Dec 8, 2010

saja nak melengkapkan jadual..



Game pagi ni aku tunggu dengan penuh tawadhu' dan istiq0mah sebagai peny0k0ng pasukan yang masih lagi tak kalah dalam Liga Perdana Inggeris. Walaup0n kalah kepada West Ham hasil permainan gaya celaka dari budak-budak baru habis SPM dan STPM.. Tapi tu Carling Cup.. Persetankan game tu sebab Pak Alex bagitau masing-masing kena tampar dan dicucuh api r0k0k di perut. Malah 0uting keluar pergi pekan juga tidak dibenarkan. Fabi0 yang dah siap g0s0k baju asrama terpaksa gantung balik dalam l0ker.. Nasib baik st0k maggi Macheda banyak lagi. B0leh la beliau buat muka kebulur untuk ambil ihsan Macheda.. Macheda ni walaup0n gaya mafia tapi hati tisu.. Jenis t0uching..

Tengah semangat nak tapau Blackp00l (p00l ni lagi terrer dari 'p00l' satu lagi) terbantut dek padang beku. Dah la terpaksa menapak balik Manchester naik bas. NAsib baik tak menang free 3-0. Kalau kat Malaysia, k0mpem Man United dah menang free sebab Blackp00l gagal menyediakan padang dengan baik. FAM ni jenis nak lawan kuasa Tuhan. Padahal Islam. FA England walaup0n kapir tapi tetap akur dengan kuasa Tuhan. Game p0stp0ned. FAM harus ambil iktibar.. Jangan reti nak sapu taik kat muka jer..

Berbalik kepada game lawan Valencia, starting line up gaya nak draw. Kembar main kiri kanan.. Taktik nak bagi player Valencia k0mpius. Game start baik. Masing- masing buat larian sebab takut beku kat tengah padang. And0 main kejap baik kejap celaka.. Carrick nampak gaya steady jer kat tengah. Berba aku syak tengah mimpi lagi sc0re 5 g0l. Haram satu peluang tak cecah jaring.. Jenis b0d0h s0mb0ng dengan 0rang Sepany0l.. R00ney dah makin baik sejak C00len habis pantang.. Tak ler melilau mata teng0k awek sejuk tepi padang. Am0s b0leh tahan main g00lie. Budak ni memang b0leh main. 

1st half 0k jer attack.. Lepas And0 buat celaka sepak tala peny0k0ng, Carrick dapat b0la kat depan b0x MU.. Ntah gelabah ape ntah mamat ni b0leh c0nceded b0la kat player Valencia.. Gampang ape berpusing-pusing kat depan tu.. Pabl0 Hernandez dapat b0la baik terus sepak cecah jaring MU.. Carrick terus pandang Pak Alex. Muka cuak bila 0rang tua tu tunjuk pisau ramb0 dalam jaket. Terus kucar kacir main.. Passing dah takut-takut.. Sangkut manjang.. Mau tak cuak, pisau ramb0 ni kadang-kadang b0leh tembus sampai belakang kalau lalu depan perut. Berba p0n jenis huru hara depan g0l. Mamat ni saja nak kena ataup0n baru balik blajar ilmu kebal aku p0n tak tau.. Jenis cabar 0rang tua tak tentu pasal. Pagi ni Man United ada hajat. Hajat nak buat rec0rd clean sheet direct, tapi dah hancur.. Aku syak VDS k0mpl0t ngan Carrick. Saja tak nak bagi Am0s dapat b0nus tak b0l0s.. Gejala ragging budak juni0r masih berleluasa..



 Hasil kerja Carrick yang buat gampang kat tengah padang..


2nd half baru nak main gaya pendekar. Tapi Berba jenis lambat pasang kuda. Tak pendekar langsung!! Park main bagus pagi ni.. Gaya celaka tetap ada. Rambut dah trim sikit. Aku syak Pak Alex kutuk pakai nama bapak. 0rang tua ni memang kurang ajar.. Park ni jenis anak s0leh, terus pergi kedai gunting.. Nama bapak harus dijaga.. Dalam keadaan menjaga nama baik keluarga, Park layan rembat padu kat muka keeper budak Valencia. Mula-mula budak ni nak hina Park dengan tahan satu tangan tapi And0 laju sapu b0la muntah.. Niat jahat dibalas jahat. Beliau buat muka menyesal dengan ketelanjuran berbuat jahat. Bak kata pepatah buat baik berpada-pada, buat jahat terus kena.. Park buat gaya nganjing depan budak Valencia...



Muka menyesal keeper Valencia jelas terpapar ketika ini.. 


Gaya celaka And0 menganjing keeper Valencia.. 


Nasib baik draw.. Aku dah redha terima mesej gampang dari musuh-musuh sepanjang zaman.. Tapi musuh yang jenis muka tak malu dan kuat cari pasal kechiwa bila tau Man United tak kalah. Dengar cerita di0rang takde game hari ni, es0k p0n takde game. Sah-sah team pertengahan. Jenis layan sejarah.. Mel0p0ng jer teng0k 0rang lain layan Cempi0n League.. Kesian..

Giggsy buat rek0d 850 penampilan pakai jersi Man United kat tengah padang.. Sambil-sambil tu Giggs saja nak nganjing Carragher.. Pecah rek0d mamat tu kat Eur0pe.. Penampilan terbanyak pemain Inggeris kat Cempi0n League... Habis apa yang tinggal kat team sejarah ni? 0wh ada lagi.. Yang tinggal adalah sejarah.. Kah kah kah... 


Dec 6, 2010

berb0la di Padang PGRM (3kelate fc)

Hujung minggu memang sudah diperuntukkan  untuk berb0la sebaik mungkin. Kali ini bersama pasukan yang sedang mengalami pr0ses pembentukkan semula pasukan.. Mereka menjemput Kaka ,mungkin untuk mencari market lebih dipasaran pemain. Artis juga dijemput iaitu Asyran.. Malah kapitan pasukan menggunakan kesempatan wajah iras Dunga untuk memancing pemain.. Pemain p0ng0h juga tersenarai.. Ini untuk menunjukkan pasukan ini mempunyai desire untuk menang..Tetapi Nuyi Amm telah menaikkan nama beliau sebagai pakar lipak yang ters0h0r.. Status pelipak ters0h0r iaitu Nik Kuwe juga telah dirampas..

Pasukan lawan khabarnya dari Taman Melati. Walaup0n cuba mengaburi mata kami dengan memakai jersi H0lland, kami tau rakyat H0lland adalah bl0nde!!! Tapi mereka semua berambut hitam.. Malah berkulit warna tanah gambut yang sesuai untuk tanaman nenas Jasmine.. Jasmine agak manis, semanis namanya.. Malah gadis bernama Jasmine juga dikhabarkan manis 0rangnya.


 Barisan pemain. Artis tidak mahu bergambar kerana bimbang akan digosip


Game bermula sedikit lewat kerana team lawan yang agak terhegeh-hegeh dalam menyediakan pemain. Pasukan 3Kelate juga mengalaminya.. Ini kerana artis datang agak lewat.. Biasala artis.. Perlawanan dimulakan dengan sepak mula 0leh pasukan 3Kelate. 0h yaaa... Kaka kali ini bermain sebagai pertahanan tengah.. Ramai gadis-gadis yang sedang beriadah agak kechiwa.. Beberapa biji b0m asap dilemparkan tanda tidak setuju dengan Kaka. Ahh.. persetan semua itu.. Gadis-gadis mana pandai menilai seni yang dibawa 0leh Daniel Passarella dan Kaiser..

Pasukan 3Kelate mendapat g0l awal hasil sepakan penjuru yang diambil 0leh Ahmad Awang.. MatYen yang agak p0ng0h mengunakan lutut yang masih baik untuk menampan b0la ke gawang lawan.. Lutut beliau dijangka buruk tahun hadapan.. cikgu Lan dan Mat menjana barisan tengah dengan penuh nilai-nilai kes0panan yang tinggi kerana jarang sekali f0ul atau pawa (bahasa k0lam abu) dilakukan.. Agak banyak peluang yang disajikan. Malah sedulang peluang tidak disentuh.. Nasi kukus Nik Peja juga tidak disentuh.. SPRM dipanggil untuk menyiasat.. Ura-ura mengatakan ada yang menerima suapan dari b00kie. Pen0nt0n mula hilang sabar.. Ugutan bunuh mulai kedengaran.. FRU dipanggil untuk menenangkan keadaan.. Anjing p0lis juga berkeliaran di tepi padang tanda alert!!

Pasukan k0ya H0lland berjaya mendapat g0l penyamaan hasil gerakan tidak 0ffside mereka. Laby terlepas menahan b0la maka aksi kejar-mengejar berlaku di bahagian pertahanan. Peny0k0ng mereka meraikan jaringan dengan membakar r0k0k-r0k0k dipercayai mengandungi ganja dan dadah terlarang. Ini dibuktikan dengan beberapa peny0k0ng mereka kant0i urine test ketika keluar stadium. Kedudukan 1-1 membuatkan mereka hilang jatidiri dan pegangan hidup.. Sungguh r0sak anak muda sekarang. Laby selaku pemain veteren menggelengkan kepala tanda sedih.. Beliau cepat-cepat memberi tazkirah kepada pemain muda lain sperti MatYen, Mat, P0kchek dan lain-lain supaya tidak lupa asal usul masing-masing. Pemain-pemain muda ini diam tanda setuju.. Tapi tidak dapat dipastikan, adakah mereka setuju atau kechiwa hidup mereka dik0ngk0ng 0leh 0rang sperti Laby.. Laby sekarang sedang dik0ngk0ng.. Agaknya Laby mulai jeles dengan anak muda yang bebas seperti burung ke sana ke mari..

Sec0nd half bermula dengan 1-1.. Kali ini Kaka beraksi sebagai sayap kanan.. Asyran artis juga beraksi. Pesa uga beraksi. Gadis-gadis disekitar Cheras mulai memenuhi segenap penjuru tempat k0s0ng.. Mereka teruja!! Malah ada yang histeria ketika Asyran mendapat b0la. Pesa juga mendapat tepukan gemuruh dari pen0nt0n.. Ramai juga peminat Pesa.. Ambulans silih berganti memasuki pusat sukan PGRM.. Ramai gadis-gadis pengsan dan tidak sedarkan diri.. Jalan ke Pudu Ulu jem teruk!! Angkara aksi-aksi dari pemain ini.  Hasil dari s0k0ngan padu dari gadis-gadis cantik dan s0lid. 3Kelate berjaya mendapat g0l kedua.. MatYen dengan muka riak dan takbur, melenc0ngkan b0la ke penjuru kiri g0l lawan.. Tetapi Matyen menjeling ke arah pihak pengurusan 3Kelate.. Beliau mahukan elaun lebih dari pihak pengurusan. Walaup0n hanya berstaus pinjaman, MatYen agak kurang didikan di situ. Laby sekali lagi memainkan peranannya. Memberi sepatah dua kata kepada MatYen.. Matyen akur.. Beliau merajuk dan minta ditukarkan.. Dunga, ehh Wan Aijat masuk menggantikan beliau..


 MatYen mengambil kuda-kuda sebelum membuat jaringan



Kemasukan Dunga sebagai pemain serangan membuahkan hasil kerana beliau menjaringkan g0l ketiga pasukan. Walaup0n agak huru-hara dihadapan g0l, tetapi beliau menggunakan kepakaran sebagai Dunga untuk menempa nama sebagai penjaring. Ura-ura mengatakan Anaken mula masuk line.. Dunga kini nama panas di dada akhbar. Berita tentang Dr R0zmey dan 2Alam tenggelam dengan rum0urs Dunga. Kedengaran juga desas-desus pemain 3Kelate dipancing 0leh Anaken.. Rupa-rupanya kedatangan MatYen, Laby dan Asyran adalah dengan niat mencuri.. Mereka menawarkan sejumlah wang kepada beberapa pemain (tidak b0leh dinyatakan nama) untuk beraksi dengan Anaken.. Anaken cukup gelisah menjelang El Classic0 akan datang.. Malu tahun lepas masih berbekas di muka. 

Dengan kedudukan 3-1.. Pemain 3Kelate agak rileks dan santai.. Malah ada yang cuba bermain p0ker dan 400 di tengah padang. Hasil kelalaian ini, pasukan lawan menjaringkan g0l kedua untuk merapatkan jurang. Walaup0n Asyran berupaya untuk mengejar tetapi beliau hanya melihat lawan membawa b0la ke gawang g0l. Kesilapan pejaga gawang 3Kelate menyepak perlahan memberi padah. Beliau juga antara yang dis0al siasat 0leh SPRM sejurus tamat perlawanan. Walaup0n Kaka mendapat peluang menjaringkan g0l hasil dari cr0ss P0kchek, tetapi beliau mengambil langkah berjaga-jaga dengan tidak sc0re!! Agak bahaya kerana pihak keselamatan yang kurang untuk perlawanan ini. Sudah pasti gadis-gadis seksi dan daring akan menyerbu beliau.. Satu langkah bijak dari Kaka.



 FAM dan Kementerian Belia Sukan harus peka dengan keadaan padang!!



Perlawanan berkesudahan 3Kelate menang 3-2.. Dua jaringan dari MatYen dan satu dari Aijat Dunga sudah cukup untuk membuatkan akhbar-akhbar s0ld 0ut!! Bukan kerana jaringan mereka, tetapi dengan kehadiran pemain pujaan wanita seperti Asyran, P0kchek, Pesa dan Laby.. Taktik pihak pengurusan 3Kelate FC nampaknya membuahkan hasil. Dengar cerita. 0lubunmi Adigun, Radhi MatDin, Azman Adnan, Subadr0n Aziz dan beberapa nama besar lain menyatakan kesedian untuk menyarung jersi 3Kelate FC.


Dunga (penjaring 1 g0l) sedang beraksi gaya celaka!!



Jenis bajet winter!! Keluar asap ikut mulut.. Demmm!!


Laby yang bertindak sebagai ketua pengintip untuk mencuri pemain dan menyelidik kekuatan pemain KDNV


Sekian ulasan dari DailyMirr0r United Kingd0m....


p/s: Gambar baru diupl0d 0leh Laby..

Dec 5, 2010

aut0sh0w yang banyak p0mpuan sh0w!!


Cepat aje aku pergi tempat-tempat macam ni.. Tiket RM20 kalau weekend , RM15 untuk weekday.. Ini dah menindas namanya.. Jenis ambil kesempatan.. Tapi aku harap dapat Prius sebijik dah kira 0k. 
Aut0sh0w kali ni p0mpuan kereta lagi ramai dari kereta itu sendiri. Ape kejadahnya. Ni satu lagi.. Suka ekspl0itasi wanita untuk jual kereta. Harap Syahrizat ambik p0rt benda-benda macam ni, bukannya bising pasal bantuan banjir kat Kedah.. 

Sedikit gambaran aut0sh0w yang pergi tadi.


Macam mana 0rang b0leh tak perasan mamat ni kat kaunter Pr0t0n..
Mamat ni kata sebagai balasan tahap alert aku, dia 0ffer aku jd chief engineer kat Pr0t0n..
Aku cakap, nanti email 0ffer tu..
Mamat ni angguk tanda setuju.



Ni bukan salah aku!!
Sape suruh pakai macam ni..
Syahrizat patut alert!!
Ni la 0rang panggil dikriminasi terhadap wanita..
Tapi bagus jugak Syahrizat tak alert..
Meriah..
Lisa start peluk pinggang aku sambil bagi warning..
Kacau-kacau!!



B0leh tahan Tuah..
Harap-harap tak setia b0d0h. Jenis bendul..
Tuah ni kalau harga tahap Pes0na, aku jamin Per0dua, T0y0ta, H0nda, KIA b0leh tutup kedai..
baru la ber'Tuah'



Emas
Gaya p0n macam ikan emas.. S0lid dan ada stail gebu-gebu..
Design gebu sebab desinger p0n sama jenis ngan designer Ferarri..
Jual harga MyVi.. Aku syak MyVi tak b0leh cari makan..
Lisa dah start jeling-jeling suruh aku beli..
Aku usap lembut pipi beliau sambil berkata;
"Yang... Ni c0ncept car Pr0t0n la.. Mana ada jual lagi"
Lisa jawab;
"Ambik yang ni b0leh tak?"
Aku terus bagi kunci tenggiling kat Lisa..



"Awak drive, saya duk tepi.."  ujar Lisa sambil berimaginasi..
aku terus cari salesgirl..
"Cik, Saya nak beli yang ni sekarang, cash yer.."  aku bgtau salesgirl sambil jeling kat Lisa..
Lisa terus tarik tangan aku sambil ajak pergi tempat lain..
Aku senyum nipis..



"Sayangg!!! Teng0k kereta ke teng0k ape??" suara jeles Lisa agak kuat dil0ntarkan..
Awek Camar0 terus buat muka kechiwa sejurus Lisa pegang tangan aku..
Demmmm!!!


"Jenis tak menyahut seruan Big Mama..
Macam mana nak kurus?
Benda ni membuatkan 0rang jadi malas walaup0n nak pergi dapur!!" ujarku tegas!!
Lisa terus buat muka... 



Dalam banyak-banyak aut0m0tif pr0duct..
Aku bagi markah paling tinggi untuk bendalah ni..
Jenis pandai berdikari dan b0leh buat duit...
Tip T0p!!!
Aku pusing teng0k Lisa..
Hilang!! teng0k-teng0k dia dah tertenggek atas Vespa m0del baru.. 
Cute katanya..
Aku redha..

Dec 4, 2010

Tak habis-habis nak makan DUIT!!!

Lama aku tak update bl0g. Kerjaya sebagai engineer ni kadang-kadang b0leh membuatkan sese0rang yang suka berlingkar dalam selimut macam aku terasa tersepit.. Demmm!! Live must be enj0yed babehh!! Dan aku enj0y dengan tid0 di dalam bilik meeting.. Huh!! 

0k la.. aku nak bebel sikit sebelum aku menjengah dunia fantasi penuh pura-pura jap lagi.. Tid0 pertama dalam masa 35 jam.. Ims0nia katanya.. Ahhh!! Persetankan penyakit yang takde effect nih!! Tak penah 0rang mati kena ims0nia nih.. Khurafat bet0l kalau ada...

First aku nak k0ndem.. Pasal minyak...



Sehari dua yang lepas Memanda Menteri cakap minyak R0N97 naik 15 sen.. Barua bet0l.. Walaup0n aku tak guna minyak cap RON 97 ni.. Aku mana pakai kereta yang b0leh jalan dengan minyak ni jer.. Tenggiling aku flexible, gas asli p0n dia telan.. Apatah lagi gas tiruan.. Suka sangat.. Tapi hari ni Memanda menteri buat gampang lagi.. Minyak RON95 naik 5 sen.. Cibaii bet0l.. Walaup0n kadar penggunaan minyak bagi tenggiling aku tak lah sampai RM 100 sehari, tapi apa kes Memanda Menteri buat celaka time nak krismas nih.. Nasib baik Santa pakai rusa.. Kesan 5 sen ni akan pergi ke benda-benda wajib beli bagi umat manusia seperti gula, minyak, tepung, ikan, Inspira, kapal selam, lapt0p dan enjin jet. Benda-benda ni k0mpem akan mencanak-canak harganya. Gila ape kal0 makan g0rng pisang p0n 2 keping sringgit!! Demm!! Memanda Menteri ngan juak-juak menterinya k0mpem tak rasa keperitan memakan g0reng pisang sringgit 2 keping.. Lu layan apple pie jer kat h0tel.. what the fcuk wahai menteri-menteri ku sekalian.. Terpaksa aku pangkah Bulan Purnama electi0n akan datang.. Persetankan ketuanan Melayu!!!




Piala b0la ni br0!! Bukan race m0t0r.. Aku p0n tak paham kenapa jenama benda berenjin dijadikan nama rasmi.. Buat la nama lain.. Apa kejadah m0tif aku tak tau.. (walaup0n aku tau Suzuki yang sp0ns0r) Malas aku nak kutuk banyak-banyak. Aku sayang team Malaya nih, tapi terasa  seperti diperk0tak katikkan begitu saja bila teng0k mamat-mamat Ind0n pergi site buat gaya celaka.. Rajag0pal buat gila letak defend yang masih tak layak mengundi jadi back f0ur dalam t0rnement besar macam ni. Masa anugerah MSL bulan lepas, ada kateg0ri defender terbaik.. Ada 5 cal0n.. 2 memang main ngan Malaya, tapi injured.. Lutut injured ni 0rang kata kuat henjut. Tapi peduli apa pasal henjut, 3 0rang lagi c0ntender defend terbaik takde p0n dalam senarai team Malaya.. What the hell br0?? Asaruddin tu el0k bagi penampar jer.. Main gaya celaka.. Malas aku nak buat d0sa lagi.. Lawan Thailand es0k, harap-harap Malaya menggunakan sepenuhnya ilmu santau yang tengah up kat Tanah Malaya..





Macam mane aku b0leh tak tau bendalah ni ada kat KL sekarang ni? Gadis-gadis h0t harus dipergunakan sebaik mungkin. Agak membazir jika aku tak ambil kesempatan ni. Kereta dah jadi n0mb0r dua!! Yang penting m0del-m0del seksi yang langsung tiada kaitan dengan tekn0l0gi aut0m0tif harus dimanfaatkan kecantikannya.. Baru 1Malaysia namanya.. Mengerat hubungan silaturahim dengan meraka lebih afdal dari layan kereta yang tak masuk akal untuk isi bakal mak mertua dan bapak mertua.. Weekand ni pr0gram ilmiah dan riadah dah ambil p0rt, s0 aku terpaksa buka buku baru Awal Muharram dengan penuh nista dan n0da.. Ahh ni mesti Illuminati dan Freemas0n punya kerja!! Demmmm!!!!!!!!!!







RM14.30 t0 be.. Es0k aku  nak jumpa SUHAKAM!! Ini dah menindas per0k0k-per0k0k tegar macam aku.. Senang-senang jer nak tindas.. Ingat RM14.30 tu cari pakai geliga lipan ke? Pakai 0tak dan kudrat br0!! Dasar kapitalis!! Sebulan dah cecah ansuran Pes0na.. Aku syak ni k0mpl0t nak cekik duit rakyat!! Baik naikkan harga BMW, Mercs, Lamb0, Ferarri... Baru bet0l!! Mark up p0n b0leh tahan s0lid!!



Memanda Menteri memang tak nak undi dari aku..

Dec 1, 2010

Inilah gunanya Pendidikan m0ral..



Budak-budak harus diajar bagaimana menjaga perasaan 0rang tua..
Main gaya celaka. Alasan tak b0leh main dalam salji tak masuk akal malah mengundang penampar padu dari Pak Alex.. 0rang tua ni memang dah lama tak tampar budak. Sejak Macheda kant0i r0k0k dalam tandas, takde lagi penampar yang melayang hinggap kat mana-mana pipi budak Manchester. Saje cari nahas..

J0nny Evans b0leh siap-siap daftar 0KU.. 3 g0l gara-gara defending gaya budak cacat, Evans memang layak diajar dengan beberapa das tumbukan padu kat perut.  Senak perut b0leh ditahan. tapi maruah aku kat Malaysia sape nak back up?

0'Shea juga main gaya gampang.. Terpengaruh dengan cerita-cerita mistik 2 Alam membawa padah!! Dr R0zmey b0leh senyum bangga filem beliau ada kesan sampai ke benua Er0pah.. Jenis tidur tak baca d0a.

Anders0n harus tadah muka untuk ditampar.. Langsung hilang b0la kat tengah. Melilau bagai.. Mabuk t0di gayanya. Buat muka nak nangis bukanlah lesen untuk mengelak dari seksaan pedih Pak Alex.. Pisau ramb0 dah siap asah.. Musim sunat kat Malaysia b0leh diadaptasi dengan baik 0leh Pak Alex..

Bebe.. Budak ni b0leh main b0la ke tak? Demm!!!

Kuzsczak dah b0leh cari passp0rt dalam almari.. Asyik melayan betina West Ham.. Alasan gangguan seksual dari tepi padang memang mengundang bahana.. Dasar iman tak kuat. D0a makan p0n kadang-kadang b0leh lupa.. Inikan pula g0daan separuh b0gel dari tepi padang.. Fail..

Fletcher huru-hara kejar b0la. Angkara Anders0n main celaka, Fletcher p0n kena turut sama tadah pipi.. 

Giggs dah b0leh panggil budak-budak ni g0t0ng r0y0ng sapu salji kat laman rumah.. Baju-baju k0t0r el0k h0ld dulu hantar d0bi.. Raging gaya asrama kadang-kadang berguna time macam ni. Suruh p0t0ng kayu api buat panaskan badan p0n dah kira 0k..Nak lagi dajal, suruh budak juni0r ni basuh salji yang k0t0r kena tanah. Buat ABC pulut tapai.. Scene tapai tengah up kat Pantai Timur sekarang ni..

Maruah aku di Malaysia sape nak back up.. Budak-budak sejarah memang tunggu nak buat bahan.. Budak-budak pra klasemen apatah lagi.. Budak sek0lah meriam dah start buat muka anjing.. Mana b0leh tahan br0!! Aku diperk0tak-katikan pepagi buta nih!! Demmmm!!!!!!!!

Alasan kalah pagi ni:
  1. Aku tukar menu.. Nasi lemak tak sedap adalah petanda awal.
  2. Chicharit0, Fabi0, Rafael terpes0na dengan salji.. Di0rang ni jakun dengan scene salji.
  3. Bebe ingat dia main kat tepi jalan.
  4. Berd0sa terlibat dengan arak (Carling), Bir0 Agama Amen0 ngan Perkasa ancam buat rusuhan kalau menang malam ni.
  5. Takdir adalah segala-galanya.. Kita hanya merancang.. (Backgr0und azan Subuh berkumandang)

Yang Klasik...


Ulasan bergambar amat sesuai untuk kanak-kanak yang baru nak int0 dalam scene baca berita b0la..
Nak bagi ulasan ala-ala Shebby takut aku yang tak paham.. 


Mutual respect ni br0..
Antara dua ni aku pilih Guardi0la..
Bukan sentimen Barca tapi..
Pep main gaya Dunhill...


Aku tak suka mamat ni..
Jenis tak h0rmat 0rang tua..
Jadi pelak0n p0rn0 bagus sebab b0dy petak-petak..


Aku syak Xavi sepak skali nga pasir..
kasi pedih mata Casillas..
Midfielder meastr0..


Gaya mengg0da pemain budak lelaki dari Madrid..
Baik untuk industri seluar dalam dan industri p0rn0


Dah macam gaya beruk pemain jersi putih...
Sangat hina dperlakukan begitu..


Aku harap Pedr0 membesar dengan penuh nilai-nilai kes0panan..
Gaya menganjing tak patut dibuat.. 
kesian...


Gaya Messi senyum b0leh membawa kepada perang saudara..
Gaya gampang ini wajib ada dalam diri setiap pemain..


Walaup0n cuba meniru Sha0lin S0ccer..
Tapi Pepe hanya berjaya jadi t0k0ng Sha0lin..


Kepala babi harus dilemparkan kepada pemain berjersi putih ini!!!!
Faking bet0l perangai!!
Pemain yang berlagak lagend bersikap babi terhadap lelaki yg sudah lagend..
Fig0 tau kisah kepala babi..
Harap Fig0 cerita kat budak besar kepala ni..


Gaduh-gaduh mesti ada..
baru ada stim..
Kena 5 tanpa balas b0leh mendatangkan em0si perempuan tengah PMS


Sekian pelajaran kita pada hari ini.. Class dismiss.. 
(Ketua kelas berdiri dan diikuti 0leh pelajar lain.. "Terima kasih chekgu!!"


Nov 29, 2010

Lenn0n ni b0leh tahan laju...

"Katik-katik p0n k0 lari lagi laju dari aku.." ujar Cr0uch

Cakap banyak tak guna.. Dah dasar ayam.. Lawan sama ayam p0n kalah.. Kyut buat muka gampang lepas Lenn0n lari laju-laju sambil j0l0k b0la depan Riena.. Lenn0n ni b0leh tahan kurang ajar.. Mamat Greece masuk sebagai perhiasan.. Carragher buat-buat injured, saje tak nak malu..

"ayam jer mamat kunyit ni" Bale menganjing sambil tersenyum

Kah kah kah

Tapi setiap kekalahan akan disambut dengan kata-kata berikut:

"This year will be 0ur year"

"T0rres are back!!We are back!!"

"Where are y0u in Istanbul?"

"King Kev"

"T0p f0ur is 0ur target"

"c0me back if y0u win 18"

Jenis main sejarah. Memang tak tau malu..