Nov 7, 2010

Park bukan taman.. Tapi..


Lawan serigala ni bukan b0leh makan senang-senang... Pasukan tabur duit p0n kena bantai sakan.. Aku terlepas teng0k awal-awal game.. Ilham Razali Rusli tetiba buat gampang ajak makan satey.. Aku ni jenis budiman tak kira masa.. F0ll0w aja.. Tapi satey Hj Samuri kat Melati ni agak celaka.. Astr0 takde chanel sukan.. WTF!!! Haru jugak la aku layan satey.. Last-last layan 15minit  kat kedai lain.. 

Harg0 main malam ni, tapi sayang... B0leh tahan 5 minit jer. Tak tau la aksi diranjang berapa lama.. Takkan 5 minit jugak.. Haru bini dia cari gig0l0.. Masa aku layan game, Man Utd dah penetrate game.. Cuak p0n ada.. Cibai ape W0lve ni main.. Kena rasuk semangat serigala jadian gamaknya.. Tapi tu benda khurafat.. Haram kalau percaya.. Silap-silap b0leh jadi syirik.. 


Aksi terakhir bersama b0la..
Harg0 bantai injured lagi..
Gammpangg!!

1st half dah nyawa-nyawa ikan.. Fletcher buat s0l0.. Beliau nampak kelibat rambut gampang Park.. Lantas satu hantaran terus dibuat. Park dengan gaya m0del rambut gampang tenang jerkk placing b0la masuk jaring.. Nampaknya gaya rambut beliau ada gunanya.. Defend W0lve sebenarnya terpegun teng0k rambut Park. Sibuk memikirkan macam mana Park b0leh tahan maki buat fesyen gampang.. 


Park buat muka sial sambil sc0re g0l..
2nd half start aku 0n da way balik rumah.. Sampai-sampai jer 1-1 kat hujung tv.. Baruaa!!! Bila masa pulak serigala ni dapat g0l. Aku syak di0rang guna kuku dan taring buat gerakan g0l.. Maka secara 0t0matisnya pemain W0lve haram dimakan.. Sebab guna kuku dan taring.. Evans Blake memperdaya si Serbia bernama Vidic.. Blake ni dulu budak akademik Man Utd.. Reverse sh0t beliau lalu celah kangkang VDS.. 0rang tinggi ni susah nak jaga kemaluan.. Musuh-musuh mula melemparkan sms berbaur hasutan dan caci maki.. Tapi aku ni penyabar 0rangnya.. 

15 minit terakhir, Sch0les dan Macheda yang masuk tanpa ragu-ragu membuatkan W0lve bina kubu pasir depan g0l. Harapan g0l kemenangan masih ada.. Walaup0n sekali sekala W0lve buat gampang lunching c0unter attack.. Dunhill ada sebagai penenang.. Masuk minit 88 aku dah tak senang duduk.. Aku syak sms sudah siap dikarang 0leh para musuh.. Assistant ref angkat 4 minit.. Sama macam Subkidin kat W0rld Cup.. 4 ni Cina kata mati.. Park dapat b0la belah kanan.. 2 serigala kena makan dek Park.. Lalu.. Lalu sati rembatan yang buat aku mel0mpat tanda gembira.. Walaup0n rambut Park jenis tak b0leh blah dari segi adat-adat kemanusian, tapi Park berjaya buat manager serigala baling b0t0l air tanda kechiwa..


Park suka buat aku bakar Dunhill


G0l minit terakhir membuatkan musuh-musuh menyimpan kembali niat-niat buat d0sa malam minggu.. Niat yang buruk selalu berakhir dengan pembalasan yang sewajarnya.. 

Buat musuh-musuh.. Aku ada satu perkataan nak bagitau di0rang... UNBEATENN!!!!!!!!!!!!
kah kah kah

3 comments:

  1. kemahhh ..... glory glory united dari kirin !!

    ReplyDelete
  2. terbaik park..
    lepas ni city la

    still unbeaten

    ReplyDelete