Oct 22, 2010

Busasp0r dari Turki..


Lambat bet0l p0st match dari 0ld Traff0rd, G0mbak.. Sedikit bizi kerana terlibat dengan meeting bersama-sama Pak Alex dan David Gill. Sir B0bby p0n ada j0in skaki.. 0rang tua ni kena ada sebab dia 0tai besar kat Manchester.. Kat Giant atau Tesc0 dia xpayah beratur, masing-masing buka laluan.. Respect bai respect..


Lepas meeting Pak Alex 0pen table kat Rest0ran Arab.. 
Pekena kambing g0lek katanya.. kenyang baii... 


Malam kejadian ada 2 perlawanan b0la sepak.. satu main kat Al0r Staq, satu kat Manchester.. Aku update bagi pihak Manchester dulu.. Sebab jauh.. 0k? Jangan nak rebel-rebel kat sini.. 

Match Man Utd dengan Busasp0r ni diselubungi berita lahanat judas bernama R00ney.. " i will be at Man Utd f0r life." Lannncauuu luuuuu........ Ahhhh.. Tinggalkan R00ney bersama-sama pelacurnya..

Berbalik kepada game pasukan juara-juara ( pertengahan tidak dikira juara), Man Utd menurunkan pemain-pemain yang baru habis SPM seperti Macheda, Smalling dan Rafael, pemain kant0i matrik Gibs0n dan selebihnya geng-geng 0tai yang selalu denda budak akademik cuci but b0la.. Vidic selalu lempang budak akademik sebab cuci but Puma pakai kaki.. Nak dapat lesen hisap r0k0k p0n kena mintak ngan Vidic.. 

1st half macam biasa, aku teng0k Anders0n melilau ntah ke mana.. Bikin panas mamat ni.. Gibb0  pun aku tak nampak sangat apa dia buat kat atas padang.. Smalling p0n dah sl0w-sl0w tunjuk cara bermain dengan Man Utd.. Riak dan takbur wajib ada dalam setiap sanubari pemain.. Baru cempi0n.. Sejarah tak main la.. Tapi team sejarah dah tak main liga 0rang-0rang cempi0n.. Macam mana nak cempi0n, dalam liga p0n n0mb0r 19.. Huh!! Persetankan team n0 19.. Naik l0ya aku... Match malam tadi agak kerek 0pening nya.. Sedang el0k aku tengah suap r0ti canai dalam mulut, time tu la Nani placing b0la guna kaki kiri.. Apa lagi.. Cepat-cepat aku sambar mil0 k0s0ng ais.. Gampang!! Lu buat gua tercekik bro!!! Lepas g0l Nani, setiap pergerakan tangan ke mulut haruslah dilakukan secara berhemah... Mana tau tetiba Macheda buat hal.. sc0re pakai dada.. Perghh!!


Time ni la Nani buat aku terkapai-kapai mencari air..

Evra main secara terpuji, begitu juga Vida. Macheda masih malu-malu buat aksi gahirah depan g0l.. Biasa la budak lagi.. Masih suci dari d0sa-d0sa dan sifat mazmumah.. Tidak seperti R00ney, baligh jer terus bantai pelacur!! Huh!! Kurang didikan agama.. Patutla derhaka.. Rafael sudah menunjukkan tanda-tanda matang atau mumayyizz.. Kesilapan Vida tangkap tak lekat berjaya ditebus Rafeal yang berlari pantas umpama juara sebelum melakukan intercepti0n yang agak w0rld class.. Tapi sayang Rafael takut nak pau Vida.. Walaup0n 0tai, Vida kasi can kat Rafael.. B0leh lepak kat pub yang ada penari tiang lepas game.. R0sak-r0sak..


Vida.. memang dasar Serbia!!!

2nd half start dengan penuh bergaya.. Leading 1-0 b0leh buat Dunhill agak laju.. Tapi kaki striker Busasp0r memang tak bedung.. Kuszcak b0leh layan kenyit mata dengan fan p0mpuan kat belakang g0l.. H0t jugak p0mpuan tu.. Pakai bra ada batch Man Utd.. 0bertan masuk ganti Park.. Aku syak Park sh0rt st0k katak. Jus tak jalan.. Main p0n dah tak katak sangat.. Tapi rambut Park buat aku rasa nak bagi penampar.. Macam gampangg!! 0bertan dah nampak bagus gaya permainan.. Hasil masuk gym setiap petang.. Chicharit0 yang masuk ganti Anders0n nyaris dapat g0l.. Tapi dia budak lagi.. Takda pengalaman dalam buat kerek depan g0l.. Nanti belajar dari Berba.. Berba ni stail buat muka kerek lepas sc0re..

Tapi 1-0 dah cukup untuk klesemen kat dalam gr0up.. Nani jadi her0. Mamat ni ada gaya jadi setan sejati.. Lepas game dengar cerita mabuk-mabuk dengan Vida.. Rafael p0n dah pandai j0in sekaki.. Tu p0n Vida bagi lesen..

B0leh tahan gaya takbur dan riak dari Nani...



2 comments:

  1. walau ape cabaran sekalipun,

    MAN U IS FOREVER KEH KEH KEH.

    ReplyDelete
  2. h0m la..
    itulah chenta hati saya..
    hahahha

    ReplyDelete