yang tak tentu pasal nak em0 pasal b0la..

Tapi kalau dia tu sejenis spesis yang akan mati kalau sukan b0la ni pupus takpe laa.. Aku b0leh c0nsider.. Ni haram!! Teng0k final Piala Malaysia p0n malu nak pakai jersi team sendiri.. What the hell br0? Kunun tak nak malu time kalah ke br0? Time menang ada hati pulak k0 pakai jersi.. Nak tunjuk satu Malaya team k0 cempi0n Piala Malaysia.. Cehh!! What the fcuk bet0l!!!

Al maklum weekend lepas Chelsial kena tapau buat kali pertama dalam 800 minit kat Stemp0d Bridge dan Liberpul macam biasa.. Kalah.. Mamat ni duk kutuk-kutuk pastu hangin pasal rakyat Malaysia excited sangat dengan liga luar.. Kes layan penjajah.. Duk dambakan penjajah.. Br0!!! What the hell br0.. Lu p0n s0k0ng G00ners br0.. Nak kena tempeleng laju-laju ke br0? Gua panas ni br0.. Memperk0tak katikkan minat gua ni br0!! Apsal lu tak turun masa Malaya lawan Syria? Tiket free tu br0... Tu p0n lu tak turun.. Macam gampang la lu gebang br0...

Lepas team G00ners dia menang siap bakar-bakar team lain.. Aikk!!! Sape jajah sape ni br0? 0rang bagi balik cakap main sejarah.. Hujah lu.. Asyik-asyik duk ulang cakap pasal M0khtar Dahari, Cant0na la, menang 18 kali la.. Perghh!!! Lu memang mantap la br0.. Siap cakap lagi pasal sejarah team Selang0r yang tapau Piala Malaysia puluh kali.. Siap bgtau ape kes Selang0r yang dipuja alik-alik Red Warri0r yang tak penah menang curi headline surat kabar mahup0n status pesbuk.. Lu bagitau team yang hebat sejarah p0n kalah ngan team yang takde sejarah.. Bukan nak back up Selang0r, tapi fact lu bagi macam gampang ler br0...

Sejarah tu untuk dikenang.. Yang k0 butthurt pasal 0arng duk cerita pasal M0khtar Dahari, Cant0na, 18 kali cempi0n liga pasal ape? Kenapa k0 tak ambik hati 0rang Brazil duk ulang cakap pasal Pele sampai puluh tahun.. 0rang Argentina duk jaja cerita Marad0na lu senyap lak br0... 0rang Hungary sampai ke hari ni duk bangga pasal Puskas ape cerita br0? Lu tak nak cakap di0rang ni bebal sebab duk ulang benda lepas ke br0?

Lu teng0k 0ffside p0n taktau, indirect freekick lagi la lu tak paham.. Lu bakar line mamat b0la macam lu yang tulis buku law kat FIFA... Macam gampang p0n ade.. Aku tau k0 bengang sebab budak- budak MU bakar line lu... Kah kah kah.. Hakikat!! K0 nak betah ape lagi..

Lu p0n Kelate menang baru nampak muka.. Masa main Piala FAM, Perdana 2, mana lu pergi?
Dah lu  marah sangat 0rang lain dewakan b0la sepak penjajah... Lu pergi mana time stadium kat Malaysia k0s0ng?

Baik lu minat sukan criket ler br0!! Lu tak butthurt ngan sape-sape..
Aku panas ni br0, sebab lu cakap macam lu dewa b0la sepak Malaya.. Macam gampang la lu br0!!!



p/s: Macam gampang aku guna 'gua', 'lu'.. hahahhaha.. Tapi panas br0!!!

Nov 15, 2010

Manis dalam pahit...

Walaup0n weekend ni macam tak best sebab Ben Williams macam gampang...
Walaup0n weekend ni macam tak best sebab Villa buat gila awal2 game..
Walaup0n weekend ni macam tak best sebab encik engineer Ferrari silap sifir tayar..

Tapi....

Maxi ni gay ke hape?


Mamat ni tak agak-agak celebrate.. kesian Gerrard..
 

Apasal tak celebrate?
kah kah kah


Aku dah pakai tangan tapi masuk jugak!!


Tulis karangan berdasarkan gambar di atas. Karangan hendaklah tidak kurang dari 80 patah kata dan wajib mengandungi hinaan, cacian, sifat-sifat mazmumah, d0sa, menjatuhkan maruah dan lain-lain sifat keji!!



p/s: pesbuk aku akan sunyi es0k.


Nov 14, 2010

UNBEATEN lagi...



Walaup0n hati panas membara layan Ben Williams jadi barua China.. Aku tetap tenang layan pasukan yang belum kalah 24 game dalam mana-mana pertandingan.. Aku bersandar tepi s0fa sambil jeling-jeling Dunhill yang makin nipis.. Babi Williams!!! K0 ingat Dunhill ni beli pakai daun ke?

Lepas sepak mula, nampak macam ada gaya nak menang malam ni.. Serangan p0n nampak s0lid awal-awal game.. Tapi lepas 10 minit pertama aku dah start bakar Dunhill.. Ape kejadah si Berba buat kat depan? Carrick ngan Fletcher se0lah-olah tiada kimia dengan pemain lain.. Mulut Pak Alex dah makin laju layan singgam.. Albright0n buat huru hara belah kiri.. D0wning p0n b0leh tahan buat 0rang lain kucar kacir.. Gampang bet0l...

Berba ngan Chicharit0 dah macam hilang punca.. Melilau jer aku teng0k.. Berba macam mengundang sumpah seranah dari aku. Hantu apa yang rasuk geng Villa ni aku p0n tak tau.. Nanti aku bawak Harun Din pergi Villa Park... Main ilmu hitam ni bukan b0leh tahan lama.. Dengar cerita Old Traff0rd dah siap pagar...

H0gg ngan Bannan main macam kena santau.. Nama p0n dah nampak pakai ilmu jin..

walaup0n baca d0a sebelum game, tapi hantu Villa tak makan saman!!


1st half main kucar kacir tapi still 0-0.. Aku syak Pak Alex baling kasut dalam dressing r00m.. 0rang tua tu bukan b0leh bawak bertenang.. Beckham penah rasa, Stam p0n penah rasa.. Jenis zalim..  Dua kali main tiang dan palang bukan petanda baik nak jadi takbur minggu ni.. Dunhill makin laju. Sama laju ngan larian Y0ung dan Agb0nlah0r.. Mereka langsung tak h0rmat 0rang tua.. VDS buat muka tak puas hati.. Hati 0rang tua perlu dijaga.. Sensitif..

2nd half start.. Barua... Awal-awal lagi dah kena bakar Dunhill.. Villa dah makin int0 nak attack.. Sampai C0llins p0n macam sial suka suki naik atas sambil buat muka cibai... Sedang el0k nak attack, Villa tetiba buat celaka hantar b0la kat Agb0nlah0r.. Mamat ni memang 0rang dah tau bela jin lari... Laju tu bukan sebab dia, tapi sebab jin.. Syirik bet0l budak ni.. Mati nanti masuk neraka. Y0ung yang lari laju-laju sampai buat Br0wn kasi b0dy check sikit.. Mamat ada sijil lak0nan.. Lantas Mike Dean kasi penalti.. DEMMM!!!!!


Pejam mata dan kacip gigi..


Baru jer Macheda ngan 0bertan nak rasa letih lari-lari dalam padang tetiba Villa ni buat gampang sekali lagi.. Y0ung lari laju-laju sambil passing kat D0wning.. D0wning memang pakai hantu, dia lari belakang Ri0 dan terus cr0ss rendah kasi Albright0n buat muka celaka.. 

Albright0n terus lari buat muka celaka!!


2-0 bukan waktu yang baik layan SMS... Dunhill memang laju.. Tuan kedai senyum nipis sambil bukak kartun baru st0k Dunhill.. Sial ape malam ni? Takkan sial refree Australia yang nama Williams sampai ke England? Ahhh jiwa kacau bet0l... Pahala amal ibadat hari ni dah jadi negatif.. Ini Manchester United!!! Takkan bagi jer 2-0... Pak Alex keluarkan batu pengasah dari bawah kerusi... Pisau Remb0 yang terselit kemas dipinggang dibawa keluar.. Fletcher nampak aksi tu.. Macheda p0n nampak.. Maka mereka bergandingan buat g0l semangat.. Macheda hayun kaki tepat ke b0la.. Berdesup b0la cecah jaring.. Padu..

Macheda ni suka bagi yang padu-padu...


2-1 ni ada can.. Serang gila-gila.. G0l minit 81 ni b0leh tahan best, Pak Alex buat senyuman gaya zalim.. Masing-masing makin cuak.. Rek0d unbeaten kena kasi up!! Kurang-kurang b0leh buat m0dal riak dengan team budak sek0lah.. Takpun kasi hina team sejarah..  Nani dapat b0la dan buat gaya menganjing kat defend Villa.. Tanpa teragak-agak Nani bagi satu cr0ss yang tepat kena kepala Vidic.. Selaku ketua darjah, Vidic k0mpem kena denda paling teruk kalau kalah.. Jadi dia menjalankan tugasnya dengan baik.. 2-2 buat aku tarik nafas lega..

Ada gaya.. Friedel sangkut kat jaring nak tahan b0la..


Dalam duk ghairah cari g0l kemenangan  Villa tetap buat gila.. Aku ingat nak simpan st0k Dunhill tapi celaka!! Sebatang lagi selamat dibakar dalam masa kecederaan.. Tapi kali ni tak kasi can.. 2-2 kira 0k untuk jadi m0dal kutuk team sejarah..

Jangan main-main dengan 0rang Serbia..



p/s: Dengar cerita Liberpul kalah lagi.. Aku tunggu apa k0men Gerrard.. Pagi tadi baru jer cakap target t0p f0ur.. kah kah kah...

Nov 13, 2010

Dia cakap lagi...




"At the beginning of the season our target was top four and that hasn't changed, but at the moment I don't want to get carried away. 

"We are still in a position in the league we are not totally happy with so we need to keep this run going and see where it takes us."  

Itulah kata-kata Gerrard si pencium kamera... Diulang sekali lagi pagi tadi...
Ala macam ayat "This will be 0ur year!!"

Pastu tak habis-habis duk ulang sejarah.. Dengar cerita nak masuk UiTM kena credit sejarah.. Aku syak Ir Sah0l tu fan Liberpul.. Suka Sejarah..


Tapi berbalik kepada kata-kata Gerrard hari ini....
Satu jer k0men dari aku...  
   
"Kah kah kah kah"

Nov 12, 2010

CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY

Minah ni buat c0ntest sempena besday dia.. Taktikal yang sengaja nak mengaburi mata 0rang lain bahawasanya beliau dah tua.. Mengikut apa yang tercatit di bl0g beliau, dia bagi RM100 untuk beli pape sempena besday dia.. W0keh cik L0lly!!!

RM100 yer? 

RM20= Duit minyak keta
RM8= Duit t0l..
RM6= Duit parking
RM10= 0ngk0s makan ketika keluar cari hadiah

T0tal RM 44.00.. Jadi, RM100-RM44= RM54.. 
Ni semua kena ambik kira cik L0lly.. Bukan main redah jer.. Matematik kena cekap.. Baru s0lid belanjawan.

RM 54 ni nak beli ape ekkk cik L0lly?

Pening-pening fikir pasal hadiah habis Dunhill sek0tak.. Dunhill ni RM10 satu k0tak..
Jadi,  RM54 - RM10 = RM44

Duit Cik L0lly bagi RM100 tu dah jadi RM 44.. Semua k0s-k0s tersembunyi harus diambil kira ya Cik L0lly.. Term and c0nditi0n biasanya akan membuatkan pengguna merana.. Bet0l tak Cik L0lly?

Arghhh... Nak beli apa RM44 ni? Cik L0lly ni selalunya mesti demand untuk besday beliau!! HUH!!!!

Jadi setelah memikirkan secara medalam dan penuh psik0l0gi.. Aku telah decide benda yang akan dibeli..
Sebagai hadiah untuk Cik L0lly
Antaranya ialah:
  1. C0kelat kend0s!! Ada n0stalgia bendalah ni..
  2. Patung kertas yang selalu cik L0lly main mase kecik-kecik.
  3. Gelang getah satu plastik..
  4. Ding Dang.. Bukan Ding Dang, Tapi J0j0!!!! Perghh!! J0j0 tu cik L0lly.. Jangan memain..
  5. K0tak pensil kaler pink yang penuh gadjet kat dalam..

Tentu cik L0lly hangin satu badan sebab bagi RM100 tapi tu jer yang dapat.. Siap t0lak k0s-k0s tersembunyi lagi.. Kah kah kah.. Jangan marah yer Cik L0lly...

Tapi kalau cik L0lly nak tau reas0n kenapa bagi hadiah-hadiah macam yang tertera di atas... Cik L0lly harus pilih pakd0 sebagai pemenang.. Padu!!

Nov 11, 2010

Manchester is RED!!!



Manchester tak pernah biru br0!!! Yang tu harus diingat!!

Malam tadi derby bandar Manchester memang semua 0rang tunggu.. Citizen ni baru up lepas Pak Arab tauke minyak datang tabur duit untung jual minyak. Takde tradisi br0.. 

Teng0k line up United, aku dah agak c0rak permainan.. Berba jadi l0ne striker yang kadang-kadang berguna untuk curi ayam depan g0l.. Haram p0n haram la.. Sch0les duk bawah dari Fletcher ngan Carrick.. Setakat nak buat pin p0int passing 50 meter tu, Sch0les pejam mata jer bai.. Tak jadi masalah.. Fletcher berpasangan dengan Carrick untuk press kat tengah..

De J0ng main kasar.. Dasar samseng jalanan.. Nasib baik pandai main b0la, dapat buat duit. Kalau tak aku syak mamat ni jadi kaki pau kat Central Market. 1st half b0la banyak main kat tengah. Jarang lepas sampai ke tangan keeper.. Ada la sekali, Teves bantai freekick yang buat aku sedut Dunhill laju-laju. Haram mamat judas ni.. Tapi k0nfr0ntasi dengan Rafeal. Kena saik0 ngan budak derr!! 0rang tua kalau kena ngan budak, angin dia lain macam. Rasa macam nak tampar jer wajah beliau. Tapi Tevez tak brani. Rafael ni mafia Manchester yang bela.. Ada g0dfather. Malah sugar mummy p0n ada.. 


"Dem0 n0k g0c0h k0?" ajak Rafael


Tak banyak yang dua-dua team dapat buat masa 1st half. VDS ngan J0e Hart sempat makan cend0l pulut tapai kat tepi g0l.. Kat England takde masalah macam kat Malaysia bai.. Kat Malaysia, berger p0n susah nak dapat, masalah air memang tak pernah selesai.. 

2nd half start, Rafael dah kena tukar. Injured rasanya. Tapi lebih kepada menyelamatkan nyawa Tevez. Tevez yang dah angin ngan Rafael b0leh bertindak luar tabii.. Bayangkan kalau Rafael kena.. Mesti G0dfather Rafael balas dendam..  Kalau standard 0f pr0cedure G0dfather, pisau Ramb0 tu dia tak layan.  L0w class katanya. Di0rang layan hujung senapang dalam mulut. Tak pun b0m kereta Tevez.. Ala macam dalam filem tu. Sugar mummy p0n takkan g0yang kaki teng0k anak ikan kena bantai. 


 Bayangkan b0nt0t teruna Rafael yang kena..
Standard Ri0 p0n meraung.. 
Inikan pula Rafael... Perghh!!!!

2nd half ni Man Utd banyak buat m0vement yang buat aku senyum nipis.. Klasik br0 klasik!! Tapi Berbat0v ni jenis striker yang pentingkan gaya mutu dan keunggulan.. Payah nak tapping b0la depan g0l.. G0l berbentuk sepakan budak sek0lah dia tak layan.. Jenis arist0krat punya pemain.. 

"Kan aku dah bgtau, aku tak layan g0l tapping nih!" ujar Berba dengan angkuh!!


Masa Evra kena ganti nga 0'Shea, aku sedikit cuak. Ini dibuktikan dengan sebatang lagi Dunhill yang terselit kemas dibibir terpaksa dibakar.. Mamat ni kadang-kadang suka jatuhkan maruah aku dikalangan musuh-musuh Man Utd.. Demmmm!!! Nasib baik Zabaleta bukan jenis kaki Messi.. 0'Shea punyer kerja la tertampan b0la masuk dalam penalti b0x.. Kurang ajar bet0l!!! 
0-0 adalah tepat sebab dua-dua team pakai l0ne striker.. 5 midfield.. Tapi City lebih hina sebab pakai 2 defensive midfielder.. Nampak sangat cuak br0!!! Bayangkan kalau dia pakai s0rang jer defensive mid.. Mau haru Mancini teng0k Park ngan Fletcher berlari-lari umpama kanak-kanak riang. Chelsial p0n pernah rasa.. Dengar cerita kena 3-0 seterusnya terlepas Piala Sumbangsih.. Kah kah kah... 
 
 
 Manchester is RED!!
Sebagai mana kata flair yang dibakar..


0pssssssss!!!!!!!!!!!!!! Lupa nak bagitau.. UNBEATEN lagi br0...



Nov 9, 2010

20LEgend!!!!!!!! Best wishes 0le..

 2OLEgend!!

Pak Alex sudah k0mpemkan berita yang 0le Gunnar S0lskjear akan balik kampung dan jadi manager kat M0lde FK.. Aku sedih bangat br0!! Dari aku zaman sk0lah sampai sekarang, aku membesar melihat 0le bersama-sama Man Utd..

M0lde adalah club 0le sebelum 0le j0in Man Utd dan jadi legend. 2 seas0n di M0lde membuka mata Pak Alex mintak 0le kasi sign atas kertas untuk jadi player Man Utd.. Tak ramai yang kenal, malah ada yang tak kenal langsung siapa 0le Gunnar S0lskjear.. Tapi bagi aku dia adalah 0ne 0f greatest servant kat 0ld Traff0rd..

Guard 0f h0n0ur br0!!!

Selepas 10 gl0ri0us years sebagai pemain di Man Utd, 0le retired sebab lutut yang injured dah takde jalan untuk 0k balik..  126 g0l dalam 366 penampilan. 15 kejuaraan maj0r. Apa lagi? Dan yang pasti, saat yang paling aku tak lupa dalam hidup aku.. N0u Camp, Barcel0na.. 


and S0lskjear has w0n it f0r Manchester United.. 0hh what the nite!!!


Legend!!!


walaup0n dah tak main..
tapi masih di hati kami!!!


As a player at Manchester United:

Premier League (6): 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07
FA Cup (2): 1998–99, 2003–04
Champions League (1): 1998–99
Intercontinental Cup (1): 1999

As the manager of the Reserves at Manchester United:

Premier Reserve League
(1): 2009-10
Premier Reserve League North (1): 2009-10
Lancashire Senior Cup (1): 2008-09
Manchester Senior Cup (1): 2009

As the manager 0f the M0lde FK: 
 ??? Watch it!!

As the manager 0f the Manchester United:
H0pefully

The rec0rd speak itself.......


Thank y0u 0le....


Berb0la di Stadium Mini Permaisuri

Sabtu lepas bersamaan N0vember 5, KDNV mempamerkan aksi di Stadium Mini Permaisuri. Jaabil yang berjaya merampas kuasa dari Abe Jera nampaknya bersungguh-sungguh mahu memastikan rampasannya adalah berjaya. Beliau telah menyewa mini Stadium dan pasukan lawan yang masih tidak diketahui namanya. Malah Jaabil dengan b0ngkak dan takabur mendabik dada kerana berjaya mengumpul pemain, walaup0n terpaksa meminjam pemain Anaken..


Pemain Anaken sentiasa mempamerkan disiplin yang mengecewakan..
Lihatlah Semi dan MatYen..
Malah Semi telah didenda RM7000 kerana gagal mematuhi k0d etika berpakaian


N0 18 mempunyai hantaran iras-iras hantaran Paul Sch0les..


 Perlawanan berlangsung dengan harm0ni dan malu-malu. Pasukan lawan agak liat untuk meng0t0rkan jersi baru mereka yang masih berbau kedai. Aku syak bau kedai kat Pertama K0mpleks. Huh!! F0rmasi KDNV agak hebat, penjaga g0l di kawal rapi 0leh Abg J0e yang memakai sn0wcap. Pihak wartawan masih mencari jawapan kenapa beliau memakai sn0wcap sedangkan di Cheras masih lagi beriklim khatulistiwa. Barisan pertahanan dikawal 0leh barisan artis yang diketuai 0leh Asyran Yus0f. Bard juga beraksi di sisi Asyran, tetapi p0pulariti beliau ditenggelami 0leh Asyran. Biasa la artis, sudah pasti tumpuan adalah lebih kepada beliau. Peny0k0ng wanita menjerit setiap kali Asyran mendapat b0la.. Di kiri dan kanan masing-masing di isi 0leh Raat dan Pesa. Mereka juga ditenggelami 0leh p0pulariti Asyran.. 

Enjin pasukan dijana 0leh sain Murai dan Pakd0 ataup0n Kaka.. Tapi beliau memakai no 18, maka hantaran beliau adalah iras-iras hantaran Paul Sch0les. Cuma wajahnya sahaja yang berwajah Kaka.. Sayap kiri diisi 0leh Jaabil yang berkepala b0tak. Skartel katanya.. Tapi Skartel main defend!!! Ahhh.. Aku benci Liberpul!! Sayap kanan pula 0leh Piya ehh silap.. Murai sebenarnya. Manakala Matyen dan Nik Peja berlagak Maty0 dan Hai-0.. 

Aksi separuh masa pertama dibayangi sifat malu-malu tapi kadang kala bertukar kepada niat busuk pasukan lawan yang cuba mencederakan Kaka.. Saiz gedabak mereka disalah guna untuk niat buruk dan bersifat mazmumah.. Hasilnya....

Kaka dikasari 0leh pemain lawan..
Terbaring kesakitan beliau..
Lisa agak risau setelah diberitahu secara rahsia


Aksi separuh masa disudahi dengan 0-0. Walaupun pasukan lawan ada melancarkan sedikit serangan namun mereka seringkali di tipu 0leh perangkap 0ffside.. Dasar curi ayam memang tak berkat. Malah mencuri juga adalah satu d0sa. Matyen dihadiahkan kad t0uch n g0 0leh ref.. Biasa la Matyen.. Mujurlah ref dari g0l0ngan yang ada sifat sabar, jika ref itu Undertaker sudah pasti Matyen ditampar dan di ch0keslam 0leh ref.. Matyen bernasib baik..

2nd half bermula lagi.. Kali ini Kaka berada dip0sisi serangan bersama-sama Fikri.. Hairee di bahagian sayap kanan, manakala Bard naik pangkat ke sayap kiri. Asyran dan Ghazi menjadi defender. Sekali lagi aksi-aksi Ghazi dikaburi 0leh Asyran yang bersandarkan kepada reputasi artis.. Ghazi nampak kechiwa.. Peluang-peluang g0l banyak dihidangkan.. Tapi Kaka se0lah-0lah tidak mahu mencuri tumpuan dari Asyran.. Beliau tidak mahu melihat pen0nt0n wanita yang hadir membanjiri stadium beralih arah kepada Kaka. Asyran yang hilang tumpuan agak bahaya kerana beliau adalah benteng pertahanan. Very denger0us kata Jaabil.. Laby dan Semi menghiasi barisan tengah.. Mereka beraksi baik kerana aksi mereka dit0nt0n 0leh gadis-gadis yang h0t dari sekitar Cheras.. Gadis- gadis yang hadir berwajah R0zita Che Wan dan Wani.. Wani? Keh keh keh... 
Juga berakhir dengan 0-0... Bukan kerana ketumpulan barisan serangan tapi pasukan lawan menggunakan taktik khurafat di gawang g0l..


Lihatlah aksi mengg0da dari Asyran..
Wanita menjerit sehingga menitis air mata selepas beliau melambaikan tangan..



Pasangan striker yang sangat merbahaya..


Gambar ini kabur kerana kuasa ghaib yang menyelubungi pintu g0l pihak lawan..


3rd half adalah segala-galanya.. Tekanan jersi baru pasukan lawan akhirnya memakan diri.. Mereka agak tertekan dengan Matyen yang cuba meng0t0rkan jersi baru mereka.. Matyen dijatuhkan didalam k0tak penalti yang menyebabkan ref tidak teragak-agak memberi sepakan penalti.. B0t0l-b0t0l air dan mercun dilemparkan pen0nt0n.. Tanda meraikan kejayaan mendapat penalti.. Fikri mengambil tugas dengan baik.. Sekali lagi mercun dan b0t0l mewarnai suasana.. 


Inilah g0l penalti dari Fikri..

Pasukan lawan mengambil kesempatan dari kelalaian KDN dengan menjaringkan g0l penyamaan. Pemain-pemain KDN asyik menjeling ke tempat duduk pen0nt0n kerana pen0nt0n wanita yang h0t mula hilang kewarasan.. Mereka menari dengan aksi-aksi yang membuatkan pemain KDN hilang punca di atas padang.. Lantas kesalahan g0l penyamaan pasukan lawan dituding ke arah pen0nt0n wanita.. Jaabil selaku care taker manager harus mengambil berat insiden ini.. Malah Semi dan Laby agak pantas bersama-sama gadis-gadis tersebut, bukannya berada di bangku pemain simpanan.. 

Tetapi Murai Batu atau Piya berjaya menjaringkan g0l disaat-saat akhir perlawanan.. Aku syak Murai sengaja melakukannya disaat akhir agar nampak lebih wira atau her0.. Malah gaya meraikan g0l juga agak Piya.. Laby dan Semi berpesta bersama-sama gadis-gadis h0t di tempat duduk pen0nt0n.. Jaabil harus lebih tegas!!! Ketiadaan Abe Jera membuatkan mereka lebih liar... Abe Jera juga harus take n0te di sini... Perlawanan berakhir dengan keputusan 2-1.. Ramai b00kie menang besar petang itu..Jaabil pula dengan b0ngkak mendabik dada dengan kemenangan ini.. Tapi Jaabil harus take n0te disiplin pemain!!!!


Aksi penjaring g0l kemenangan.. Auuww sekali aksi beliau..
Malah Bard masih lagi berinteraksi dengan gadis-gadis h0t dengan gaya 18SX



Lihatlah aksi-aksi mereka..
Teruja dengan gadis-gadis h0t!!!
Malah gadis-gadis h0t juga teruja dengan mereka
masing-masing teruja!!


Kredit kepada Hairee dan Laby untuk ph0t0-ph0t0 yang sudah pasti menggugat career Useran dan Matyu..



p/s: Lisa Surihani mengamuk kerana Pakd0 injured, Ini kerana Pakd0 telah berjanji untuk menemani Lisa sh0pping dan makan-makan. 

 Aksi merajuk Lisa Surihani kerana Pakd0 mungkir janji..