Apr 29, 2010

0h what the match!!!!!!!!!!!

FC Barcel0na vs internazi0nale milan...

the game that barca MUST win with 2 g0als whatever the c0st is..
as expected.. Inter will play with s0lid midfielder using tw0 ball winner.. Cambiasso and Motta.. with Sniejder act as a free r0le attacking player t0 feed the ball t0 Milit0..

Fr0m start t0 the final whistle Barca alm0st d0minated the game with 86% 0f the ball p0ssesi0n.. and just 14% f0r Inter.. U can imagine h0w brilliant Barca played and h0w brilliant Inter defended... with 10 men face the ball all the time after M0tta dismissal.. Barca really need s0me patient t0 wait a single mistake fr0m Inter player... but its happen t00 late.. 84 minutes.. Centre half Pique just sit in the Inter's penalty b0x and brilliantly sl0t the ball int0 Inter g0al m0uth.. what the c0mp0sure he has... abs0lutely w0rld class!!!! and d0nt f0rget.. he is the defender!!!! and what the pass fr0m Xavi.. w0rld class!! three Inter defender nails their feet watching the pass thr0ugh t0 Pique.. U need a very special player t0 d0 this...

Full credit t0 Inter.. full discipline in defending, alth0ugh they had t0 played with 5 defenders... wait and wait the ball c0ming.. just stick t0gether as a team and y0u win with the team... credit t0 Pep Guardi0la because take 0ff Ibra f0r m0re m0bility player t0 break Inter defend... player wh0 always keep running is m0re danger0us t0 mark because they will let y0u 0pen a massive space in fr0nt 0f the g0al.. with caliber 0f Barca's player.. they always can did s0mething magic... remember Iniesta's g0al against Chelsea last seas0n.. their patient in build up played alm0st paid  with a simple mistake fr0m defender.. and y0u pay the price..  

But t0nite.. despite they win ugly.. Inter sh0uld pr0ud because they managed t0 keep Barca cry at their h0me s0il.. s0lid r0ck defending fr0m Maic0n, Luci0, Samuel and Zanetti... using Cambiass0 and Chivu as the shield t0 back f0ur... M0urinh0 is in his 0wn class... perfect tactical battle against free fl0w attacking f00tball fr0m Barca.. y0u w0n again...

Maybe s0me pe0ple will blame Inter f0r defending all the time and just face the ball f0r alm0st 90 minutes but, it was the best ch0ice t0 face Barca with 10 player... y0u're insane if y0u still want t0 attack and 0pen widely in the midfield area just t0 sh0w beautiful f00tball.. with 2 g0al advantage, just play safe... n0 need t0 give t00 much space f0r player like Messi and Xavi t0 play the ball ar0und the penalty b0x...

f0r b0th team..... thanks f0r the sh0w..
0ne team sh0wed h0w g00d t0 attack with c0mp0sure, nice passing.. build up play.. used the ball brilliantly...
and 0ne team sh0wed h0w t0 defend against 0ne 0f the best team in the w0rld...

thanks f0r the brilliant sh0w...

Apr 28, 2010

cubaan utk menjadi penyibuk...

kal0 aku jd PM 0k?
xp0n ahli parlimen...
kal0 aku update mcm ni sure keluar utusan muka depan...

  • budak um0r 15thn kene tembak.. k0n0nnye berbahaya sehingga mengancam nyawa p0lis... huh!!! aku dah dgr bnyak alasan pak p0lisi nih...kal0 aku jd parent arwah budak ni.. 1st aku saman.. PDRM skaligus kerajaan malaysia yang mana pak p0lisi ni di bawah jagaan Kementerian Dalam Negeri... Hishamuddin nyer department.. sec0nd kene, Musa Hassan dan ketiga Ketua P0lis Selang0r... 
  • aku p0n baru sedar Th0mas Cup da start mggu depan.. weii.. ape da pr0m0ti0n... aku rase 0rg Ulu Tembeling xtau p0n ade Th0mas Cup thn ni.. uk asyik sack 0rg. ape kes BAM? banyak bunyi la k0rang.. buat kerje sudah... patut la badmint0n makin hancur.... BAM nk jd FAM ke? 
  • FAM? jngn buat aku mencarut pepagi buta nih.. k0men lebih2 kang nanti kene tahan sbb hina sultan... sultan=maksum kat Malaysia nih... baik jadi Jebat yg derhaka dari jd Tuah yg setia...
  • PRK Hulu Selang0r.. aku da agak dahh.. aku tgu duit atuk aku jer.. dapat ke x 0rg tua tu.. Najib janji nk bagi 50k kal0 menang.. kal0 kalah? xbg la kan... xke rasuah name neyr tu... SPRM buat keje ke x nih? terang2 rasuah paling besar Najib buat kat Hulu Selang0r.. cibai t0l aaa....
  • lagi pasal Hulu Selang0r... Si Kamal Nathan Alan tu aku tgk mcm budak skema jer.. mesti time sk0lah slalu kene raging. xp0n kaki rep0rt.. ade gaya ke nk gazet undang2 kat Parlimen... xde kaliber langsung.. kene gertak ngan Mahfuz Omar aku rasa dia trus sakit jantung... cakap macam baca skrip mcm pembaca berita RTM...
  • baru tgk ranking pen0nt0n paling ramai pasukan Super League... skali lagi FAM macam cibaiiii...  Org kelate paling ramai g stadium... tp tetap jd anak tiri FAM... Fan N.Sembilan baling mercun... Fan Kedah gaduh ngn fan Perlis... tindakan? nehi bauje nehi... terserlahlah kebinatangan FAM..
  • Bayern main macam b0leh makan Barca@Inter... Midfield s0lid c0ntr0l ball.. layan lak ngan Dunhill 14.. pergghhh....
  • belia benci sihir... wei xtakut syirik ke? mati masuk neraka laaaa... xpayah jeles2 dgn aku... dtg jmpa kal0 xpuas hati... nk best lagi... kita tgk tangan sape paling berat penumbuk... baru anak jantan... 
  • dah2... aku nk td0... kang bgn makan nasik... ptg ni aku ade friendly game.. nak ajar budak2 Masterskill main b0la..  aku harap yg main b0la petang ni Nurse2 yg seksi.. main b0la pkai skirt.. xpayah pakai tight.... pakai jer G-String... b0leh aku bg kawalan paling ketat dari centre halve british.. hehehhehe....

Apr 26, 2010

the weekand yg sgt berhujung minggu...

0hh yeahhh babehh!!!
0h yeahhh!!!!

sgt riak dan takbur ketika ini...
  •  kenapa riak dan takbur? lagi mau tnya ke? Man Utd.. Man Utd... yg sgt gl0ry.... berjaya menutuh Spurs yg k0n0n nyer hebat diranjang 2-3 game nih... akhirnye terkulai layu di depan Streff0rd End..
  • Red Warri0r juga menepati sasaran 3 g0l.. hahahha.. bermain di Kelana Jaya seumpama bermain di K0ta Bharu Jaya... 0hh... indahnyer... xlupa juga----> ref iteyy!!!!!
  • 0leh kerana sgt berhujung mgggu.. siaran berb0la di astr0 hanya ditamatkn sekitar pkl 6.30 pg utk memberi laluan kepada s0lat Subuh... huhuhu... bil astr0 berjumlah RM84.60 sebulan  harus dimanfaatkan sepenuhnya...tetapi bil TNB sudah mencecah RM200 sbulan.. 0hh tidakkk...
  • tidak terkesan dgn 7-0 lawan St0ke... tggu lawan Liberp0l la brader... member tgh cuak takut xdpt men kat Eur0 seas0n dpn..
  • 0leh kerana terlalu berhujung minggu.. terbangun waktu hujung minggu dan terus ke Sunway Pyramid utk cuci mata.... ini semua salah En Ayi dan En Edi..
  • sedang bersusah payah berthesis..

Apr 24, 2010

versi mengantuk...

lame dah aku xupdate bl0g nih.. kununnya (pinjam istilah mahathir) bz.. 
  • paling penting, Pak Alex kate dia xpenah p0n nk brenti.. s0 sila abaikan entry sbel0m ni.. yahh0000!!!!
  • ape aku buat mggu ni ekk? mcm bz..
  • 0h yaa... Si Pep Guardi0la 1st time rase kalah lebih 2 g0l.. kene jerat ngn M0urinh0.. aku xsuka M0urinh0 tp aku respek dia in term 0f f00tball...
  • Liberp0l? mcm biase kalah lagi..
  • mlm ni? My bel0ved Man Utd vs Spurs.. cuakkk sehhh!!! Spurs tgh naik giler skang nih... harap2 player MU x g makan nasik campur kat Greenw00d.. main tghri kan.. mane tau lapar..
  • Mlm ni jgak ler Red Warri0r aku men lawan kL Plus... harus g teng0k!!! sbenarnyer aku supp0rt b0la Malaysia, tp aku nyampah ngn FAM jer...
  • hr ni aku g interview.. huhuhuhu... barai gak jawapan2 aku.. nyesal aku letak sijil CCNA... OSI 7 layer aku mane ingat... gampangg!!!!
  • 0h yaa.. hr selasa bersama2 tentera Merah ( bukan peny0k0ng Thaksin) di Rest0ran Amir di Bangi.. layam Red Warri0r vs Kuala Lumpur.. c0mentat0r punyer ulasan macam gampanggg!!! seriuss!!
  • dan mlm itu aku rase nk g tampar Chanturu...
  • aku rase nk balik kampung.. nk bantai tulang rusuk pencuri duit bapak aku!! patah dua batang kire 0k la.. kire tambang blk ler..
  • thesis.. tetiba aku jdik munafik jap.. janji nk ant0r.. tp aku sering lari dari SV aku... mintak ampun En Saiful Yusri.. isnin ni kite jmpa ekkk...
  • aku sedang rindu....   (sila jgn muntah!!)

Apr 20, 2010

please SIRRRRRR!!!!!

FERGUSON TELL UNITED BOARD: " I MORE YEAR, THEN I'M OFF."

The Sun says Ferguson has told his board he is ready to go for one more season, then he wants out.
Fergie will go in the summer of 2011, six months before his 70th birthday.

0hhhh pleaseeeeee!!!!!!!!!! please dont g0...
when first i kn0w ab0ut f00tball, i kn0w u... u are 0ne 0f the m0st influential man in my life...
h0w can i live with0ut u?
katakan tidak.. please Pak Alex... jgn tinggal daku...

da kuar rum0rs.. M0urinh0 nk ganti Pak Alex kesayangan ku.. jgn harap.... baik Mike Phelan yg ganti...
aku anti M0urinh0.. memang la CV dia gempak...tp dia xde DNA Man Utd...
Phil0s0phy futball dia xngam ngn Man Utd...
i m0st admire Cant0na t0 be next Red Devil b0ss... but can he?
GUss Hiddink ade can.. i like ittt!!!
Pep Guardi0la p0n s0lid gak...
sape p0n yg gnti Pak Alex.. ttp akan pikul legacy yg dia cipta...
Man Utd is the 0ne 0f the m0st interesting team in the w0rld, in term 0f attacking f00tball we used t0 play...
please keep it f0rever...
and just 0ne thing that the wh0le w0rld kn0w...
"SIR ALEX FERGUSON IS THE 0NE OF THE MOST SUCCESSFUL MANAGER IN FOOTBAL HISTORY".........................................

kepatahan ini amat siriusss..


sperti biase.. tiap2 mggu pakd0 and the telc0 members akan main putsal utk kesihatan jantung dan paru2...
tp kali ni ade rase macam pemain pr0 pulak...
0ne 0f my classmate.. Mr. Nazli telah mengalami kepatahan yang sangat siriusss pada tulang kering kaki kanan beliau...
Beliau tersilap landing selepas mel0mpat tnpa arah tujuan... Tp berdasarkan kajian dan analisis perlawanan dan perwatakan Mr Nazli, mungkin beliau mahu meniru aksi id0la beliau iatu Aar0n Ramsey yang juga br mengalami kepatahan kaki... Untuk pengetahuan, Mr Nazli adalah kipas susah mati Arsengal... Jadi memang l0jiklah beliau meminati kumpulan pemain patah dari team Sek0lah Sukan Arsene Wanger..

Beliau kini sedang beristirehat dgn tenang di H0spital Tawakkal sambil dikelilingi nurse yang ganteng2 dan mengiurkan... ahhh itu semua tektik2 yg sering diguna pakai 0leh pemain Chelsial... adakah peminat Sek0lah Sukan Arsene Wanger jga sudah terpengaruh?

Apr 18, 2010

malam yg indah...

harus dicatitkan sebagai antara malam2 yg indah tahun 2010...
  • bermula malam seawal 7.20pm... diumumkan sebagai playar british.. dpt jugak aku main ngan BMI nih.. tinggal jasa sebelum grad..
  • rushing2 blk umah nk layan Mighty Man United silentkan n0isy neighb0ur.. ambik k0 kali ni bagi 0tai lame kasi g0l air mata buat mu City... 
  • "i c0uld be the last attack f0r United, 0bertan.. n0w f0r Evra.. Evra cr0ss the ball.. SCHOLESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! 00hhh!!! What the perfect header fr0m the player wh0 just signed his c0ntract yesterday... united n0w back t0 hunt the title!!!!!!!!!
  • Indra Putra Mahyudin, Daudsu, Piya... we g0t the revenge!!!!!!!!!!!!!

Apr 16, 2010

sungai..

Pengkalan Kubur, Geting dan Pantai Sri Tujuh...
Tempat2 ni ade sungai yg airnya jernih mengalir.. tp15 tahun lepas laaa.. Dengan kedalaman Olimpik, ia sangat sesuai utk kanak2yg sedang membesar seperti pakd0... Difahamkan Alexender P0p0v juga menjadikn sungai sebagai sumber inspirasi..

Suatu ketika dulu...................

Ab Razak: tu nak g mana tu?
pakd0: keluar jap..
Ab Razak: mandi sungai???? balik kang aku sebat!!!!!
pakd0: xmandi..g tempat lain.. main b0la...
Ab Razak: y0 k0 nih?
pakd0: sungguh!! xmandi.. 

tp destinasi dituju adalah sungai!!!!!! hahahhaha... kecik2 p0n sudah pandai menabur kata manis...
Sampai jer kat syurga dunia kanak2 nih.. pakd0 n the geng macam biase.. berbekalkan cakedis n air sirap dalam plastik, kami bersiap sedia utk menjelma menjadi Ian Th0rpe.. Dengan kedalaman 0limpik, ia sangat mengujakan.. betapa nikmatnyer menyelam, terjun tiruk, main kejar2... main p0lis sentri dalam air tuu!!!
Aku jamin la Musa Hassan p0n gentar tgk skill jd p0lis dalam air..

Tapi langit tidak selalu nyer cerah.... Tiba-tiba semua geng-geng little mafia senyap tanpa sebarang alarm kecemasan..
Nun di atas tebing berdiri gagah seorang lelaki... Sangat-sangat dikenali... Ab Razak bin Hassan!!!!!!!!!!!!

Dengan langkah l0nglai perwira yg tewas di medan perang.. pakd0 memakai baju dan terus pulang...
Kerna aku pasti... Jawapan nyer...

Zaaaappp!!!!!!!!!!!!!! Zaaaazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
Waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




p/s: Ab Razak bn Hassan = Ayahanda terchentaaaa

Apr 11, 2010

el classic0...

el classic0.. tp bukan barca vs real madrid..
tp KDNV vs Anaken.... 0h sungguh klasik perlawanan ini...
perlawanan ber'venue' di Stadium Pancar0na Presint 18 Putrajaya..
pemain2 KDNV sampai hampir serentak walaup0n agak ramai pemain2 dari kedua2 pasukan memakan buah langsat pd malam ini... welc0me t0 the club babehh!!

sperti biasa KDNV memakai jersi keramat berwarna merah dan Anaken dgn jersi tradisi mereka iaitu putih.. Anaken cuba mengaburi mata pengadil perlawanan dgn menyatakan hati mereka suci bersih ketka beraksi dgn jersi putih...  nampaknya pengadil perlawanan tidak terpedaya kerana beliau telah menghadiri kursus BTN fasa 1 dan 2..

perlawanan dimulakan dgn KDNV diberi pengh0rmatan umpama juara untuk kick 0ff.. perlawanan agak seimbang kerana pemaiin Anakenyg sudah tua masih mempunyai tenaga diperingkat awal.. hasilnya mereka berjaya mendapatkan g0l pembukaan jaringan Laby... huh!!! pakd0 tidak gentar... KDNV semakin selesa dgn penguasan b0la dgn Lan84 dan Suli umpama Xavi dan Iniesta di bahagian tengah... pakd0 sperti biasa merequest utk menjadi penyerang yg lincah tp tidak berbahaya... hasilnya tiada g0l dari pakd0... huuhuhu...

separuh masa pertama berakhir dgn 1-0, sebaik bermula separuh masa kedua ( pakd0 tidak beraksi di 2nd half kerana sibuk melayan peminat dan interview dari pihak ESPN) KDNV menguasai sepenuhnya bahagian tengah... Anaken hanya menyengat dgn gerakan dari Semi dan Laby, yg sentiasa mencari Isey cikgu untuk memecahkan kubu kebal KDNV... Isey sangat laju lariannya... mungkin dia suka makan sup cheetah ataup0n satey biawak pasir... sungguh laju sekali... tetapi KDNV terperangkap apabila Daydee dgn tidak semena2 menanduk kembali b0la yg sudah hampir 0ut ke dalam k0tak penalti... ahhhh parahhh!! Anaken berjaya memanfaatkan kelalaian KDNV dgn g0l kedua... mata pemain2 Anaken bersinar se0lah-olah mereka sudah menang bergaya.. tp tidak.... Mat Y0e berjaya melepasi 0ffside trap dan menjaringkan g0l pembakar semangat KDNV...

3rd dimulakan 0leh pengadil perlawanan... yaaa.. kami bermain sebanyak 3 half... pakd0 kembali beraksi.. kali ini sebagai winger kiri.. ala2 Nani la k0n0nyer... dan pakd0 se0lah2 ada kimia dengan p0sisi ini... sungguh best beraksi di p0sisi ini.. serangan demi serangan dilancarkan ke kubu Anaken.. sepakan sudut 0leh pakd0 terkene tangan pemain Anaken di dalam k0tak penalti.. walaup0n dibantah pemain Anaken.. pengadil tetap memberikan penalti kepada KDNV.. sungguh cekal hati pengadil walaup0n dipr0tes... Lan Cikgu dgn tenang memberikan g0l penyamaan KDNV...kami semakin bersemangat.. Anaken semakin tertekan... akhirnya mereka melakukan "PAWAL" (istilah dari K0lam Abu) sepakan pertama diambil 0leh Pesa.. tetapi Semi terlebih dahulu keluar membl0ck sepakan.. Pengadil memberi kad kunim sebagai tanda kasih sayang... Anaken mempr0tes lagi.. huh!! sepakan kedua diambil 0leh Jaabil. kali ini b0la menerjah jaring Anaken... gegak gempita stadium Pancar0na.. peny0k0ng KDNV maj0ritinya adalah gadis2 yang cantik2 sekitar Lembah Kelang.. mereka terharu sambil mengalirkan airmata gembira..... pakd0 juga mendapat kad kunim dari pengadil kerana memarass @ melakukan PAWAL ke atas Laby.. PAWAL ini menyebabkan Laby berguling2 tanda sakit... "i'm soriii" ujar pakd0 penuh rendah diri... akhirnya gadis2 di Pancar0na kecewa melihat pakd0 keluar utk memberi laluan kepada MAt Y0e.. Mat Y0e membalas peng0rbanan pakd0 dgn menjaringkan g0l ke-4 KDNV dengan aksi ala2 Messi... Anaken sudah putus harapan.. Pengadil meniup wisel penamat sekaligus air mata buat Anaken....

dengar khabarnya.. pemain2 Anaken mahu berpuasa 0nline selama sebulan kerana malu menimpa diri mereka... padahal mereka sendiri yg menc0nten arang di muka sendiri.. dan ternyata KDNV kini udah b0leh mendabik dada, perut dan hidung dengan kemenangan yg sangat dramatikk...
AMAZING COMEBACK!!!

Apr 8, 2010

0h rafaelllllllllllllllllllllll................

what m0re can i say.... c0ngrated Bayern...
bright start.. excellent played by Gibb0, r00ney and Nani..
its was semi t0 grab... but everything turned t0 Bayern...
after 0lic g0al.. it seem t0 be we are 0ut played by Bayern...
and came Rafeal.. stupid!!!!!!! y0u was in yell0w and c0nceded needless f0uled 0n Ribery...
 with 10 men, and 0nly a single g0al t0 defend.. it always be difficult...
Carrick als0.. he l0st a yard 0f pace, l0ss p0ssesi0n t00 easily... huh!!!
we l0st passi0n.. we l0st h0w t0 break the their intensity t0 m0ve the ball in 0ur 0wn area...
R0bben.. what a g0al..  

ape lagi hendak dicarut...
aku rase Rafeal da kene hempuk ngan Pak Alex..
r00ney mungkin blk umah bawak kete laju2 sambil hisap keretek...
dan mungkin Rafael jd penagih heri0n...
tertekan sbb buat mistake b0d0h.. pastu isap dadah... layan ganja dalam bilik..

 buat mereka2 yg anti Man Utd....
jari tengah utk anda!!!!!!!!!!!!!

Manchester United vs Bayern Munchen

game pkl 2.40pg waktu g0mbak...
Sekian dari Old Traff0rd..


p/s: aku bz xsempat nk layan bl0g.. cibaii
     

Apr 4, 2010

suka peluru...

ntah macam mane aku dah int0 ngn peluru nih..
  • aku rase nk g upah militan g tembak linesman game MU td pakai sniper, kasi headsh0t macam main CS... kal0 ade duit lebih b0leh tembak Mike Dean skali...
  • es0k aku bakal miss lagi F1 seas0n ni.. haram!!! 
  • aku rase aku da bz tahap 0bama... sampai aku b0leh khayal2 duk lepak atas kerusi tepi pantai usha awek sambil pegang gelas ade hiasan payung.. pastu ade bini ashley c0le urut kaki aku dgn pakaian xmenutup aurat... khayalan ni muncul mase aku tgh design pr0jek.. mungkin aku perlu rehat...
  • tgk status FB cikdin.. jumpa gmba2 lama dalam f0lder hardisk dia.. kenapa zaman aku muda2 dulu 0rg pakai K0dak? da aku susah nk cari gmba lame... kene sl0ngkar k0tak dlm st0r.. aku iri hati dgn budak2 zaman skarang... 
  • aku tgh risau dgn p0sisi baru rak kasut kat umah nih.. member aku buat idea celaka.. dan idea tu sudah direalisasikan (amacam educated x w0rd aku gune?)... prada hitam bersepuh emas, adidas rare kaler putih, le c0q sp0rtif kaler putih versi putsal, mizun0 stud blade kaler biru.. aku harap j0d0h kami hingga ke akhir hayat aku.. 
  • Dunhill 14 aku da hbs.. aku tgh pikir macam mane nk bg tahan samapi 24 jam.. xsmpai 8jam aku da kene g kedai cari st0k.. aku syak t0key Dunhill pakai ilmu guna-guna.. lusa nk g Darul Syifa'.. mesti t0key Dunhill ni kant0i santau aku..
  • kal0 undur balik pkl 7.45 mlm td b0leh x? aku xpuas hati lagi!!!!!!!!!!!!!!!!

Apr 3, 2010

Man Utd Vs Chelsial...

game awal.. huh!!! pkl7.15 kat padang b0la lgi.. ape da c0ach.. yg xmain p0n kene team talk jugak ke.. hampehh!!! (kaki aku ketar2 nk masuk padang...)

pkl 7.30 br hbs team talk.. aku terpaksa menunggang secara melulu dan merbahaya utk sembahyang magrib.. hehehhe... bukan kerna b0la ekk.. sampi umah trus wudu'.. smayang magrib dulu... ambik berkat.. buat air mil0 gelas besar!! dgn harapan menang besar.. mungkin ade kaitan...

priitttttttttt!!!!!!!! start game.. berbat0v men.. aku da dpat agak, terry mungkin sempat men sms ngn bini 0rg.. aduhh!! 5 midfielder.. aku datensi0n lepas C0le sc0re g0l gampang celah kaki Evra... sial!!!!!!!!!!!!! meses2 cibai mula menerjah S0ny Ericcs0n aku.. aiishh xleh jadi nih... 1-0.. tamat 1st half...

2nd half... da nampak peningkatan... b0la sampi jer dlm penalty b0x.. 0hhh aku merindui Nistelr00y... satu hantaran,............. dr0ba!! weii 0ffside daaaaaaaaaaaaa!!!!!! cibai lineman.. buang jer la batch FIFA kat dada.. S0ny Ericss0n mula bz dgn bunyi2 yg menyakitkan hati... barai.. Macheda sc0re.. ade harapan... tp..
da nk hbs..

kesimpulan.. ref macam gampang... 2 kali kene tackle dlm b0x p0n b0leh buat xlayan...
ref=bangsat..makan duit haram mamat Rusia..

weekend yg spatutnyer best tp jadi xbest...

lupe nk update edisi bullet..
  •  kali ni aku miss lagi chances nk jumpa id0la F1 sepanjang zaman.. Micheal Schumacher.. huh!! xpe... PR dia kate Schumi da ambik n0 f0n aku.. nnti dia text, dgr citer nk ajak tgk b0la MU lwn Chelsial.. 
  • injured membuatkan aku b0san.. tp try men putsal.. xbest!! xleh buat passing ala-ala Sch0les... selasa ni aku nekad nk pakai b00t n turun training.. gian sehh tgk 0rg sepak b0la.. es0k g famasi cari pain killer..
  • es0k ade friendly game.. kang ade g inject pain killer.. 
  • member2 aku da buat stail baru.. tayang gmbar anak dan gmbar kawen kat FB.. k0rang tunggu la aku kawen.. cehhh!!
  • Ahad aku nk g buat pahala kat umah anak yatim kat Ampangan... aku nk ajar di0rang isap r0k0k Dunhill sambil layan b0la kat kedai mamak.. perghh!! 
  • sn00ker.. xbest langsung game ni.. aku masih xpaham kenapa aku b0leh g main sn00ker td.. tp ade awek sn00ker b0dy s0lid.. trus jd best jap..
  • hr jumaat mlm sabtu memang xbest!!!

nerv0us

aku tgh nerv0us nih.. atau kelantanese called it 'kenalim'...
Pak Alex saje main saik0.. cakap Macheda p0n b0leh makan Terry..
aku lak g saik0 geng2 Chelsial dgn memakai jersi The Red Devil...
kasi panas ckittt...
mintak2 ler Park Ji Sung buat kurang ajar es0k.. sc0re celah kangkang Cech gune kaki kiri...
xp0n kal0 nak lagi kurang ajar... Pak Alex b0leh letak P0gba men midfield.. pastu dribe celah kangkang Terry, sampai depan Cech n l0b b0la atas kepala dia yg berhelmet getah...
huh!!

0k daa.. aku nk g teman David Gill jumpa b0m0h siam..